Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jedrkowi cos sie snilo niedobrego, wybudzil sie i stwierdzil, ze on juz nie idzie spac, co bylo robic, wstalam i dotrzymalam towarzystwa mezowi szykujacemu sie do pracy 
:-)
jestem na lekach i stad moj przyrost wagi 

ale ja mialam paskudna, swedzaca wysypke przez caly rok. Ciekawa jestem jak teraz pojade do PL czy na nowo mi sie zacznie..... oby nie 

Ciesze sie nieziemsko 

nie cierpie jak pracuje w weekend 

Czasu brak,a jak juz jest to raczej powtorki 'Desperate housewive' ogladam,zeby na sekundke nogi na kanapie odpoczely
:-)
jedynie Nika bedzie miala frajde wyjmowania wszystkiego z reklamowek i przynoszenia pojedynczo do kuchni

Tez Ci zycze milego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja w tym roku imprezki urodzinowe Niki mam dwie:-(Jedna juz za Nami,jak rodzice mopi byli i drugo o wlasciwym terminie,za 17dni
Wiec nawet nie musze mowic,ze doskonale rozumiem Twoje zatroskanie imprezka
Ach....a jak pomysle ile roboty z robieniem jedzenia(choc i tak wielkiej fety nie robilam) i tort i ten balaaaaaaaaaaaaaaagaaaaaaaan!!!!Uch.....Powodzenia