reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Izka - tak mysle ze jak dzis w nocy dostanie ta goraczke to dam jej czopka moze szybciej zbije goraczke.

Dzis wieczorem temperaturka spadla do 37.3 :szok: Jestem mysli ze moze w koncu jej przejdzie... ale dzis zaczela robic jakies dziwne kupy.... :baffled: ....

dzis ide wczesniej spac bo juz ledwo na oczy patrze. Tylko podloze prezenciki pod buciki :-p i napije sie batki :tak:

reklama
Dzieki dziewczynki za cieple slowa. w poniedzialek ruszamy do Job Centre i do IR, tzreba szybko dzialac a prace to swoja droga bedzie szukal, ale niewiadomo jak to bedzie...... mam nadzieje ze cos zalatwimy!!

MALGORZATKA, zdrowka dla malutkiej!!!

Miska glowa do gory,bedzie dobrze:tak:
Malgorzatka oby spadla ta goraczka a kupki to pewnie po calpolu i reszcie taki sa:tak:moze miec przez kilka dni inne:tak:ta goraczka tez na nia tak dziala:-)
A ja sie nagadalam ze moj synek zdrowy tu dzis ma juz katar a nie bylismy nigdzie wczoraj:no:cos lapie moze przez te zeby:dry:jeden jest wiec reszta w drodze...oby nie graczkowal bo nie wiem co zrobie:dry:
milych snow zycze pa:-)

witajcie mamusie jak przygotowania do mikolajek???
ja juz po zakupach synkowi kupilam postacie z BEN 10 bo teraz ma na to chec a jeszcze ok 4 miesiecy temu wszystko bylo ze SPIDER-MEN i zrobilam mu caly pokoik a teraz odmiana i juz krzyczy aby mu zmienic...zabawny ten moj brzdac...

hejo laseczki ja tylko na chwile nadrobie pozniej......................

bo zaraz do pracki mykam chwalic sie co tam Mikołaj przyniosł ....................

ja dostałam dwie sukienki bo podobno jakias kolacja sie szykuje:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ok mykam do pozniej

witam
ZYCZE WSZYSTKIM DZIECIACZKOM WSZYSTKIEGO NAJ...NA MIKOLAJA A TAKZE DLA MAMUS I TATUSIOM TEZ OCZYWISCIE:tak::tak::rofl2:

A moj maly dal mi prezenta-rano 5.30 poszlam robic butle a on spadl mi z lozka:no::wściekła/y:jaka jestem nie ostrozna,nie moge zapomniec widoku jego na podlodze:no::crazy:
Boze dobrze ze nic sie nie stalo,umarlabym chyba:no::angry::wściekła/y:
A teraz rozrabia jak zawsze:biggrin2::-D ma lekki katarek az oczko lzawi,oby przeszlo:dry:
Oki uciekam bo dzis wielki dzien.Ma po pracy przyjsc kolega a nie mam stroju Mikolaja dla niego:no: musze gdzies kupic:tak: oby byl gdzies bo z Mikolaja nici:confused:

kwiateczek--no to super prezencik na szczescie ze wszystko ok z malutkim...

kurcze a moj synek wstal i nie chcial zejsc i zobaczyc prezentow bo mowil ze nie bylo mikolaja bo on nie widzial i sie zaczal klucic ze na niego nie poczekal bo chcial mu powiedziec wierszyk... a od meza dostalam nowe auto Audi A4 bo juz w tamtym tygodniu sprzedalam stare bo nie mialo wspomagania i bylo za male to byl VW Lupo malenkie a teraz juz druga dzidzia wiec trzeba bylo cos wiekszego jestem strasznie szczesliwa... wiadomo ze nie nowka ale tez super...kochany ten moj misiek...

Czesc!
Ale tu cisz, no tak- przeciez weekend jest....:-D:-D
kwiateczek- nie martw sie, jeszcze nie raz sobie guza nabije, zwlaszcza jak bedzie starszy i bedzie swiat odkrywal....Niestety mnie to samo sie zdarzylo i to kiedy bylam w pokoju, tylko na moment odwrocilam sie do telewizora....:tak::tak: niestety to zawsze sie dzieje, kiedy najmniej sie tego spodziewamy....:baffled:. No i od tamtej pory skonczylo sie zostawianie malego na lozku....

Paula7- no no fajny prezent.....:tak::tak::tak:Super ten Twoj maz!:tak:

Pinka- i jak kolacja? Romantycznie bylo????

A my dzis sie nudzimy caly dzien. Tzn bylismy na lunchu, ale zaraz szybko do domu z powrotem, bo P idzie na jakies urodziny i sie szykuje jak sojka za morze.....

reklama
Witam Mamy w UK
Czy jest ktoras dziewczyna ktora rodzila w Hull? Martwie sie troche bo ten system tutaj jest inny niz u nas
Jak sie rodzilo?Czy znacie jakiegos lekarza dobrego w Hull Nie potrzebuje Polaka bo z angielskim nie mam najmniejszych problemow
Prosze o rade

Do góry