• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej dziewczyny :-)

A my wciąż w temacie spania he he :-D Ach te nasze bąbelki :rofl2: Ja dziś mojej Niuni dałam kaszkę wieczorem po raz pierwszy (tak to zawsze jakiś deserek ze słoiczka zjadała no i cyca dostawała), zjadła tylko połowę z tego co przygotowałam (bo wcześniej zjadła mnóstwo innych rzeczy), ale zobaczymy jak będzie spała :confused:
W ogóle to moje maleństwo ostatnio jeszcze więcej je niż jadła, a jakbyście widziały jak ślicznie wszystko zjada. Ostatnio jej ulubionym jedzonkiem są mandarynki i jagódki :-) Na widok mięska troszkę kręci nosem, ale jak jej przemycę w zupie, czy z jakąś marcheweczką to zje :tak:
A dzionek dziś fajny miałyśmy. Poznałam ostatnio taką Węgierkę z dwójką dzieciaków, byli dziś u nas, to się Oliwia wybawiła tak, że potem spała 2 godzinki :tak::tak::tak:
Co do wyjazdu do Polski na święta, to my też w tym roku nie pojedziemy, bo bilety bardzo drogie już teraz, a wcześniej nie mogliśmy kupić, bo nie wiedzieliśmy czy mój będzie mógł wziąć urlop :-( Będziemy w trójeczkę i myślę, że i tak będzie wesolutko :-)

reklama
My z kolei na swieta i sylwka wyjedziemy, ale nie do Polski tylko gdzies. Gdzie, to jeszcze nie wiemy, ale moj P juz mowi ,ze dosyc wyprawiania Swiat- wyjezdzamy! :-D No wiec, zobaczymy....:-)
A ja chce potem pojechac do Polski, w styczniu. I bilety juz beda tansze przynajmniej.

tt2194347fltt.gif

tt2194346fltt.gif

hej dziewczynki!!

zagladam do was i podczytuje ale juz jakos na pisanie brak czasu:sorry2:

teraz mam chwilke bo maly ma drzemke a ja pije kawke i wcinam chocolate:-p:-D
pozniej smigamy na spacerek bo pogoda sliczna!!

tygrysek, kasia ja tez mam problem ze spodniami, Niko wazy 11,5 i ma 88cm i tez nosi ciuszki na 12-18m!!
a spodnie to tylko z h&m bo tm maja tez gumki na guziczki i zawsze mu sciagam na najmniejszy i w ogole nie spadaja:no: ja to ogolnie kocham h&m:-):-D

syla i jak tam nocka??kaszka pomogla??

Iwoneczka witam, widze ze jak zwykle dyzurujesz:-D;-)

:happy: Chcialabym Zaprosic mamusie, babcie lub opiekunki wraz z dziecmi na spotkania polskiej grupy,ktore odbywaja sie w kazdy wtorek o godz.9:30 do 11:30 na swietlicy przy kosciele St Michael, Wood Green (2-3minutki od stacji metra) :happy2: Nasz Adres to 37 Bounds Green Road, N22 8HE. Bardzo serdecznie wszystkich zapraszamy!!! :tak:

Witam się wieczorowo :-)

Jak Wam minął dzionek? Pogoda dziś piękna, więc zaliczyłyśmy spacerek nad morze. Powiem Wam szczerze, że zaskoczona jestem tą pogodą w tym roku, takiej jesieni w Anglii to jeszcze nie przeżyłam. Oby jak najdłużej było ciepło.

Martucha co do kaszki, to mała spała po niej tak samo jak i bez niej, ale zobaczymy dziś, bo dzisiaj zjadła prawie 150 ml i cyca już po niej nie chciała, więc może dziś dłużej pośpi. Na razie daję jej owocową, ale będę chciała kupić tą na noc z melisą, zobaczymy jak ta na nią podziała. Och jak ja bym chciała żeby ona zaczęła przesypiać chociaż pół nocy :sorry2: A jak tam pracka? Zadowolona jesteś?

Iwoneeczka weszłam na te Wasze zdjęcie rodzinne, ale z Was piękna rodzinka. A Ty jaka laseczka, no no no :-) Jak dla mnie to Filipek do Was obojga podobny :-)

Katarzynka s jak się czujesz kochana?

reklama
witam niedzielnie:-) u nas tez piekna pogoda wiec zaraz po drugim sniadanku zmykamy na spacerek;-)

syla zycze powodzenia, moze faktycznie ta z melisa ja troche uspokoi w nocy:-p;-) nic nie doradze bo Niko od urodzenia przesypial prawie cala noc a po odstawieniu od cyca to po wieczornym mleku spi 12h:szok::-D:-D

co do pracy to jak narazie jestem bardzo zadowolona, fajnie jest sie tak oderwac no i super ludzie tam pracuja. czas mija mi bardzo szybko no i troche odzylam bo ta monotonnosc mnie juz dobijala:baffled: zobaczymy jak bedzie dalej ale jesli caly czas tak "rozowo" to chyba zostane tam na stale:tak:no ale mam jeszcze 2 miechy wiec poczekam jak sie wszystko rozwinie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry