• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mnie sie podoba ta blondyneczka z krótka cieniowaną grzywką i ta pierwsza czarna wydaje mi sie ze ta ci bedzie pasowac ale jeszcze lukne na two buzke:-D:-D:-D:-D:-D:-D na NK chyba masz focie co?????????

A co do buziaka od małego to super sprawa nie????????????????????????????? moja tez daje buziaki i przytula sie ale tylko chwilke bo potem odrazu gryzie hehhe

a co tu taka cisza u mnie znów leje nawet na dwór nie mozna wyjsc:no::no::no::no::no:

reklama
Mnie sie podobaja dwie pirwsze to moj styl :tak::tak::tak:super sa :tak::tak:

Pogoda tragedia ja ide myc lazienke :-D a potem kuchnie jak mala usnie ...
Moja mala rozwalila sobie warge i mabiegunke przez dwojki dolnie :-(:-(i marudzi strasznie ...warga spuchnieta :szok::wściekła/y:ah ten szogun maly .

Pinka kiedy dazjesz mala do przedszkola?

Mnie sie podobaja dwie pirwsze to moj styl :tak::tak::tak:super sa :tak::tak:

Pogoda tragedia ja ide myc lazienke :-D a potem kuchnie jak mala usnie ...
Moja mala rozwalila sobie warge i mabiegunke przez dwojki dolnie :-(:-(i marudzi strasznie ...warga spuchnieta :szok::wściekła/y:ah ten szogun maly .

Pinka kiedy dazjesz mala do przedszkola?
jak moja mała podzie do przedszkola to mnie juz tu nie bedzie i raczej w polsce ja zapisze..................

nie ma sprawy dasz cynka i juz:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja tam bede szefowa i czasami jak bedzie trzeba to pomoge:-):-)
bo troszku roboty bedzie planuje fryzjera ,tipserke i solarium jak starczy kaski to jeszcze kosmetyczke :tak::tak:

dlaczego nie w Anglii hmmmmmmmmm powiem ci ze jestem tu tylko dla kasy taka prawda nie mam tu rodziny przyjaciol.........tesknie strasznie a ten kraj mi sie nie podoba chociaz ze wzglendu na pogode:zawstydzona/y:

reklama
nie ma sprawy dasz cynka i juz:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja tam bede szefowa i czasami jak bedzie trzeba to pomoge:-):-)
bo troszku roboty bedzie planuje fryzjera ,tipserke i solarium jak starczy kaski to jeszcze kosmetyczke :tak::tak:

dlaczego nie w Anglii hmmmmmmmmm powiem ci ze jestem tu tylko dla kasy taka prawda nie mam tu rodziny przyjaciol.........tesknie strasznie a ten kraj mi sie nie podoba chociaz ze wzglendu na pogode:zawstydzona/y:
serio? a ja sobie zartowalam bo nigdy nie bylam w poznaniu :-pi pewnie nie bede :-Da do czasu kiedy tam sie znajde juz o Mnie zapomnisz :tak::-D
Super :tak:pomysl , oby sie udalo trzymam kciukasy :tak:a ile mniej wiecej w Polsce trzeba na rozruch czegos taiego??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry