• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hej, jestem tu nowa,- W Anglii od 3 lat. Juz wkrótce zostane mama( 39 tydzien) i pewnie w zwiazku z tym spie srednio 4h na dobe. Co przypada raczej w poludnie wiec prawie cala noc siedze przy necie:-D Swita wiec moze sen przyjdzie? odezwe sie pózniej.. Jestem z Wolverhampton. Moje gg 8992681 jak by któras chciala napisac;-)

reklama
Hejki!

Witam nowa mame!

Dziewczyny wszystkie foty swietne, dzieci przeslodkie, mamusie fajne kobietki :tak::tak::tak:

Ja jak zwykle rano siedze nad kubelkiem kawy :tak: Pogoda nie nastraja, ale niestety zaraz musze sie zebrac i mykac na zakupy, bo mleko mi wyszlo z lodowki, a do popoludniowej kawy musze przeciez je miec ;-):tak::-D

Jedrek oglada bajki i lepi cistoline.... a ja nadganiam zaleglosci na BB :tak:

Milego dzionka Wam zycze :tak:

witam
ja tylko dzis na chwile bo jednak postanowilam ze dzis posprzatam chociaz na dole to jutro bede miała mniej i jeszcze prasowanie mnie czeka no i wypad do miasta po brakujace mi produkty..................... podobno w sobote ma byc ciepło mam nadzieje bo planujemy na ogrodzie wiekszosc imprezki,także trzymajcie kciuki za slonce:tak::tak::tak::tak: to chyba bedzie najwiekszy prezent dla mojej niuni,bo bedzie mogla pochasac:-D:-D:-D:-D:-D

Gosia- Nastaka jak zwykle urokliwa,a co chwiciła bo widze ze miała ksiazeczke kieliszek i długopis..................
Mamuska- witaj kochana długo cie nie było zagladaj czesciej zaglondaj:-):-) synek cudny chyba do ciebie podobny co?

Witam nową mame:-D:-D

oczy mi sie kleja jak nie wiem,cos nie mogłam w nocy spac sama nie wiem dlaczego:confused::confused::confused::confused:

ok mykam bo jak mała wstanie to obiad i do miasta

miłego dnia laseczki

Gosia super foty!! widzialam juz na nk ale widac ze imprezka udana co:-):tak::tak:

Mamuska Krystianek znow mnie oczarowal, normalnie bombowy jest(juz kolejny raz o rzesach nie bede pisac:-p:-D) i juz jak wloski mu odrosly!! przecudnie!! i w ogole swietny ten komplecik(chyba z h&m)

ja lece na dwor bo juz zyjemy z naszym planem dnia, zajrze wieczorkiem!

Heyka :)

Ale się rozpisałyście, ojojoj :tak: A mi ostatnio jakoś brakuje czasu i nie nadążam za Wami :no:
Więc króciutko. Dzionek minął nam sympatycznie. Szefowa moja zaprosiła mnie na lunch do hotelu, w którym pracowałam, więc zobaczyłam się z ludźmi, pogadałam troszkę. Ale szczerze mówiąc to jakoś niechętnie mi się ich odwiedza :sorry2: Nie miałam łatwo w pracy, jak byłam w ciąży, więc same rozumiecie...

Witam nową MAMĘ na forum :tak:

Pinka, a Tobie, a przede wszystkim Wikunii życzę dużo słoneczka w sobotę :-)

Ok, i znowu muszę uciekać, bo mama moja dzwoni... Pa pa

28w1oas.jpg

reklama
Witam,
u nas dzionek spokojny, spacer , zakupy itd... korzystamy jeszcze ze słoneczka póki jest :-p
Pinka25 trzymam kciuki za słoneczko :tak:, a Krystianek w połowie jest do mnie podobny tzn z oczu, ale nie kolor i w połowie z M ma jego usta, także wygląd podzielony by nikomu nie było żal :-D

Martucha dzięki, a włoski to mu rosną, już z 3 razy była maszynka w ruchu i już nie długo znów trzeba wyciągnąć ale tym razem tylko z tyłu górę zostawiamy:-)

Syla333 ślicznie wyglądacie, a Bąbelek ma uroczy uśmiech

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry