• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Ale u nas słoneczko pięknie świeci. Hurrraaa :tak::tak::tak: Dziś planujemy wypad do miasta, więc ładna pogoda się przyda.

Martucha to super, że z pracy zadowolona :-) No i fajnie się masz, że Niko tak ślicznie śpi.

Gusia to się wyspałaś pewnie, co?

Moja mała też dziś ładnie spała, przebudziła się tylko dwa razy, ale szybciutko zasnęła. Czyżby to zasługa kaszki ??? Zobaczymy :happy:

Laseczki życzę Wam wszystkim miłego dzionka i udanych spacerków.

Czesc Mamuski pewnie zadnej nie ma.... bo ja zawsze mam na was pecha....

syla333 rodzinka jak z obrazka HiHi... ja laska.. Prosze Cie .. ja tu w ciagu 2 m-cy przytylam 5 kg... masakra teraz na diecie jestem....

Martuchaa DYZURUJE JAK ZADNEJ NIE MA... :/ A jak w pracy... mamuska :)

martucha - fajnie ze ci fajnie :-):-):-):-):-) mnie tez dobija monotonnosc :-(

gusia - oby tak dalej z nockami

syla - moze to i kaszka, bo ty chyba jeszcze pirsi jej dajesz, co? Mala podjadala pozadnie i spala

A u nas noc w lozeczku do 5.30 am.... jakis sukces totalny od tygodnia !!!

No lece bo musze wszytsko porobic pomimo ze Moij w domu i moja mama w domu, to kazdy czeka jak sie im zrobi, poda,pomyje... ehhh szkoda gadac dziewczyny...

malgorzatka a kiedy twoj wyjezdza? bo pamietam ze mial jechac gdzies na szkolenie??

gusia moze faktycznie juz ci bedzie przesypiac noce jak juz tak ladnie jej idzie:tak::-)

iwoneczka no faktycznie dlugo maly spal:tak:

a ja zmykam na caffe, ciacho i supernianie, milego popoludnia:-)

reklama
Czesc:-)
Jak tak czytam o tych przespanych nockach, to zaczynam wierzyc w magiczna moc tej kaszki :szok::szok:. Koniecznie musze sie w nia zaopatrzyc.:tak::tak::tak::tak:
Pogoda swietna, wiec my na spacerek poszlismy. Fajnie sie chodzilo.
A poza tym nuda. Jade do Polski w srode i juz sie strasznie na to ciesze, yuuupi!!!:-):-)
Milej niedzielki :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry