alex3meyer
Matka gagatka
Czesc dziewczyny:-) Dawno mnie na watku nie bylo, ale dopiero w niedziele z Polandii wrocilam.
Pobyt bardzo udany, az nie chcialo mi sie wracac, ah co zrobic...
Na swieta prawdopodobnie wyjedziemy ale nie do Polski, tylko gdzies...., ale to jeszcze nic pewnego.W sumie fajnie by bylo odpuscic sobie robienie tych wszystkich zakupow i prezentow, no ale zobaczymy.... A do Polski to wybiore sie w styczniu na 100% i roczek Olivierka tez tam urzadze.
Pobyt bardzo udany, az nie chcialo mi sie wracac, ah co zrobic...
Na swieta prawdopodobnie wyjedziemy ale nie do Polski, tylko gdzies...., ale to jeszcze nic pewnego.W sumie fajnie by bylo odpuscic sobie robienie tych wszystkich zakupow i prezentow, no ale zobaczymy.... A do Polski to wybiore sie w styczniu na 100% i roczek Olivierka tez tam urzadze.

Nie znam nowych Mamus zbytnio i nie wiem o czym mam pisac 
wlasnie spi -zasnela o 19 po dlugim spacerku ;-):-)
madrala co rusz ma nowe pomysle i je realizuje ...nie lubi sie nudzic zaczyna cos mowic juz po swojemu wiecej niz takich naszych slow, 

Kawalek Polski na obczyznie i od razu przypomina sie jak jest pieknie w Naszym kraju,niestety

Jest drozej niz tutaj
A ja chce jak w domku u mamy-ku radosci Nas,dzieci wieszalismy kupe bombek i lancuchow i bylo kolorowo i slicznie