• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Mala-gorzatka dzieki za przepis.Napewno zrobie tylko poszukam tych owocow.
Iwoneczka witaj spowrotem:-)
Izka oby wogole zadzialalo bo jak narazie...:no:nie moge zmienic mu jedzenia,nie che jesc o innych porach:dry::dry::dry:

Miska- a mozesz mi powiedziec czym moge sie "podeprzec" ze dla mojej niuni playgroup nalezy sie za darmo gdyz my tez pobieramy child tax, ale nam kaza placic za to :-( a moze jakies okreslone playgroup sa za darmo ???

Izka- widzisz ile ja sie od ciebie dowiaduje. Zapisze sobie to zeby wiedziec na przyszlosc

Mala-gorzatka28, wiesz co nie wiem dokladnie, znalazlam w bibliotece ulotke o tym co sie dzieciom nalezy, i tam bylo napisane ze jak dziecko skonczy 2 latka to idzie 2 razy do playgroup a jak ma 2 i 9mc to nalezy sie 3 razy, pokazlam tylko dokument ze pobieram child tax credit i tyle, wiem ze za to placi panstwo, wiec oni maja z nas pieniadze! wczesniej do tego playgroup prowadzala moja znajoma wiec mialam juz przygotowany grunt, tyle co moge ci napisac na ten temat
Ja mam pytanie do dziewczyn, zadalam je na watku o benefitach ale nikt nie odpisal, czy jak sie pobiera child tax credit na siebie to czy ten czas liczy sie do emerytury??? czy ktos cos wie na ten temat???

reklama
Miska T nasze maluczhy maja prawie tak samo na imie twoj jest Leon a moj Leo mial byc Leon ale tacie sie nie podobalo wiec wycielisny : n: i jest Leo czy twoj tez jest rozrabiak jak moj??Moj ma 6 miesiecy i wsxzystko go interesuje kontakty kable i takie tam nie dla niego rzeczy nie potrzebne:-)Nie raczkuje jeszce ale pelza szybciutko i zauwazylam ze wie w ktorara strone isc znaczy sie tam gdze elektrycznosc jest dopelznoc hehhe:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry