Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to wcale nie tak duzo jak myslalam 
ale to tylko na sprzet w lokal tez musisz włozyc wiec to kolejne wydatki wszystko zalezy od tego co chcesz i jakie masz fundusze,ja mam ten plus ze znajomi mi załatwiaja wszystko wiec w 50 tys sie zmieszczeto wcale nie tak duzo jak myslalam
![]()

wiec to musi byc jakies zmeczenie.
Powiem szczerze..przez pieniadze zycie traci sens. No ale nie majac zupelnie pieniedzy, tez jest ciezko...

tak pada ze nie wiem i znów cały dzien w domu

normalnie mam depresje przez te pogode mówie wam nic nie robie w chacie syf balagan a ja tylko przed kompem i z mała sie bawie nic wiecej

a pozatym i tak bede na BB wiec nie ma szans,a co do twojego przyjazdu do Poznania to nigdy nie mów nigdy
bo fajnie by bylo sie spotkac:-):-):-)
mam cel i go realizuje zeby w przyszłosci byc z siebie dumna ze cos mi sie udało i moge spokojnie dziecku zapewnic przyszlosc jakiej ja sama nie miałam
chyba bym sobie nie darowała gdybym siedziała tu 10 lat i nic z tego nie miala

dla mnie to by była porazka

niom to tyle
ja tez mam zamiar posiedzic tu chwile i wracam do PL. Niestety ja sie nie daje na emigracje. Wszystko pieknie cudnie, zyje sie tu fajnie, ale ...... niestety nigdy tu nie bede u siebie :-( zawsze bede emigrantka. Mnie to nie pasuje i juz. U nas jest plan, ze ja z Jedrkiem wroce do PL jak maly bedzie mial isc do szkoly, maz jeszcze troche zostanie i tez wraca, rozkrecac swoj interes
Mieszkanko swoje mamy, tak wiec tylko kaska na interesik potrzebna. A ze lubimy wydawac kaske, to troche nam zejdzie zanim ja uzbieramy 
super sa 
no wpienia mnie to jak nie wiem co
ale przewietrzylismy sie wiec jest ok.
ale juz jest ok. tylko ja mialm sprzatania troche 
czy od razu do Polski. Ja tak na prawde, to jeszcze nic nie wiem
za krotko tu jestem, zeby moc teraz odpowiedziec na Twoje pytanie 

tak wiec bylo super!!
my tez wyjechalismy do uk glownie zeby sie dorobic ale z drugiej strony to tez nas troche zgubilo:-(mam nadzieje ze u was wszystko pojdzie po twojej mysli
trzymam kciuki a w Poznaniu napewno was odwiedzimy!!

a kiedy planujesz sie wybrac?masz polskiego fryzjera?
tego najbardziej mi tu brakuje bo trzeba przyznac ze takie ladne parki jak sa w uk to w pl ciezko spotkac