reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

dorcia no witam a gdzie sie przeprowadziliscie.. ja niestety nie znam hydraulika ;/ a frbnelam sobie wloski bys widziala jak wygladam ;p Porazka :)

Ostatnia edycja:
reklama
dorcia-- witam serdecznie no to masz niezly kociol w domku przeprowadzka bunty dzieciakow.. ale trzymam kciuki ze sobie poradzisz spiewajaco...pozdrawiammm....

dorcia - jak zwykle pewnie przesadzasz mamulka:-pcos nie chce mi sie wierzyc,ze Patryk moze byc niegrzeczny:rofl2:A Lucy taki anioleczek przeciez:tak::-)
powiadasz,ze nareszcie w innym domku?suuuuuper,szkoda ze i tak tak strasznie daleko od nas:-:)dry:
ja ciagle probuje moja mala namowic do mowienia,bo cos slowkami zaczelo Jej wychodzic,ale za niesmiala jest i nie chce gadac:zawstydzona/y:moze jak uslyszy wygadana Twoja zabke to podlapie:tak:jeszcze tylko 2 tygodnie:-);-)masz mi sporo do opowiadania wiec sie przygotuj:-D:-D:-D
widze,ze szalejesz...na koncerciki,imprezki...nonono:-)pozazdroscic tylko:tak:

witam sie i ja:-)
Syla.Dorcia witam slicznie:-) Znam hydraulika ale to za daleko:tak::tak:
Wiecie,mam dzis straszna nerwe:angry:Tesciowa mnie tak wkurzyla:angry::angry::angry:jest tak daleko a i tak dopiecze:dry::no:myslalam ze mnie lubi:no:a tu niespodzianka:tak:cisnienie mam....wysokie.bedzie wesolo:angry::angry:

Heyka dziewczyny :-) Ale miałam wczoraj dzień, moja mała marudziła mi przez pół dnia, hiesteria za histerią, ja do tego strasznie zmęczona i powiem Wam wysiadłam :baffled: Po raz pierwszy! Mój musiał ją wykąpać, ja ją tylko nakarmiłam, połozyłam do łóżeczka i ... wyszłam, musiałam po prostu się przejść. SAMA!!! Bez mojego szkraba :sorry2::sorry2::sorry2: Po spacerze oczywiście ryczałam jak wół. Czy Wam się też coś podobnego zdarzyło? Czy to tylko ja taka wyrodna matka?

iwoneczka a na jaki kolorek sobie włosy zafarbowałaś? na pewno jest aż tak źle?

kwiateczek ja z teściową też nie mam łatwego życia, a jest tu w Anglii i dość często się widzimy. jak jest dobrze, to tylko na krótko, a potem zawsze coś tam musi wyjść. co zrobić :confused::baffled:

dorcia super - koncert HEY! tam więcej kapel z Polski grało, chyba nie? coś tam mi świtało o koncertach w Londynie. Ach, ja też bym się gdzieś wyrwała poszaleć.

Laseczki jeszcze raz zapytam: czy macie może jakiś fajny przepis na torta?

iwoneczka-teraz mieszkam na barnehurst/bexleyheath to 10minut od poprzedniego domku(thamesmead) ale w adresie jest juz kent:happy:
wrzuc fotke wloskow to ocenimy czy taka tragedia:-):tak:
paula7-kociol mam niezly,mam nadzieje ze do swiat sie juz ze wszystkiego rozpakuje hehe... a bunt dzieciakow przychodzi i odchodzi i pozniej znowu przychodzi tak juz jest i musimy uzbroic sie w cierpliwosc:sorry2::happy:
katarzyna_s-oj kochana ja juz sie nie moge doczekac tych mikolajek bede Ci gadac i gadac az bedziesz miala mnie dosc hehe...... Patryk to tylko wyglada na aniolka ale charakterek ma trudny,pozatym teraz ma taki trudny okres bo juz nie jest malym dzieckiem ale jeszcze nie nastolatkiem i tak widze ze czasami sie miota.
Zobaczysz jeszcze troche i Nika Ci sie rozgada,Lucy to buzia sie nie zamyka a juz te jej *mama oc* to czasami powala hehe....:-D:-D:-D
kwiateczek-oj ciezko z tym hydraulikiem ,jeden przyszedl wzial kase,powiedzial ze zrobione i nic,moj J go scigal wiec przychodzil trzy dni pokoleji a i tak nic nie naprawil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wspolczuje spiecia z tesciowa,maja talent do wykanczania(czy my tez kiedy takie bedziemy???)wrrrrrr..........:szok::szok::szok:
syla333-tego wieczoru gral tylko Hey,ale w tym klubie czesto graja polskie kapele,bardzo milo wspominam ten wieczor:happy:
Pamietaj nie jestes wyrodna matka!!! kazda z nas ma takie dni no ja przynajmniej takie miewam:sorry2: dzieci naprawde potrafia dac w kosc a i tak je bardzo kochamy bo sa calym naszym swiatem:happy:

mijej nocki zycze......

Kochane , dzieki za rady w kremie na zime...ale gdzie ja dostane ten NIVEA dla dzieci lub Bambino...? EEEHHHHH

dorcia- rzeczywiscie....witamy po dluuugiej przerwie...ale juz nie rob sobie tych przerw :-)

iwoneczka - jaka tam masakra...pewnie przesadzasz

syla - zapewne wyrodna matka nie jestes. Ja czasem tez tak mialam i mam nadal ze musze wyjsc sama...koniecznie bo nie wyrabiam psychicznie...sa takie chwile kiedy mala ryczy, kiedy w domu sie "wali i pali" a ja nie wiem jak sobie z tym wszystkim poradzic i jak czerpac z dnia przyjemnosc. Wtedy gdy tylko moj przychodzi, ubieram sie i wychodze na "chwile oddechu" To na mnie dobrze dziala.
A zabki... moja mala tez tak kiedys ryczala calymi dniami...krzyczala.... a ja mialam do ugotowania, do sprzatniecia i mialam dosc. To nie koniecznie moze byc kaprys bo chce zebys sie nia zajmowala....ale zapewne od zebow, bo tylko wtedy gdy jestes blizej malej, jest jej lzej z tym co ja boli. Ty swoja obecnoscia potrafisz odwrocic jej uwage od tych zebow, a ona w samotnosci sobie z tym nie radzi. Kiedys tez tak zrobilam-ze probowalam nie zwracac uwagi....ale to bylo raz, i juz tego nigdy niepowtorze..niech gary leza, niech obiadu nie bedzie....jesli moja obecnosc ma jej pomoc przejsc przez te cholerne zeby. Bo przeciez sa dni kiedy ona caly czas obie siedzi i sie bawi...i "mnie nie wola"

reklama
Do góry