• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejka beczki

mała dzi zrobila pobódke o 4-tej:szok::szok::szok: i nie spała do 8-smej potem sie z nia połozyłam i zasnełysmy na póltorej godzinki;-) ja wstalam jeszcze bardziej zmeczona niz sie połozyłam jest mi nie dobrze kreci mi sie w glowie:sorry2::sorry2::sorry2: wogole jakos ostatnio mi niedobrze i kreci mi sie w głowie chyba z przemecznia:sorry2::sorry2::sorry2:teraz siedze jak taka pijana ges i nie wiem co dalej mam robic??????

dorcia- witaj i pisz no babo wreszcie a nie tylko podczytuj:-D:tak:

kurcze musze wyjsc na chwile na dwór bo zaraz zwymiotuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Pinka- amoze ty..jestes...no wiesz... albo jak mowiesz przemeczenie. Czasem tak sie zmeczenie skumuluje ze scina z nog totalnie. Ja tak mam. Odkad Nastka sypia w lozeczku a ja sypam cale noce jestem bardziej zmeczona niz gdy do niej wstawalam :baffled:

Kurde zaczynam sie stresowac tym lotem z rozbrykana Nastka. 2 godziny u mamy na kolanach w samolocie...kiepsko to widze, tym bardziej ze ona teraz odkryla raczkowanie :shocked2:

Pinka- amoze ty..jestes...no wiesz... albo jak mowiesz przemeczenie. Czasem tak sie zmeczenie skumuluje ze scina z nog totalnie. Ja tak mam. Odkad Nastka sypia w lozeczku a ja sypam cale noce jestem bardziej zmeczona niz gdy do niej wstawalam :baffled:

Kurde zaczynam sie stresowac tym lotem z rozbrykana Nastka. 2 godziny u mamy na kolanach w samolocie...kiepsko to widze, tym bardziej ze ona teraz odkryla raczkowanie :shocked2:

kurcze tez tak myslałam ze jestem w ciazy no ale @ miała 2 tygodnie temu wiec to chyba ODPADA.No fakt ja tez bym sie bala ale moze Nastka grzeczna bedzie teraz jest juz starsza wiec mozesz ja czyms zajac ,no gorzej bedzie jak zachce jej sie raczkowania:-D:-D:-D:-D
czyli roczek w polandii robicie?

Dzien dobry drogie Mamy
Widze, ze do Polski co niektorzy sie szykuja... My z Oliwierkiem tez lecimy, ale w sierpniu. Bede przy okazji tez tam chrzcila dziecko. Milego dnia wszystkim...:-)

Pinka- tak roczek robimy w PL

Kurcze wiecie co sie dzis dowiedzialam...ze wlasciciel mieszkania ma prawo do zwrotu depozytu w ciagu 30 od dnia oddania kluczy :szok:... wiedzialyscie o tym ?????????????

malagorzatko - a nie macie depozytu w tej firmie ubezpieczajacej depozyty?bo teraz jest prawo,ze sam wlasciciel to z depozytem nic wspolnego nie ma,a od tej firmy to w sumie szybko sie depozyt dostaje i bez problemu jesli nie zrobilo sie wiekszych znisdzczen...:blink:

Katarzynko- powiem tak, mieszkanie mielismy wynajmowane przez agencje ponad 2 lata temu i jak sie wprowadzalismy to pierwszy rent plus depozyt poszedl do agencji - i powiem szczerze nie wiem gdzie jest bo to bylo ponad 2 lata temu a te firmy ubezp. sa od niedawna, a kolejny rent juz kazali nam placic na konto landlorda i wszytskie sparwy zalatwiac z landlordem. Tak wiec oni tylko byli do wynajmu.
Drugi rok jak tu mieszalismy juz nie podpisywalismy umowy u agancji tylko on przynosil nam ksero starej umowy niby z logo dawnej agencji ale tam zadnej pieczwtki nic agencji juz nie ma. W tym roku bylo podobnie...
dzis wlasciciel do nas zadzwonil..i powiedzial ze klucze od domu damy jakiemus jemu przyjacielowi bo on jedzie na wakacje...a depozyt dostaniemy jak on wroci :szok: Spyatlismy czemu? A on ze na zwrot depozytu ma 30 dni od oddania kluczy...oboje zlapalismy karpia bo pierwsze o tym slyszymy...wiec zadzwonilismy do 10 agencji jak to jest...jakie jest prawo w sprawach depozytu... i za kazdym razem odpowiedz byla taka sama... ma miesiac od dnia oddania kluczy na zwrot depozytu.
Niby mowi ze nam odda caly i wogole bo my bardzo dobrzy tenanci jestesmy...ale troche sie martwie, bo jak sie wyoprowadzimy bez depozytu to obawiam sie go wlasciciela moze "wywiac" i bedziemy szukac pieniedzy w polu. A potem jak udowodnimy ze nie dstalismy zwrotu depozytu???? to tak na pysk ??? A poza tym mamy oddac klucze jakiemus przyjacielowi... wyobrazacie sobie ze on tak chcial zebysmy tak poprostu dali.. a jak zazyczylam sobie zeby wlasciciel napisal upowaznienie ze danego pana XX upowaznie do tego i tamtego ble ble ble... z podanymi danymi paszportu itp i zeby gosciu przyszedl z ID w celu spraedzneia danych to powiedzial ze utrudniam cala sytuacje :szok: to jest jakies chore... caly dzien mi zmarnowal, bo chodze jak na minie...

Witam wszystkie mamusie.Mam pytanie.Dzis pierwszy raz sie zalogowalam i nie wiem jak dodac takie obrazki i kalendarzyk z wiadomoscia ile moj synek ma miesiecy, buzki itp.

reklama
Malagorzatko - powiem Ci szczerze,ze Wam nie zazdroszcze....A znalezliscie juz inne mieszkanko i wplaciliscie depozyt?Bo chyba the best wyjsciem byloby zostac jeszcze miesiac i poczekac az landlord wroci z wakacji....I da Wam depozyt,Wy sie wyprowadzicie i spoko...Ale tak to tez bym dygala...:zawstydzona/y:A z tym ze klucze koledze to smieszny jest!:baffled:
Kwiateczek - witaj, musisz wpisac w wyszukiwarce 'suwaczki' i wejsc na ktoras ze stron,stworzyc suwaczekk i wtedy wklejsz kod(bedzie podany po stworzeniu suwaczka) w panelu uzytkownika na BB, w 'edytuj sygnature'.tam wklejasz ten kod i robisz 'zapisz':tak:POWODZENIA;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry