reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc ja tylko na momencik,bo lece sprzatac w sypialni:-)U Nas weekend baardzo milutki,bo z tatusiem w domku,a etraz znowu zame i to do 23-caly tydzien:-(Ale dopiero wyszedl do pracy,wiec chociaz ranek z Nami spedzil:tak:
dziewczyny,ja ponawiam pytanko,bo podzwonilam w pare miejsc i ceny mnie po prostu zabily....: CZY ZNACIE JAKIEGOS KURIERA KTORY ZABIERA PACZKI DO POLSKI TANIO?Mam niecale 10kg i jakos mi sie nie usmiecha placic za to 30£:no::crazy:

kasiu zobacz tutaj,moze bedzie taniej

UK Courier Services, Express Parcel Delivery & International Shipping

reklama
KWIATECZEK, wiesz ten wyjazd nam wyszedl wczoraj, tak nieoczekiwanie, niemielismy juz w tym roku jechac do domu, a na swieta przylatuje do nas czesc rodzinki, wiec wszytsko juz zaplanowane, a pozatym to tzreba wrocic i zalatwiac nowa prace albo jakies zapomogi ;-) przeciez zyc i placic trzeba dalej, niemozemy sie dlugo lenic;-) no i tak jak mowi PINKA, naladujemy troche akumulatorki, a przy okazji pojde do porzadnego ginekologa na badanie i sg mojego torbiela!!!
Szkoda tylko ze Leos niepojdzie na Christamas Party do swojego przedszkola, no ale trudno, za rok bedzie napewno nastepne;-)

Wiec tzrymajcie sie cieplo laski, wracamy za tydzien w srode!!!

Hej.:-)
MiskaT- no w takim razie udanego urlopu, odpocznijcie troche, nie myslcie o klopotach, samo sie wszystko jakos pouklada. Musi.
Katarzyna- nie znam niestety zadnych, zawsze wszystko poczta wysylam. Tylko, ze nie tak duzo, bo za 10 kg, to na pewno majatek bym zaplacila....
Iza- a karpik bedzie? Jak bedzie, to pal licho te wakacje moje, przyjade na karpia....
Mala-gorzatka- koniecznie daj znac, co z tata. Oby bylo ok, trzymamy kciuki.:tak::tak:

KASIA MASZ NR TEL ALE ZACZNIJ OD TEGO CZY ZABIORA Z lONDYNU. KOM ANG,07783022169 , 07783022167 I POLSKI TEL 0048 602519224 MAM JESZCZE DWA TEL DOMOWE ale wysle ci je jesli sie nie dodzwonisz:tak: ja placilam 1f za kilo ale do 10kg biora 10f.nie wiem czy podrzalo bo ja wysylalam latem:-)wyjazdy z Anglii w niedziele to jest pan Jerzy:-)

ALEX, DZIEKI!!! mam nadzieje ze chociaz troszke odpoczniemy, chociazz krotko bedziemy;-)
PAULA, sliczny brzuszek,;-)

IZKA, ja tez w tym roku wszytsko sama bede robic, tak naprawde to pierwszy raz w zyciu ;-)
zobaczymy jak wyjdzie!!!

Pozegnam sie, bo pewnie w Polsce niebede miala czasu dopchac sie do netu, za krotki pobyt a za duzo do zalatwiania! To do uslyszenia Dziewczynki!!!

Miska udanego wypoczynku.

Alex no niestety karpia nie bedzie,szczersze to nie lubie.

Pinka no nie wiem bo ze mnie to fachowa kucharka nie jest.ale mam nadzieje,ze rodzinki nie potruje.

reklama
hej dziewczynki,

W tym tygodniu zamierzmy ubrac choinke :-) czwartek,piatek i az strach myslec ze Nastka bedzie sie pewnie do niej "dobierac" i legnie na podlodze :-D
Od dwoch tygodni mamy lampeczki powieszone na poreczy od schodow i za kazdym razem gdy idziemy na gore Nastka kazda lampke musi dotknac :szok:

Widze ze po troszku gotowanie wigilijne w temacie :) U nas tez karpia tez nie bedzie bo nie lubie i kapusty z grochem tez nie bedzie :tak: no ale w tym tygodniu zrobie sobie pierozki z kapustka i grzybkami i zamroze.... mniam mniam....od razu narobie z serem :tak: szukam jakiegos dobrego przepisu na dobra zupe grzybowa- jesli ktoras ma to poprosze o podzielenie sie przepisem :happy:

A tata.... ehhhh... nikt nie wie co to bedzie....tatko jest po operacji i nie tak szybko im to poszlo. Operacje mial bardzo dluga i trudna jak powiedzieli lekarze. Poszedl na operacje odlejonej siatkowki a musieli sie zajac jakas dziura w oku :szok::szok::szok: ktora mu latali i latali... dopiero jutro bedzie wiadomo czy nie bedzie potrzebna druga operacja no i czy bedzie widzial na to oko. Ehhhh

Do góry