• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mala_gorzatka28 a co to za przygoda z tymi raczkami?bo ja jestem nie w temacie:szok:
co do zabaw w samolocie to my nie bralismy nic szczegolnego,ksiazeczki ktore Niko lubil ale to wszystko przykuwalo uwage na chwile:dry:niedaleko bylo tez kilka dzieci i prowadzili konwersacje,ogolnie jakos zlecialo:cool2:

olcia23 super fotki!a co wy tacy opaleni???????:szok::-)

izka0401 a gdzie na ta wycieczke sie wybieracie? czekamy na relacje jak bylo,oby pogoda dopisala:tak:

lece z Nikusiem do kontroli(i umowic sie na szczepienia ktorych w uk nie robia a myslalam ze to juz za nami i ze nastepne na 4latka:-()a pozniej kilka spraw na miescie.
milego dnia kobietki;-)i dzieki za komenatrzyk na naszej klasie:-pniezmiernie mi milo:-)

reklama
Matruchaaa-a ja Cie chyba nie mam na naszej klasie...:-(Musze spojrzec i sie upewniec....:dry::sorry2:

Dziewczynki:czy Wy macie jakikolwiek sposob na pozbycie sie paskudnego cellulitu z nog???????????Bo ja sie poddaje!Uda zasiane w tym swinstwie a tu lato i w spodniach za cieplo a do kolan spodnice mi nie bardzo pasuja,bo niska jestem raczej.....:dry:I moze gdybym jeszcze buty na malym koturniku nosila to by uszlo ale ja tylko na plaskich bo najwygodniej biec za moim szatanem:-D:-D:-DWalcze,jem zdrowo,bo co niezdrowego w warzywach moze byc:-p,cwicze....Kremy do tego i naprzemienne prysznice i dupa!!!!!!!!!!Moze jakis krem polecacie,co?????????:confused::confused::confused:
Ide sie malnac i na spacer ruszamy:tak:

alez cichutko z ranka... :-) ... a ja sie melduje ;)

Martucha - robilismy odciski raczek i stopek nastusi w gipsie i wiezlismy jako prezent do Polski dla dziadkow (2szt) Schowalismy to do bagaznika na podroz. Ja z Nastka siedzialam z tylu i mala byla spokojna poki jej nie wzielam na rece i nie odwrocilam twarza w strone do bagaznika, np po jedzonku do odbicia. Gdy tylko ja podnosilam od razu wrzeszczala w nieboglosy. Tak sie przerazliwie darla ze nikt z nas nie mogl jej uspokoic. Co moje dziecko nigdy nie krzyczalo. Nie wiedzielismy co jej jest. I tak bylo za kazdym razem. W kazdej pozycji w samochodzie byla szczeliwa poki jej wlasnie nie odwrocilam w strone bagaznika.
Gdy dojechalismy i zaczelismy sie rozpakowywac, otworzylam jedno z tych pudelek gdzie byly odcisniete jej stopki i raczki (chcialam pokazac bratowej) ,otwieram ,patrze a tam na tych odciskach (tak nie zupelnie na nich, bo czesc przyktywala odciski a czesc byla na powierzchni nie odcisnietej) takie usypane z ciemnego pylu- kolejna troszke wieksza stopka i dlon. Bylam przerazona. Probowalam w to dmuchac ale nie chcialo zejsc...zeby nie bratowa, nikt by mi nie uwierzyl :szok: Potem stwierdzilismy ze chyba cos z nami jechalo w bagazniku dlatego Nastusia tak wrzeszczala gdy ja odwracalam w strone bagaznika...

Witam, ja tylko na momencik bo nie mam głowy na pisanie...Teściowa miała wylew do mózgu, wszystko niby jest oki, tylko ciężko jej się chodzi.. Najgorsi są lekarze, 3-trzy tyg w szpitalu a oni jeszcze nie mają wyników, a jak teraz przyjdą to nie ważne jakie i tak w czwartek wychodzi. A tego to mało, bo lekarki pytali i co będzie a ona że jest jasnowidzem i każdy kiedyś musi umrzeć. no przecież jak by mi lekarka tak powiedziała (głupia q...) to ma od razu w łeb. No jak tak można ... już załatwiają inny szpital, co za kretyni z tych lekarzy... sorki ale musiałam sie wygadać...
pa

hej
mojej malej juz 12 kiełek sie wybija i dzis troszke marudna jest :sorry2::sorry2:

