• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

O cholipka, ale się znowu rozgadałyście!!! :laugh2::laugh2::laugh2:
I jak ja się mam tu teraz wbić??? :confused::szok:

sewa, witaj na forum i w UK :-) Nie wiem ile nianie tu biorą kaski za pilnowanie maluchów, ale spróbuję się dowiedzieć.

izka, dzięki za przepis - brzmi nieźle, na pewno ją wypróbuję. Co do warstwowej sałatki, to znam ją i to na kilka sposobów, robię ją dość często w wersji light (por, seler,kukurydza, majonez, pieprz), wtedy pasuje do wszystkiego: do grilla, do szynki i sera itd itp :-)

michaga, nie przejmuj się jak bąbelek będzie leworęczny, siostra moja ostatnio mi powiedziała, że leworęczni mają są inteligentniejsi, ponieważ używają dwóch półkuli mózgu :unsure: Ale teraz pojechałam, co?

oki, kochane, uciekam, bo moja córcia się mamy domaga :-)

buziaki,
Sylwia

reklama
co tutaj taki ruch!! chyba faktycznie w uk pogoda niedopisuje a w Pl wlasnie wyszlo sloneczko:-)

Pinka kawka gotowa, ja nie spie tylko normalnie po tym urlopie nie moge dojsc do ladu:rofl2:

sewa milo cie poznac, ile bys musiala wiasc hmmm sama nie wiem, jak to blizsi znajomi to chyba zalezy od ich zarobkow haha,ja w ciazy pilnowalam kolezance 4latka 3h dziennie i bralam 4funty za godzine:sorry2::confused::baffled:

Michaga mala boska, swietne fotki a moj Niko tez wszystko robi lewa reka(chociaz u nas nikt nie jest leworeczny) ale jakos sie tym nie przejmuje:no::rofl2: bo tez slyszalam ze leworeczni sa ambitniejsi i madrzejsi:-D:-D:-D

niom ja tez słyszałm ze dzieci leworeczne sa genialne poprostu:-D:-D:-D:-D ba mam nawet brata który ma 12 lat w tej chwili i mojego drugiego brata który ma 18 we wszystkim pobija nawet zadania z matmy mu liczy:-D:-D:-D:-D:-D

niunia obiad nawet ladnie zjadla filmiki juz sie wgrywaja to wam pokaże:tak:

Dziewczyny dzieki za mile przyjecie :tak:
Co do pilnowania dziecka, wlasciwie, to sa znajomi tacy dziesiata woda po kisielu ;-) tak wiec nie chce traktowac ich jakos ulgowo, tylko wziasc tyle ile trzeba i zeby tez wszyscy byli zadowoleni.

syla bede Ci wdzieczna jak zapuscisz wici i czegos sie dowiesz, bo ja to jestem tu jeszcze taka zamotana, ze mala bania, tym bardziej, ze moj angielski pozostawia duzo do zyczenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do leworecznosci, tez slyszalam, ze sa to bardziej inteligentni ludzie :baffled: ja jestem praworeczna ;-):-D czy to cos znaczy :baffled:;-)

Wlasnie krece obiad dla Jedrka. Bo dzis mamy tak ostre jedzenie, ze musialam mu ugotowac cos innego.... i do tego mam mega lenia. Pogoda mnie dobija. Od ponad tyg. mamy katary..... juz nie wiem co mam stosowac, bo jakos nic nam nie pomaga :-(
Ech to sie pozalilam.....

Pinka wlasnie widzialam sukienke na roczek!! jest poprostu bombowa a Wikusia wymiata w niej taka modeleczka!!
nie moge sie napatrzec normalnie!!
a gdzie kupilas ta kiecke? ale zrobi furore!!:tak:

Ale ruch ho ho,

Martucha dzis wtorek to jak na rynku.:-):-):-)
A tak u nas jak zawsze pogoda beznadziejna.

Sewa witaj i pisz.

Michaga wczesniej sie minełysmy postami,no to tak jak ja tez nie przepadam za myciem garkow.ladne fotki i sliczne kobitki.
co do siniakow to moj kolin ma ich tyle na nogach od skakania i biegania.ale ja tez tak mam lekko sie uderze a siniol ze hej.

Pinka moj Nati to wogole malo pije,a z niekapka czy takiej butli od mleka to juz wcale.jak mudaje z takiego zwyklego kupka to troche wypije.
Tak ta sukienka jest bombowa,ah.

Pinka wlasnie widzialam sukienke na roczek!! jest poprostu bombowa a Wikusia wymiata w niej taka modeleczka!!
nie moge sie napatrzec normalnie!!
a gdzie kupilas ta kiecke? ale zrobi furore!!:tak:

nie zgadniesz:no::no::no::no::no: szukalismy kiecki wszedzie w markowych sklepach i nic mi sie nie podobało a poszlismy do Primarka i tam ja wlasnie znalazłam:tak::tak::tak::tak:

babcia jak ja zobaczyla na tej foci to odrazu w 5 egzemplazach wywołala i rozdala:-D:-D:-D

reklama
no cos ty!! wyglada swietnie, nie dziwie sie babci hehe:-)
no i faktycznie w primarku niektore rzeczy po raz kolejny mnie zaskakuja!! dla mnie przebojowe ostatnio bylo pikowane kamizelki - w pl kazdy sie pytal gdzie kupilismy:-)

izka faktycznie jak na rynku :-D:-Da z siniakami mam identyko jak wy:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry