• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
oj nie dopisuje pogoda na spacery :-(, strasznie nam się nudzi w domu ...
a i przez tą pogodę to i prasować mi się nie chce :-p

Izka fakt tu jakoś nie widzę nic ciekawego, nawet takiego samochodziku bo też nad nim myślałam a później bo bym chciała motor elektryczny ale też jakoś nic nie widać, chyba skazane jesteśmy na argos bo tam chyba ciekawsze są rzeczy :-p:-D

Martucha super że Brzdąc już lepiej się czuje i kto by powiedział że cola taka lecznicza :shocked2::szok::szok:

reklama
=Jest tak zafascynowana i pelna energii ze szkoda jej nocy na spanie :-D
niezla agentka:-D:-D:-D:-D:-D

mamuska tez bylam w szoku!!pierwszy raz nawet sie balam podac ale poczytalam na necie i skoro tyle osob pisze ze pomaga to sprobujemy:sorry:
co do autek to my mamy takiego zwyklego quada na akumulator i jest calkiem fajny.kosztowal chyba 25funtow.

lece spac kobietki -milego weekendu;-)

Ja na sekunde tylko,bo pichce:-)
My mamy cosik takiego jak na focie,wyszperalam takie zdjatko z w miare widocznym autkiem;-)Aktualnych nie mam a juz Nika troche auto stuningowala:-D:-D:-DBardzo fajne jest,ma doczepiane plozy na cale boki,pod kola,zeby mniejsze brzdace mogly sobie grac po prostu guzikami z przodu,ale mozna pojezdzic fajnie plozmi po dywanie pchajac i tez kupa zabawy:tak:Na kierownicy ma taka nakladke z kilkoma melodyjkami,odglosem silnika i hamowania i kluczyk taki na niby bez mozliwosci calkiem wyjecia go(i dobrze bo Nika juz by miala kluczyk po jednym dniu w zoladku)no i klakson oczywiscie.A!I za oparciem normalnie ma jeszcze raczke do trzymania na spacery,no i m/dzy kolami ma wysuwane takie podstopki fajowe,zeby dzidzi wygodnie bylo na spacerze.Aha,i siedzonko sie podnosi i jest maly schowek na zabawki...Polecam,fajowe.Choc Nika juz teraz to chetniej jednak na rowerku jezdzi niz na tym,ale po domu sobie pedzi czesto dosc,bo mamy dluuuuuuuuuuuuuuuuuuugi przedpokoj:-D:-D:-DA ma go odkad miala ok 9-10mcy.Korzystala od pierwszej sekundu po zlozeniu go!!!

Załączniki

• IMG_5286.jpg
    IMG_5286.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
witam z rana!!
ja dzis mam mnostwo spraw do zalatwienia takze zaraz lece na zakupy i zajrze wieczorkiem chociaz pewnie znow bedziecie zajete weekendowo:-)

kasia mamy ten sam samochodzik:tak:faktycznie jest super!! my mamy z mothercare ale jest identyczny jak ten chicco tylko znaczek ma inny:cool2:

Witajcie czarownice:-p:-p:-p:-p

No ja sie przez weekend nie odzywałam bo ciągle zabiegana najpierw porzadki potem zakupy spacer itp i na BB czasu juz nie było wczoraj tez cały dzien na dworzu bo słonce było a dzis juz pada wiec w domu siedziec bedziemy;-):sorry2:
paczka jeszcze nie doszłam moze dzis sie jej w koncu doczekam ta poczta polska mnie tak wkur...........:wściekła/y: ze szkoda gadac!!!!!!!!!!! wieki trzeba na cos czekac pomimo ze paczka piorytetowa w 3 dni ma byc a ja juz 7 czekam szlag by to trafił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale kase to koszą swinie jedne no:tak::tak::tak:

musze sie pochwalic ze chłopina kupił mi nowy telefonik bo ten mój to moje dziecko mi zalatwiło i ciagle klapka od baterii mi odpadała:-D:-D:-Da teraz mam nówke i musze sie na niej połapac:cool:

a co tam u was jak minął weekend chyba dobrze bo widze ze nic nie pisałyscie;-)

hej dziewczyny!!
tez witam poniedzialkowo:-)
u nas weekend uplynal nudnie, z brzydka pogoda i w ogole jakos tak humoru nie mialam:dry:

PINKA no to dawaj fote tego swojego cuda:-)

ja wlasnie czekam na paczke od tatusia, miala byc w nocy tak jak w zeszlym tygodniu a nie dojechali i nie wiem co jest grane:wściekła/y:

i moje drogie wyjezdzam w piatek do Kolobregu na 10dni(nie pamietam czy wam o tym pisalam:-))

Pinka - superowy ten telefon!Uwielbiam tego typu rozsuwane komorki:tak:To Ci 'stary' niespodziewanke zrobil:-D:tak::-)
Martuchaa- ale fajowo....do Kolobrzegu....Rety!Ale jak jeszczepogode super trafisz to wogole bajkaaaaa:tak::tak::tak:moze lekkie opoznienie mieli gdzies na drodze i pozniej po prostu paczka dojdzie:tak:;-)

A my zdecydowalismy przyspieszyc urodzinki Weroniki o miesiac:tak:A to dlatego,ze 3sierpnia na tydzien beda w Londynie moi rodzice i chca baaaaardzo wziasc udzial w drugich urodzinach Nikusi wiec zamiast tego 2wrzesnia zrobimy imprezke 8ego sierpnia:-)Moja mama juz sie nie moze doczekac,bo wnusia swieczki przy Niej zdmuchnie pierwszy raz:-DOj,bedzie placz.....a jak jedna babcia zacznie szlochac to i druga,hehehheee:-DOne zawsze tak zespolowo:-D
Poza tym juz za niedlugo zaczynamy starania o drugiego bobsika:-)
Aha!Dzwonilam tez do firmy GosiaTravel z biletami do PL i .... na autokar 130£ w obie strony i to cena stala jest:tak::-)A na samolot na 13.12 do Pl jest teraz promocja 0£!!!!!!!!!!!!!!Tylko za powrot 49.99£od osoby wiec BAJKA!!!!Weekend udany i obfity w super wiesci u Nas:tak::-D

reklama
Kasiu- no rewelacja ale u was sie działo w ten weekend no no :-D:-D:-D:-D
juz nie moge sie doczekac kiedy pojawi sie u ciebie suwaczek hehe gratuluje decyzji i trzymam kciuki za fasolke;-) a co do urodzin malej oj to napewno nie tylko babcie płakac będą:tak::tak::tak:

Martuchaa- a ty to nie masz za dobrze z tymi wyjazdami co?

tel. tez mnie sie podoba hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry