Mamuśka79
Fanka BB :)
Witam
oj nie dopisuje pogoda na spacery :-(, strasznie nam się nudzi w domu ...
a i przez tą pogodę to i prasować mi się nie chce
Izka fakt tu jakoś nie widzę nic ciekawego, nawet takiego samochodziku bo też nad nim myślałam a później bo bym chciała motor elektryczny ale też jakoś nic nie widać, chyba skazane jesteśmy na argos bo tam chyba ciekawsze są rzeczy

Martucha super że Brzdąc już lepiej się czuje i kto by powiedział że cola taka lecznicza

oj nie dopisuje pogoda na spacery :-(, strasznie nam się nudzi w domu ...
a i przez tą pogodę to i prasować mi się nie chce

Izka fakt tu jakoś nie widzę nic ciekawego, nawet takiego samochodziku bo też nad nim myślałam a później bo bym chciała motor elektryczny ale też jakoś nic nie widać, chyba skazane jesteśmy na argos bo tam chyba ciekawsze są rzeczy

Martucha super że Brzdąc już lepiej się czuje i kto by powiedział że cola taka lecznicza

Na kierownicy ma taka nakladke z kilkoma melodyjkami,odglosem silnika i hamowania i kluczyk taki na niby bez mozliwosci calkiem wyjecia go(i dobrze bo Nika juz by miala kluczyk po jednym dniu w zoladku)no i klakson oczywiscie.A!I za oparciem normalnie ma jeszcze raczke do trzymania na spacery,no i m/dzy kolami ma wysuwane takie podstopki fajowe,zeby dzidzi wygodnie bylo na spacerze.Aha,i siedzonko sie podnosi i jest maly schowek na zabawki...Polecam,fajowe.Choc Nika juz teraz to chetniej jednak na rowerku jezdzi niz na tym,ale po domu sobie pedzi czesto dosc,bo mamy dluuuuuuuuuuuuuuuuuuugi przedpokoj

ze szkoda gadac!!!!!!!!!!! wieki trzeba na cos czekac pomimo ze paczka piorytetowa w 3 dni ma byc a ja juz 7 czekam szlag by to trafił