• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dzieki dziewczyny wlasnie zajrzałam przeczytałam życzenia i sie .......

PORYCZAłAM JAK BóBR!!!!!!!!!!!!

Ja juz po pracy teraz mykam szykowac wszystko na imprezke buziaki dla was fotki w krótce

reklama
Jakoby ze dopiero odpalilam forum i dzien sie nie skonczyl to szybciutko ....

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK SLICZNEJ KSIEZNICZCE

17.gif

zycza Kasia i Weroniczka

Ostatnia edycja:
hejo

laseczki jeszcze raz dziekuje za życzonka imprezka udana w 10000000/%- jak mi sie dzis uda to dam focie:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale było super tyle wrażen mala az z tego wszystkiego cała noc sie kreciła teraz spi spokojnie.cos tam sie jej chyba sniło:confused:
za 3 tygodnie kolejna :szok::szok::szok::szok::szok:a ja juz teraz nie mam siły hehe
ok mykam do pracki

jestem i ja!!
widze ze wczoraj wszyscy solidarnie na imprezie u Wiki bo nic nikt nie napisal:laugh2::laugh2:

Pinka super ze imprezka sie udala, fotki wklej koniecznie - musimy zobaczyc nasza ksiezniczke jak wygladala w dniu jej swieta!!:tak:

a wy dziewczyny nie obijac sie tylko pisac:-)

ok ja lece na sniadanie i spacer poranny - ciao!!:rofl2:

My sie tez zglaszamy od rana:-)
Oststnio cos Was kobitki zaniedbuje,ale problemow sie narobilo cosik...ehhh:dry:
Starania o dzidzie ida pelna para i testy robie co sekunde bo niecierpliwosc mnie gniecie:-DM sie smieje,ze zachowuje sie jakby to pierwsze dziecko mialo byc,bo biegam jak szalona i szukam objawow:-D
Dzis mial byc super wypad na farme zeby karmic zwierzatka...no i leje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale zycze MILEJ NIEDZIELI wszyskim bo na pewno macie fajne plany na dzis:tak:My jeszcze jedziemy do kumzynki,ktora urodzila w srode synka i juz sie nie moge doczekac az na rece Go wezme!!!Uch!Ja juz chce swojego bobska malego nastepnego!!!:tak::tak::tak:
ok,lece sie zebraxc troszke;-)

Heyka :-)

Pinka super, że imprezka się udała. Czekamy na focie :tak:

Izka, a jak u Ciebie imprezka wczoraj - udana?

Katarzynka s, a twój suwaczek mówi, że twój bąbelek też będzie miał teraz urodzinki, drugie już, a to jutro, czy pojutrze? a co do starań o kolejne maleństwo to na pewno się uda. tylko może spróbowałabyś się troszkę zrelaksować, bo stres też robi swoje, może spróbuj o tym nie myśleć przez parę dni...

Martucha jaka dziś pogoda w Polsce? U nas nawet ok., więc spacerek będzie na pewno :tak:

A ja wczoraj wieczorem od niepamiętnych czasów sobie naprawdę odpoczęłam, dom sobie ogarnęłam przed kąpielą małej (zazwyczaj robię to po kąpieli i położeniu małej do snu), wykąpałam wcześniej bąbelka, położyłam spać i po prostu sobie siedziałam, poczytałam sobie gazetę, mąż kolację zrobił, obejrzeliśmy film... Taki miły wieczór wczoraj miałam. I doszłam do wniosku, że sobie muszę trochę więcej luzu dać, bo ja też taka pedantka jestem i wszystko musi być zawsze zrobione, a chyba dam sobie trochę odpocząć i skupię się troszkę więcej na sobie. Bo strasznie nerwowa się ostatnio zrobiłam i już mnie to wkurza... Ok, kończę to smucenie :sorry2:
Miłego dzionka kobitki i do potem.

hej laseczki!!

u nas pogoda super, normalnie jeszcze caly czas slonce grzeje wiec korzystamy. dzis moj maly spal tylko pol godz i juz sie marudny robi wiec lece go pozabawiac zeby wytrzymal do kapieli i spanka:tak:

kasia wiem ze pewnie to wiesz ale nie stresuj sie, bedzie ok i napewno tak jak sobie tego wymarzysz:tak:no i ucaluj Nike, a wlasnie wy juz po imprezce urodzinowej nie??

PInka dawaj foty!!!!!

syla ale ci zazdroszcze takiego wieczorku, tez by mi sie przydalo, niby nie robie nic a jakos tak mi "ciezko" ze wszystko na mojej glowie ... ehhh odpoczynku!!! hiszpanskie klimaty by mi sie przydaly:-D:-D

ok lece zrobic podwieczorek dla Nika, do pozniej!

Foteczki

Załączniki

• SL371546.jpg
    SL371546.jpg
    184,7 KB · Wyświetleń: 78
  • SL371538.jpg
    SL371538.jpg
    122,4 KB · Wyświetleń: 54
  • SL371537.jpg
    SL371537.jpg
    121,5 KB · Wyświetleń: 69
  • SL371535.jpg