• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
gabids- bylismy na tych szczepieniach co sa w 13-tym miesiacu i sa dwa kucia ale Nastka jeszcze miala zoltaczke.

Iwoneczka - oj ty nawet nie wiesz jak mnie mecza samotne spacery... juz to raz przechodzilam, teraz przechodze to znowu....jakis koszmar.

Hej A GDZIE CALA RESZTA MAMUSIEK...HALOOOO :baffled:

Hej a co tu taka cisza.
U nas pogoda beznadziejna,tak leje ze sie z domu nie chce wychodzic.
A u mnie jutro szczepienia,obydwaj bedą mieli wiec bede jutro miala przeboje.No No bedzie spokoj na jakis czas.
Dziewczyny a wy gdzie sie podziewacie piszcie co tam u was.

Faktycznie pusciutko tu...ostatnie kilka dni tylko zagladalam..probowalam 3 razy cos napisac ale wyskoczyla mi reklama i jak ja zamykalam to od razu ze strona forum i dawalam za wygrana..mam nadzieje, ze tym rzem sie uda...
ja dzisiaj pol dnia sprzatalam a kurcze i tak efektow nie widac...zabawki znowu porozrzucane ale wena mi odeszla i juz nie sprzatam..teraz czas na relaks..
U nas nic nowego w sumie...Moge sie tylko pochwalic ze moj Dawid przestaje juz byc takim dzikuskiem..w sobote bylismy na roczku u jego kolezanki to tak sie z dziecmi bawil ze na nas wogole nie zwracal uwagi i musialam go 15 min . do domu wyciagac:-D
A co ja pisze, ze nic nowego...Do PL lecimy:-) na miesiac - juz calkiem niedlugo bo 8 listopada:-)taki niespodziewany wypd bo mieli do nas przyjechac moi rodzice ale tata niedawno zalozyl firm,interes zaczal mu sie krecic ale cossie z terminami pozmienialo i nie mogl:-( no to sponsoruja nambilety i ja z malym mamy miesieczne wakacje:-) ciekawe, moze zalapimy sie na snieg to maly przynajmniej na sankach pojezdzi albo balwanka ulepimy....
izka - trzymam kciuki za jutro bo u nas szczepienia to tez tragedia...
Laski odzywac sie! bo za uszy wytargam;-)

chyba jakis protest tu jest?.. albo moze jakies nagrody rozdaja tym ktore najdluzej nie beda sie na BB odzywac a ja nic nie wiem;-)co jest laski?
Ja dzisiaj w dobrym humorku - weczor milutki, nocka przespana - z fajnymi snami, dzieco grzeczne, pogoda ladna...Zyc nie umierac:-)

reklama
Cześć dziewczyny :-)
Ja odzywam się do Was z Polski :-) Powiem Wam, że tak się nagadali o tej pięknej pogodzie, a tu nic, no wczoraj i dziś w sumie ładnie, ale poza tym zimno. Tak czy siak pobyt miło mija, jeszcze mam parę spraw do załatwienia, ale dużo czasu jeszcze pozostało, więc luzik...

tygrysek to Ci tata prezent na święta zrobił :-) Miesiąc wakacji w kraju, super!

A jaka jest pogoda w Anglii? I co u Was mamusie słychać?

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę dużo słoneczka. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry