alex3meyer
Matka gagatka
Czesc :-)
Mala-gorzatka- no straszne, to, co piszesz....

. Ja tez niestety slyszalam, ze tu jeden drugiego kantuje, ale mnie sie nie zdarzylo, bo po prostu nie znamy tu zadnych Polakow....
Kwiateczek- odpisuje na apel- JESTEM, tylko, ze nic nie pisze, bo nudy u nas....

MiskaT- tez bardzo lubie krewetki....
i masz racje, zrob, bo to prawie jak ryba....
Ja za chwile lece do przychodni przelozyc szczepienie Oliwiera, bo przyszlo wezwanie, ale na termin, kiedy bede w Polsce, wiec musze przelozyc. Zajrze pozniej, pa :-)
Mala-gorzatka- no straszne, to, co piszesz....

. Ja tez niestety slyszalam, ze tu jeden drugiego kantuje, ale mnie sie nie zdarzylo, bo po prostu nie znamy tu zadnych Polakow....Kwiateczek- odpisuje na apel- JESTEM, tylko, ze nic nie pisze, bo nudy u nas....

MiskaT- tez bardzo lubie krewetki....

i masz racje, zrob, bo to prawie jak ryba....Ja za chwile lece do przychodni przelozyc szczepienie Oliwiera, bo przyszlo wezwanie, ale na termin, kiedy bede w Polsce, wiec musze przelozyc. Zajrze pozniej, pa :-)

Chamstwo totalne!!!
moze zadzwon do kogos w PL i niech pojda do waszego rodzinnego lekarza,zapytaja co moze byc:-)ja tak robir,Opisuje mamie objawy a ona idzie do lekarza naszego,wyjasnie i jesli on jest pewien na 100% to mi cos przepisuje i mama wysyla mi leki.Tylko pamietaj aby byly ulotki bo moga nie dojsc