• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Dzien doberek!

Ja dzis na nogach od 5:20 :szok: Jedrkowi cos sie snilo niedobrego, wybudzil sie i stwierdzil, ze on juz nie idzie spac, co bylo robic, wstalam i dotrzymalam towarzystwa mezowi szykujacemu sie do pracy :tak:

Gosia na pytanko do mnie odpowiedziala syla ;-):tak::-)
Ale ci zazdroszcze chudniecia. Ja caly czas walcze z kilogramami :baffled: jestem na lekach i stad moj przyrost wagi :baffled:

PINKA ja juz druga kawe wypilam i dalej spac mi sie chce jak nie wiem :sorry2:

syla tak na prawde to ja nie wiem do dzis na co mialam uczulenie, jak robilam testy to mi wychodzila topola i niekiel :baffled: ale ja mialam paskudna, swedzaca wysypke przez caly rok. Ciekawa jestem jak teraz pojade do PL czy na nowo mi sie zacznie..... oby nie :no:

Martuchaa milej imprezki. A kaska zawsze sie przyda, wiec to tez calkiem dobry prezent :tak:

Przed chwila zadzwonil moj slubny i oznajmil mi, ze maja jakas wazna robote i bedzie musial isc w sobote do roboty, a moze nawet w niedziele :-( no po prostu super :baffled: Ciesze sie nieziemsko :wściekła/y:

U nas w miare ladnie zaraz wybywamy do parku. Milego dzionka :tak:

Hjeka ja tylko wpadam sie przywitac,bo brak czasu dzis.Moze wieczorem cos skrobne.Kolin poszedł na party urodzinowe do kolegi i nusz eniedlugo leciec po niego.
Powoli zaczynam zbierac mysli co trzeba spakowac na wyjazd.
A jeszcze nie mam listy co zrobic na ten roczek w PL.
ok lece pa

czesc laseczki ja tylko wpadam na chwilke bo zaraz uciekam do pracki moze dzis jak znajde chwilke pomiedzy górrrrrrrrrrrrrrrą prasowania a sprzatniem to wpadne a jak nie to wszystkim miłego i spokojnego weekendu zycze:tak::tak::tak:

Pinka a ja sie zastanawialm czemu 5 u ciebie z przodu na godzinie myslalam ze Wiki nie dala spac a ty do pracy!!
u nas po tym swiecie co wczoraj bylo wydaje mi sie ze dzis poniedzialek:sorry2:
w ogole to u nas pada!! wspolczuje wam z ta pogoda kurcze tu pada drugi dzien a faktycznie nuda jak cholera i malego juz roznosi ze w domu siedzi takze wybieramy sie do centrum handlowego na zakupy i do figloraju zawsze jakies atrakcje:rofl2:

milego dnia mamuski i slonca!!!!!

Witam.
Maz poszedl do pracy :baffled: nie cierpie jak pracuje w weekend :no:
Zaraz ide na zakupy, cale szczescie tylko do polskiego sklepu po jakies drobiazgi, bo wielgachne zakupy weekendowe odwalilismy wczoraj :tak:

Pinka milej pracy!

Martuchaa udanego wypadziku zycze!

Ide sniadanko robic i kawe w ilosciach wiadrowych ;-):tak:

Milego dzionka!

Czesc dziewczyny!
Cos mi nie wychodzi ostatnio pisanie na forum:zawstydzona/y:Czasu brak,a jak juz jest to raczej powtorki 'Desperate housewive' ogladam,zeby na sekundke nogi na kanapie odpoczely:zawstydzona/y:
Od tygodnia zaczelismy w koncu odkladane starania o drugiego dzidziusia wiec trzymajcie prosze kciuki mocno!!!!!!!!Mam nadzieje,ze sie uda szybciutko bo marzy mi sie drugi bobasek juz:tak::-)
Poza tym szukam gdzies w poblizu polskiego,badz tez mieszanego przedszkola dla malej,ale tylko tak na 3razy w tygodniu po 2-3h,zeby Nika pobyla z dzieciaczkami:-):tak:
A u Was widze dzieje sie tyle,ze szok!
sewa-fajnie masz!ja zakupy wielkie mam przed soba i az mnie leb boli na sama mysl:baffled:jedynie Nika bedzie miala frajde wyjmowania wszystkiego z reklamowek i przynoszenia pojedynczo do kuchni:-D
Martuchaa - milej zabawy w figloraju!!!!szkoda,ze w poblizzu nie mieszkacie to bysmy sie wybrali z Wami;-)
Pinka- ja opanowalam gore prasowania przedwczoraj podczas drzemki Weroniki i calaszeczesliwa bylam.....do poki nie zdjelam wysuszonego prania z dwoch suszarek i znowu jest sterta do prasowania:dry::zawstydzona/y::baffled:Tez Ci zycze milego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izka - jak tam po party urodzinowym?Pewnie wybawiony na maxa:tak:Ja w tym roku imprezki urodzinowe Niki mam dwie:-(Jedna juz za Nami,jak rodzice mopi byli i drugo o wlasciwym terminie,za 17dni:baffled:Wiec nawet nie musze mowic,ze doskonale rozumiem Twoje zatroskanie imprezka:sorry2:Ach....a jak pomysle ile roboty z robieniem jedzenia(choc i tak wielkiej fety nie robilam) i tort i ten balaaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaan!!!!Uch.....Powodzenia:-D:tak:

witam. jestem tu nowa. miszkam w uk ponad 3 lata, ma 3 urwisow i obecnie zajmuje sie domem. to w skrocie o mnie. pozatym wlasnie wymieniam dzieciom meble, maluje i ogolnie porzadki. nazbieralo sie troche rzeczy i przyszedl czas na segregacje i pozbycie sie zbednych.

reklama
kik witaj!

Wrocilismy z zakupow, po drodze zaliczylismy plac zabaw, teraz trzebaby sie za obiad brac..... ale tak mi sie nie chce :baffled:

katarzynka kciuki mocno zacisniete. Oby szybko pojawila sie fasoleczka. Tego Ci zycze :tak:

Do potem!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry