reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam
Znalazlam w komncu ten stroj:-)bylo super,Konradek wcale sie nie bal:-);-) i tatus dostal tez :-D:-D
Alex co do guza to ok ale nasze lozko jest wysokie:szok:ale mialam stracha:no:
Pinka no jak kolacja??:-)
Paula super ten prezent:tak:ja tez chce takie auto ale stwierdzilismy jednak ze ograniczamy co sie da i sprzedajemy Bore i kupimy cos malego:sorry::dry: byle mial do pracy:dry:coz;-)
Mala-gorzatka a jak u Ciebie???jakies wiesci nowe??
Miski tez cos nie ma.weekend:sorry:ociagaja sie te mamy.
A ja mam gosci od wczoraj:tak:pelny dom:rofl2:
ok uciekam konczyc obiad:-)

reklama
kwiateczek- ja niestety juz jezdzilam tyle czasu malym prytkiem i bylo mi strasznie ciezko a szczegolnie teraz bo nie mial wspomaganie a Nikkiego ciagle musialam podnosic do tylu aby go zapiac wiec juz dawno podjelismy decyzje o tym ze zmieniam ale nie spodziewalam sie ze az tak szybko.... zycze i tobie wspanialego zakupu autka... obys byla szczesliwa...

Czesc!
Ale tu cisz, no tak- przeciez weekend jest....:-D:-D
kwiateczek- nie martw sie, jeszcze nie raz sobie guza nabije, zwlaszcza jak bedzie starszy i bedzie swiat odkrywal....Niestety mnie to samo sie zdarzylo i to kiedy bylam w pokoju, tylko na moment odwrocilam sie do telewizora....:tak::tak: niestety to zawsze sie dzieje, kiedy najmniej sie tego spodziewamy....:baffled:. No i od tamtej pory skonczylo sie zostawianie malego na lozku....

Paula7- no no fajny prezent.....:tak::tak::tak:Super ten Twoj maz!:tak:

Pinka- i jak kolacja? Romantycznie bylo????

A my dzis sie nudzimy caly dzien. Tzn bylismy na lunchu, ale zaraz szybko do domu z powrotem, bo P idzie na jakies urodziny i sie szykuje jak sojka za morze.....
dziekuje wiem wiem tez jestem zadowolona ze jest przy mnie... a jak tam urodziny udane????

KWIATECZEK, wiesz ja jakos niemoge sie ciegle otrzasnac po stracie pracy przez meza.... ale dzisiaj czuje sie troche lepiej bo wyszlo ze we wtorek jedziemy do Polski na tydzien i to mnie bardzo pocieszylo!!! cos nam wypadlo, ale dobra rzecz, wiec ciesze sie ze jedziemy, Przepadnie tylko Leonkowi impreza swiateczna w przedszkolu, ale co tam, w koncu jedzie do rodzinki;-) kupilam mu na ta okazje sliczny stroj pomocnika sw Mikolaja, no ale wykorzystamy go na Swieta;-) no i musze przelozyc wizyte u HV!

Od soboty Nastka jest bez goraczki... czyli jak nazwa mowi trzydniowka... trzy dni horroru a w czwarty jak reka odjal. Dzis dostala jakiejs lekkij wysypki na brzuszku...
Ciesze sie ze mam to za soba.
Dzis byla potwornie marudna...wiec jestem wykonczona. Weekend jestesmy same bo tatus pracowal, ale za to ma teraz caly tydzien wolneeeeeee :tak:

Tata ma jutro operacje. Jutro wieczorem bede wiedziec cos wiecej.

Miska - oj ten wyjazd do Pl zrobi wam dobrze

Paula - wow, samochodzik dostalas... to co dostaniesz na mikolaja :-p

nie mam pojecia ale to chyba juz za wszystkie czasy i na wszystkie okazje hehehe... moze nawigacje aby sie nie zgubic bo dosc czesto to robie...hehehe

witam sie pierwsza
Cos te mamy oststnio bardzo zajete:-)
Mala-gorzatka fajnie ze juz nie ma goraczki:-)ja bym nie wiedziala co zrobic:no:pewnie od szpitala do szpital by bylo:-( dopoki by ktos nie pomogl.podziwiam cie i inne mamy:-)w trakiej sytuacji trzeba zachowac spokuj a ja juz wiem ze tak nie bedzie:no:Czekamy teraz na dobre wiesci z PL:tak::tak:
Miska- odpoczniecie teraz,chociaz pare dni ale psychiczny odpoczynek bardziej sie przyda:tak:najlepiej blisko rodziny:tak:;-) czyli jedziecie jutro tak??nie chcecie juz zostac na swieta:tak::tak:
A ja caly weekend gosci mialam ze juz dosc:no:caly czas na nogach.to kawa to obiad itd dzieci....lubie spokuj:tak:okropna jestem:dry:

Hejka ale cichutko.
U nas juz lepiej ze zdrówkiem.Pogoda straszna zimno brrr.
U nas mikołaj był tylko u dzieciakow bo prezenty dla wszystkich beda pod choinka.Ale najwazniejsze ze chlopaki zadowolone.ja zrobilam sobie sama prezent i kupilam sobie dwa kpl poscieli.No po nowym roku gosci troche bedizemy miec wiec sie przyda dodatkowa posciel.
ja juz nie moge sie doczekac swiat i tych pysznosci.Mam nadzije ze beda pyszne bo sama musze w tym roku je przygotowac:-)

Piszcie mamuski co tam u was

Czesc ja tylko na momencik,bo lece sprzatac w sypialni:-)U Nas weekend baardzo milutki,bo z tatusiem w domku,a etraz znowu zame i to do 23-caly tydzien:-(Ale dopiero wyszedl do pracy,wiec chociaz ranek z Nami spedzil:tak:
dziewczyny,ja ponawiam pytanko,bo podzwonilam w pare miejsc i ceny mnie po prostu zabily....: CZY ZNACIE JAKIEGOS KURIERA KTORY ZABIERA PACZKI DO POLSKI TANIO?Mam niecale 10kg i jakos mi sie nie usmiecha placic za to 30£:no::crazy:

reklama
witam i ja

od czego tu zaczac bo tyle naskrobałyscie ze nie wiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny kolacja dopiero ma byc jak teciowa przyjedzie bo teraz to z kim małej nie mam zostawic......................

Martucha- trzymam kciuki za Nikolaska jak bedziesz mmiała chwilke to odezwij sie do nas:tak::tak::tak:
Izka- napewno wszystko bedzie smakowało ja jak sobie pomysle o tym calym zamieszaniu to mi słabo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Mala-gorzatka- super ze z Nastka ok my tez juz 3-dniówke mamy za sobą:tak: trzymam kciuki za tate!!!!!!!!!!!!!!!
Miska-ale lipa z ta praca kurcze mnie to zawsze denerwuje cos takiego....no ale miejmy nadzieje ze w polsce odpoczniecie i wrocicie z nowymi siłami....

ja juz prezent dla małej kupiłam wozek i lalke teraz dla mojego musze isc w tygodniu.....a tak 20 stego przystroje juz dom a jak tam u was juz macie ozdoby porozwieszane?

Do góry