PINKA25
mama razy DWA;-)
Sewa- to widze ze ty tak jak ja na emigracje sie nie nadajesz hehe
no u nas tez pogoda taka dziwna byłam z mała na dworze to okurat słonko swieciło ale teraz zimny wiaterek sie zrobił i wrócilysmy

Martuchaa niom nowe łózka tyle kosztuja niestety ,mój pracował u takiego goscia który sprowadzal łózka z niemiec za 10 tys wymienial lampy odnawiał czyscił i sprzedawal po 30-40 tysiecy ,ja mam ten plus ze nam przywiezie takie łózko za 10 tys a reszte to mi mój zrobi bo 40 kawałków na poczatek to ciezko na same łózko wydac,chociaz to sie szybko zwraca
;-)
ja posprzatałam chate pranie zrobiłam teraz czekam na chłopine
mala sie naganiała kota,nazbierała kamyków a teraz juz marudzi bo zmeczona,ale nie moge jej połozyc teraz bo o 20-bedzie wyspana

no u nas tez pogoda taka dziwna byłam z mała na dworze to okurat słonko swieciło ale teraz zimny wiaterek sie zrobił i wrócilysmy

Martuchaa niom nowe łózka tyle kosztuja niestety ,mój pracował u takiego goscia który sprowadzal łózka z niemiec za 10 tys wymienial lampy odnawiał czyscił i sprzedawal po 30-40 tysiecy ,ja mam ten plus ze nam przywiezie takie łózko za 10 tys a reszte to mi mój zrobi bo 40 kawałków na poczatek to ciezko na same łózko wydac,chociaz to sie szybko zwraca
;-)ja posprzatałam chate pranie zrobiłam teraz czekam na chłopine
mala sie naganiała kota,nazbierała kamyków a teraz juz marudzi bo zmeczona,ale nie moge jej połozyc teraz bo o 20-bedzie wyspana

Powiem szczerze..przez pieniadze zycie traci sens. No ale nie majac zupelnie pieniedzy, tez jest ciezko...

Ba, cała rodzinka była super szczęśliwa. Jak to takie bąbelki potrafią ucieszyć, he he 
A latka lecą, he he
A co do życia w Anglii, też żyjemy normalnie, bez jakiegoś większego szastania pieniędzmi... Ach dużo by można było gadać na ten temat...
A po przyjezdzie tu stal sie cud ;-)
pamietam jak sie poplakala ze szczescia i powiedziala ze to najpiekniejszy prezent jaki kiedykolwiek dostala
i ile jestescie w uk? bo o paszport to z tego co slyszalam po 5 latach stalej pracy mozna sie starac??