Mamuska -ale smutno:-(:-(:-( trzymamy kciuki za tesciowa

Kasia - od samego pocztaku jak były jeszcze rózowe to uzywałam tego wkleje focie i mi pomogło to jest olejek dodajesz tylko 5 kropel do wanny jest bardzo tlusty mozna go kupic w bootsie za około 10ł mi pomógł

Gosia- pytam o ten podgrzewacz bo jak teraz pojedziemy to musze jakis kupic by obiadki podgrzewac:-p

Załączniki

• olejek.jpg
    olejek.jpg
    71,4 KB · Wyświetleń: 45
Kasia - od samego pocztaku jak były jeszcze rózowe to uzywałam tego wkleje focie i mi pomogło to jest olejek dodajesz tylko 5 kropel do wanny jest bardzo tlusty mozna go kupic w bootsie za około 10ł mi pomógł

A mialam go w ciazy tez... Teraz najczesciej mam Palmersa na rozstepy i blizny ale sprobuje znowu Bio Oil.Dziekuje:tak::-)

Mamuska- to okropne:no:No i okazuje sie po raz kolejny,ze lekarze to wszedzie tacy sami:wściekła/y:Trzymamy kciuki:-(

no a my w domu bo jak zwykle jak juz jestesmy gotowe to Nikusi sie spac zachciewa:dry::-DI przysypia powoli przy muzyczce teraz:tak:
Aha!A co do lozeczka to fajnie jest.bo sama sobiie radzi ladnie,ale burta zabezpieczajaca do polowy lozeczka jest wiec ja spie spokojnie,ze nie zleci....Tylko tatus panikarz naukladal maskotek pod nieoslonieta czescia i budzi sie na kazdy szmer:-D:-D:-D
Oczko w glowie to malo powiedziane:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Gosia- moja mala przy takim stoliczku chodzi:-):-)

a jak mowie jej pokaz zeby to wlasnie tak paszcze otwiera:-D:-D

Załączniki

• stoliczek1.jpg
    stoliczek1.jpg
    99,9 KB · Wyświetleń: 44
  • stoliczek.jpg
    stoliczek.jpg
    133,4 KB · Wyświetleń: 48
  • mleko 1.jpg
    mleko 1.jpg
    94,9 KB · Wyświetleń: 45
  • zeby.jpg
    zeby.jpg
    106,6 KB · Wyświetleń: 45
Gabids - my mamy samolocik na 28 lipca. Powiem szczerze ze jak mysle o tym locie to az sie trzese takiego mam stracha. Nastka teraz jest taka ruchliwa, krzyczy... masz jakas propozycje co mozna wziasc dla malucha do zabawy ?
Tez lece sama, ale nie bede sie porownywala z Toba bo ty masz dwoch brzdacow :tak:...

...

Ja zamierzam cos kupic dla malej i wyciagnac dopiero w samolocie jak bedzie kryzys.Ale licze na to ze mala przespi.Moj drugi synek ma juz 6 to juz raczej nie problemowy a i w razie czego zajmie sie mala i mi pomoze :tak:Najbardziej mnie martwi to jak dam rade z mala na rekach i bagazem podrecznym bo ubzduralam sobie ze przywioze sobie spacerowke z polski.Wiec do polski ewentualnie nosidelko.Kurcze juz sama niewiem a im blizej do wylotu to stresa lapie.

reklama
Ja zamierzam cos kupic dla malej i wyciagnac dopiero w samolocie jak bedzie kryzys.Ale licze na to ze mala przespi.Moj drugi synek ma juz 6 to juz raczej nie problemowy a i w razie czego zajmie sie mala i mi pomoze :tak:Najbardziej mnie martwi to jak dam rade z mala na rekach i bagazem podrecznym bo ubzduralam sobie ze przywioze sobie spacerowke z polski.Wiec do polski ewentualnie nosidelko.Kurcze juz sama niewiem a im blizej do wylotu to stresa lapie.

podziwiam cie ja bym sie nie odwarzyła z malą i bagazam sama leciec samolotem bo juz widze jak bym sie nadygała z ta wiercipieta i marudą:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry