• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
cześć dziewczyny :-) widzę, że wszystkie zajęte jesteście, bo pustki tu takie :szok: ja nie lepsza, ale jakaś taka zabiegana ostatnio jestem...

gusia te Sure Start Children Centres są to miejsca gdzie można pójść ze swoim dzieciaczkiem lub dziećmi i spędzić miło czas w gronie innych mam i dzieci np. wspólnie śpiewając, albo się bawiąc (dzieci się bawią, mamy piją kawkę he he) - zawsze można kogoś poznać. ja chodzę na takie spotkania. na takich spotkaniach zawsze jest ktoś z NHS, więc pewnie można też ich o jakieś porady popytać, tak jak to w tym artykule pisało. ja niedawno zaczęłam szkolenie, po którym będę wspierać karmiące piersią mamy, i to też odbywa się właśnie w tym Sure Start Children Centre. Warto się rozejrzeć czy masz takie miejsce w okolicach, popytać kiedy są jakie spotkania i wybrać się na jedno z nich - sama ocenisz czy to fajne czy nie.

Oki, ale się teraz rozpisałam. Uciekam spać. Dobranoc.

dokładnie gusia, ja siedziałam z moją córcią ponad pół roku w domu, mało gdzie wychodziłyśmy (poza spacerkami), a jak zaczęłam wychodzić to tu to tam, to jakoś tak odżyłam, także polecam :-)

a ja jutro do Polski lecę :tak::tak::tak: dziś czeka mnie pakowanie, w zasadzie kończenie pakowania, bo zaczęłam się pakować już wczoraj, także luzik. ale jeszcze jakieś pranie trzeba zrobić i takie tam.

reklama
Ojej co tu się dzieje.Gdzie sie podziewacie mamuski.Już drugi dzien cisza.U nas pochmurno,troche pokropil rano deszcz,ale tak to cieplo.Ale moze u was jeszcze sie utzymuje ta piekna pogoda.
My juz się wykurowaliśmy wiec trzeba bedzie sie udać z chlopakami na szczepienie,bo przez ten kaszel to obydwaj mieli przełożone.Natan już spi lepiej,dzis spał grzecznie bez zadnych marudzen do 5,wypił mlwko i zasnął dalej.

Gusia ja tez uważam jak Syla,ze ten Sure Start to fajna sprawa.My tez czasami tam chodzimy.

Syla no to udanego pobytu.zagladaj czasami i pisz co tam u was.

Pinka a ty co się nie odzywasz,gdzie jesteś?
A reszta mamusiek ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry