• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

czesc dziewczyny.
Podczytuje was od czasu do czasu i tak jakos fajnie kameralnie sie u Was zrobilo.
A z tymi sladami stopek to malagorzatka miala takie przzycie.Szok normalnie:szok:

reklama
Witam ale tu cichutko dzis.Pewnie macie ładna pogode.U nas bez zmian,troche pochmurno i kropił deszczyk.jutro kolin jedzie na wycieczke z przedszkola,a ja razem z nim.Nati spał dzis od 20 do 8 rano.Obudził sie tylko o 5 i wołał znowu "am".wypił butle i zasnał.

MArtucha ale mi smaka narobiłas tymi pulpecikami rybnymi.

Małgorzatka o to dobrze że jest poprawa.
Gosia chyba potrzebujesz odpoczynku jak ja.ja ostatnio też tak mam.Coraz mniej robie w domu.czasem tak mam ze nic mi sie nie chce.Nie wyobrazam sobie mieć 4 lub 5 dzieci.No ale ja narazie nie mam co myslec o wypoczynku bo wyjazd do Pl to zaden relaks jak dla mnie.Te same obowiazki co w domu mnie czekaja.

katarzynka jak mała spała w nowej wersji łózeczka.Nie spadła?

mykam babeczki pa

kurcze ale mnie dzis łeb boli eeeeeeeeeeee:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:brrrrr

i na dodatek od wczoraj nic mi sie nie chce robic mam lenia a tyle do zrobienia ze szok:szok::szok::szok:

Gosia- jak jechaliscie do polsi autem to miałas dla małej jakis podgrzewacz samochodowy do jedzonka?

Ja tu pisze i psze a tu tyle nowych postów,ale mam ruchy dzis.
Tak to Gosia miała tą przygode.
Gosia ty to masz przezycia.ja bym zwariowała od tej niani bo ja straszna panikara jestem.Ja sie boje sama w domu spac do tej pory.jak słysze jakies chałasy ,trzaski, itp to zaraz jak to sie mówi oczy jak jajka sadzone.

Pinka widdze ze nie tylko my z gosia leniwejestesmy.moze to te lato tak dziala na nas?

Iza -chyba jesien już zygam ta pogoda i tylko jem słodycze hehe ale to mi nawet nastroju nie poprawia:no::no:

bo pedant szczesliwy :tak::-Djak wszystko w domu na cacy a umnie teraz tak nie jest:no: jakos nie mam weny

Kasia - to ja mialam ta przygode z tymi odciskami podczas podrozy...dlatego teraz jestem wyczulaona na jakies dziwne zjawiska. Wydawaloby mi sie ze wiecej chalsu powinnam slyszec w ciagu dnia przez ten glosnik...a to dopiero sie zaczyna po 22... :szok: a wejsc do pokoju musze, bo moje baby tam lezy...ale za nim tam dotre to rozpalam wszedzie swiatla :-p bo tez stacha mam... no ale niedlugo sie wyprowadzamy

Izka - tez jestem panikara i strachus. Jak zostaje sama na noc w domu, to spie przy swietle hehehehe i kazde najmniejsze pukniecie, szmer stawia mnie na nogi i sen mam z glowy. Wtedy zazwyczaj padam na poduszke ze zmeczenia ale juz w nieswiadomosci hehehehe

Pinka - jak glowa ?

Za 2 tyg juz bedziemy w Polsce... powinnam sie zaczac po malu pakowac :-p myslec co wziasc,co tam kupic,co zalatwic...ale nie mam glowy... nie wiem czy mam pakowac kartony do wyprowadzki czy nas na wakacje.... a gdzie tu jeszcze gotowanie i cala reszta + spacery...

malagorzatka widze ze jakos w jednym czasie wybieramy sie do polski.Ja lece 30 lipca.I mam wielkie obawy bo lece bez meza i z dwojka dzieciaczkow.A Ty kiedy sie wybierasz?

Hej dziewczyny!My juz po pobycie w Pl:-(
Super bylo ale sie skonczylo....Jak nadrobie:szok: To cos wiecej poskrobie
A to my:

Załączniki

• wakacje 2008 910.jpg
    wakacje 2008 910.jpg
    378,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF6414.jpg
    DSCF6414.jpg
    77,5 KB · Wyświetleń: 48
  • wakacje 2008 848.jpg
    wakacje 2008 848.jpg
    394,6 KB · Wyświetleń: 47
  • wakacje 2008 778.jpg
    wakacje 2008 778.jpg
    330,2 KB · Wyświetleń: 46
  • wakacje 2008 716.jpg
    wakacje 2008 716.jpg
    319,9 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Olcia- witamy po walacjach

Gabids - my mamy samolocik na 28 lipca. Powiem szczerze ze jak mysle o tym locie to az sie trzese takiego mam stracha. Nastka teraz jest taka ruchliwa, krzyczy... masz jakas propozycje co mozna wziasc dla malucha do zabawy ?
Tez lece sama, ale nie bede sie porownywala z Toba bo ty masz dwoch brzdacow :tak:...

ciekawe o ktorej dzis moja niania zacznie halasowac :sorry2: daje jeszcze max godzine...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry