reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

HELOŁ...
Dziewczyny co tu taka cisza...?U nas dziś slonko świeci,to pewnie u was jeszcze lepiej co...?
A my wczoraj byliśmy nas szczepieniu no i jakoś żyje,ale łatwo nie było.Kolin bardziej płakał niż Nati,ale to pewnie dlatego że już wie o co sie rozchodzi a Natan dopiero zaczął płakac jak mu wkuła.Ale jak wyciągnęła to on juz przestał plakaci uciekł mi z rąk,aby troche porozrabiac w gabinecie.A Kolin miał dwie szczepionki wiec troche panikował,no ale tylko przy wkuciu.

Pinka co do wagi to dopiero w poniedzialek bede wiedziala dokladnie jak pojdziemy na spotkaniez HV.Kolin to wazy 20 kilo bo wazyłam go w Pl.

Syla o to mała spryciula juz sie wspina.Z dnia na dzien bedziesz miala coraz wiecej biegania za nia.No mój mały w koncu daje sie porwadzac za rece.Dzis przedszedł za jedną rączke ze mna jakies moze 100 metrów po chodniku.Ale moje plecy...uch.

Alex własnie pisz co tam u was,Moze uda sie rozkrecic to forum jakos.

Martucha a ty gdzie sie podziewasz?Już zostaw troche tego słońca dla Pinki...:-)

reklama
ALEX eeeeeeee no to ładnie łobuziak ci pospał hehe oy tak dalej moja maruda budzi sie teraz 1 raz w nocy miedzi 1:30a 2;30 dostaje mleko i spi do 8-9-tej

Izka- 20 kilo:tak::tak::tak::tak: to ładnie ja pamietam ze 20 kilo to ja w pierwszej klasie wazyłam hehe a on juz teraz no no;-);-)

ja juz sniadnako zjadłam teraz ten bałagan musze posprzatc bo moje dziecko tez jadło i wszystko na podłodze:rofl2::rofl2::rofl2:

Martuchaa- Izka mna racje zostaw troche slonca dla mnie:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Hejka Dziewczynki!!! Mam do was male pytanko. Poszukuje ginekologa endokrynologa w uk. Bylam ostatnio w Polsce i lekarz stwierdzil u mnie zepol pco. Staram sie z moim W od ponad roku o fasolke ale bez efektow jak do tej pory. Mieszkam w Nuneaton. / Eh wybaczcie, zapomnialam sie przedstawic. Mam na imie Magda i mieszkam w uk od ponad dwoch lat. Zawidolam sie juz na kilku angielskich lekarzach i potrzebuje porad dziewczyn ktore mieszkaja tutaj w uk. Mam jedno pytanko - czy ktoras z was korzystala z poradni planowania rodziny tutaj w uk?? Pozdrawiam Was serdecznie i do napisania.

Hejka Dziewczynki!!! Mam do was male pytanko. Poszukuje ginekologa endokrynologa w uk. Bylam ostatnio w Polsce i lekarz stwierdzil u mnie zepol pco. Staram sie z moim W od ponad roku o fasolke ale bez efektow jak do tej pory. Mieszkam w Nuneaton. / Eh wybaczcie, zapomnialam sie przedstawic. Mam na imie Magda i mieszkam w uk od ponad dwoch lat. Zawidolam sie juz na kilku angielskich lekarzach i potrzebuje porad dziewczyn ktore mieszkaja tutaj w uk. Mam jedno pytanko - czy ktoras z was korzystala z poradni planowania rodziny tutaj w uk?? Pozdrawiam Was serdecznie i do napisania.

witaj ja ci niestety nie pomoge ale tzrymam kciuki za fasolinkę
a co to jest ten zespół PCO?

Hejka :) co tam Dziewczyny ?cichutko tutaj strasznie nie poznaje nawet watku .....

Droga kolezanko tez Ci nie pomoge :no::no: a nie lepiej bys sie leczyla u Lekarzy w Polsce niz tutaj ???
Trzymam kciuki za fasolke :-)

odezwała sie ta co najwiecej do nas zagląda hehehe:-D:-D:-D:-D:-D

ale Blania juz wielka baba jest hmhm i coraz bardziej do ciebie podobna:tak::tak::tak:czysta matka;-)

Mam kuzynke,ktora mieszka na Hounslow w Londynie i od 2 lat tez sie staraja.Moge podpytac,ale z tego co wiem jest bardzo zadowolona bo od razu robia wszysciutkie badanka i sprawnie idzie.Ale Ty chyba potzrebowalabys cosik blizej Ciebie gdzies.Moze na watku o starankach popytaj,tam wiekszosc lasek sie leczy i duzo z uk jest.:sorry2:

hej dziewczyny!!
no ja tez jakos ostatnio tak mniej zagladam, moze tez troche przez pogode(slonce i spacery non stop) a moze z lenistwa:sorry2:

Pinka nie martw sie slonca starczy dla wszystkich:-)jak narazie piekna polska złota jesien choc dzis rano bylo dosc zimno:confused:ale popoludniu juz na krotki rekawek:sorry2:a ty pewnie w siodmym niebie ze juz niedlugo lecicie?a na ile wy wogole sie wybieracie tutaj?

Izka Kolin faktycznie duzy chlopak, moj szkieletor to 20 kilo chyba bedzie mial kolo 15 lat:-D:-D

ok lece kapac szkraba, pozniej na wspolnej i gora prasowania:dry:jakby mi sie juz dzis nie udalo zajrzec to dobrej nocki laseczki!!

reklama
Niom jestem...wpadam i robie troche HALASU bo kazda mowi ze tu tak cicho :-D

Kurcze, tak sie zapedzilismy z tym sprzataniem ze dzis zapomnielismy o szczepieniu Nastki. Alez jestem wsciekla na siebie. A to dlatego ze mam za duzo na glowie :crazy: Pojdziemy w nastepnym tygodniu eehhh

Wiecie co, wczoraj bylam na badaniach ogolnych przy zapisywaniu sie do przychodni i babka mi powiedziala ze jak dziecko chore lub cos mu dolega to nie potrzebuje robic zadnych telefonow, appointmentow, tylko mam przyjsc a zostane przykjeta poza kolejnoscia :szok: Troszke mi szczeka opadla...

Pinka - fajne zdjatko wstawilas :-) I male zdziwko mnie wzielo ze Twoja Calineczka jeszcze mleczko popija w nocy - no ale z drugiej strony patrzac, sobie ladnie spi do 8 rano.

Izka - no chlopak niczego sobie :)

Katarzynka_s- a jak u was ? juz nie moge sie doczekac gdy na BB zabrzmi wesola nowina :tak: Moze i ja sie troszke zmobilizuje ;-)

Alex3mayer- kurcze ja to nie wiem co to znaczy byc budzona 4-5 razy w nocy bo nastka od urodzenia budzila sie o polnocy na mleko a potem okolo 5 nad ranem :tak:

Do góry