• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

DZIENDOBRY:-D:-D:-D:-D:-D
Martuchaa - a ty skąd masz moje GG -mów mi tu szybko raz raz!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzieki dziewczyny za glatulacje napewno jej przekaże:tak::tak::tak::tak::tak:

ok lece mała i siebie nakarmic wpadnie pozniej

reklama
Pinka z bb albo z NK juz nie pamietam hahah:-)
szpieguje cie:sorry2::-D:-D:-D

ja od rana zamulam w domu a za oknem slonce,prostuje wlosy i jak maly wstanie lecimy na spacer i do figloraju poszalec;-)

hello
my dzi od rana w gosciach pojechalam z mała do kumpeli po wozek:tak: nasze bebczki sie wyszalaly posprzatalam chatke i juz nie mam siły tak mi sie chce spac ze nie wiem :-D:-D:-D:-D:-D
dobrze ze chociaz slonko wyszlo i ciepło sie zrobiło bo tego deszcze to mam naprawde juz dosc.....................

Wyobrazcie sobie ze moje dziecko pokazuje juz pierwsze niezadowolenie poprzez tupanie nogami i walenie rekoma np: w odkurzacz:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: a jaki krzyk przy tym wydaje to szkoda gadac...........................załosnica mała no......

a co tu tak dzis cicho pogoda po pewnie wybyły hehe

Martuchaa- ty szpiegolu jeden no:ninja2::ninja2:
Syla-to super ze wypadziki sie udał nie ma to jak zadowolona kobieta:-D:-D:-D
Sewa- i jak tam spacerek sie udal?

Witam.
My dzis prawie caly dzien na powietrzu :tak: tak sie dotlenilam, ze najchetniej poszlabym juz spac :baffled: szkoda, ze Jedrek dalej naladowany energia :szok: skad on ja bierze :confused:
U mnie w miescie od jutra zaczyna sie festiwal jakis, wiem tylko tyle, ze ma grac miedzy innymi Metalicca :tak: ..... tlumy ludzi wszedzie.

PINKA rosnie Ci mala zlosnica. Najlepiej nie zwracac uwagi, po prostu ignorowac.....
Fajnie, ze wypadzik do kolezanki udany :tak:

Syla dobrze, ze deszczyk na spotkaniu zaczal padac dopiero na koniec...

Madzia witaj!

A co u Was, jak pogoda?

dzieki dziewczyny za mile powitanie:-)
Synus jest cudowny,ale czasami tak jak dzis daje popalic.Miewa lepsze i gorsze dni.Wczoraj spal caly dzien,a dzisiaj sobie odbija sie wyglupia,nie mam na nic dzis czasu,bo non stop musze przy nim siedziec.Juz sie wycwanil i jak siedze obok jest luzik,ale jak tylko znikne z pola widzenia natychmiast uruchamia alarm.No ale tak to chyba z kazdym maluszkiem jest.
Mielismy problemy brzuszkowe,tzn prezenie i stekanie pzy porannej kupie,ale narazie dajemy Gripe Water i jest troszke lepiej.:tak:
z mlekiem tez maly problem,bo maly za bardzo nie chce juz cyc.Staram sie dawac mu jak czesto tylko jest glodny,ale niestety czasami konczy sie to mleczkiem z butli.:-(
Wy to juz starsze dzieciaczki macie i pewnie zapomnialayscie o takich problemach;-)
koncze narazie ,bo juz ryczy:wściekła/y:
Milej nocki

Witajcie

dzis ja widze pierwsza:tak::tak::tak::tak:

słoneczko za oknem pieknie swiecie wiec po sniadanku wyruszam z myszka na zakupki:-D:-D:-D trzeba wykorzystac poki slonce bo potem znów mozemy tygodniami w domu siedziec:tak::tak::tak::tak:

musze jeszcze dzis obmyslic co zrobic na roczek małej tutaj i w polsce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

wiec wszystkim zycze milego i spokojnego dnia zajrzepewnie do was potem:tak::tak::tak:

tygrysek no wlasnie napisz cos!!jak tam u was po wizycie u lekarza?

Madzia ale masz super, kurcze takie malenstwo jest przeslodkie normalnie.i w ogole z fotki przypominasz mi moja najlepsza kumpele z uk tez Madzie zreszta, urodzila przede mna 2 miesiace corcie.Kurcze ale tesknie za nia, razem wychowywalysmy dzieciaki i tak mnie jakos na sentymenty wzielo jak zobaczylam twoj nick i to foto;-)

Pinka korzystaj ze slonca my poczekamy:-):-D:-D
a y w uk tez roczek wyprawiacie?

ja lece do lekarza i na basen z malym takze zajrze chyba dopiero po poludniu!milego dnia!

reklama
witajcie!
u nas nocka nawet w miare,bo maly przespal bez pobudki 5 godz,wiec i ja za ten czas zdazylam sie niezle wyspac;-)
u nas tez pogoda ladna,tzn nie za cieplo,ale sloneczko swieci,chociaz niedawno padalo,a ja wlasnie pranie wystawilam i trzeba bylo ekspresem zabiearac cala suszare spiochow spowrotem do domu.Teraz znow wystawilam i tak sie nosze z tym praniem,przez ta durna pogode.A w Pl upal:no: No nic,zbierzemy sie na spacerek,bo trzeba jeszcze wykorzystac to niemrawe slonce.

Tu jeszcze mu synek wielce zamyslony:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry