• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Paula - idz do lekarza

alex - oh...niedlugo macie wakacje...ehhh

izka- jakas fotka z przedstawienia ;-)w najblizszej przyszlosci

tygrysek - oj dluugo cie nie bylo. Wierzymy ze wpadniesz w nasz rytm :tak:

U nas jakos do przodu. Nudy straszne. Jutro chyba bedziemy ubierac choinke....albo w niedziele.
gdy tylko mala wstanie zmykamy do snakes & ladders troszke poszalec i mamy wielka nadzieje ze nic nie "zlapie" od tych zakatarzonych i kaszlacych maluchow :-p

Kasia - am moze jakies zdjecie brzuszka ;-)

reklama
paula - idz tu do gp,wyjasnij dokladnie co sie dzieje i jakby co sama mow otwrcie ze chcesz badania porobic-mi jeszcze nigdy sie nie zdazylo zeby odmowili jak czegos sama chcialam;-)
malagorzatko - a foty to mam same bez makijaz, pod wieczor w pizamie,jakos tak wyszlo:-pale zrobie sobie jak nie bede wygladac jak truposz i wkleje na pewno:tak:
my do Wacky Warehouse w sobote idziemy bo tatko musi teraz z Nami chodzic,bo ja sie nie przecisne na gore juz:-D
izka -wlasnie,wlasnie-czekamy na fotki:tak:
tygrysek - ja w Pl nie bylam a kupe sprzatania i tak mam:-Dwpadniesz w rytm niedlugo,zaraz swieta wiec nie masz wyjscia chyba:confused::-D

My dzis od rana na zakupy skoczylismy i w koncu M mnie namowil,zebym kupila pare kosmetykow bo jak na zlosc wszystko na raz mi sie pokonczylo...
a teraz lece torcik robic,bo mala spi...

dziewczyny dziekuje!!!
napewno sie przejde po niedzieli mam wizyte wiec zobaczymy co mi powiedza... mam nadzieje ze to nic strasznego... chociaz streasznie sie boje... jesli nic tu nie zrobia to na koniec stycznia lece do polski i tam z pewnoscia cos poradza...

kwiateczek - dzieki ze pytasz. Tata dzis wrocil do domu, ale jakas wode w oku ktora sie powinna wchlonac w dobie po operacji a jemu sie nie wchlania ale go juz wypisali i ma sie stawic na kontrole za tydzien w warszawie.

Katarzynka- to Ty juz taka duza jestes ;-) alez leci ten czas...

Wiecie co, dopiero sie dowiedzialam ze jak bylam w ciazy powinnam miec pod jej koniec badanie wzroku pod katem odlejenia sie siatkowki - moja wada jest spora :wściekła/y:i powinni to zrobic a mnie nawet sie nikt o czy nie pytal o wade wzroku jak bylam tu w ciazy. A jakby mi sie tak odkleila podczas wysilku porodowego .... :baffled: Lewusy jedne ! Juz przy kolejnej ciazy nie popuszcze im tego ! Jak nie dam rady to bedziecie mnie ogladac w bbc ;-) a dopne swego :)

Katarzynko- ty nosisz okularki, czy ktos ci proponowal badanie wzroku w pierwszej ciazy, czy ktos sie ciebie pytal o oczka ????

Malagorzatko - no to oby teraz wszystko ok sie jednak wchlonelo i ulga:tak:
A co do oczek to wiem,ze powinni robic te badania,ale mi polozna tlumaczyla,ze to przy wadzie wzroku powyzej -/+3.0,wiec ja z moim -1.5 nie mialam nic robione:no:Ale jak masz wieksza wade to pewnie-nalegaj!Sami powinni wiedziec i Cie zbadac!
kwiateczek - dopiero zauwazylam-GRATKi z powodu zabaka!:-):tak::-)kto go odkryl?

caly tydzien M ma na 14 do pracy i wraca o 23 wiec siedzimy do 1-2 w nocy i wtedy ciezko rano wstac:-pi juz chyba spac jednak pojde(M dopiero prysznic bierze)bo dzis sprzatalam lazienke,a mam calutka w bialusienkich kafelkach:baffled:I jak skonczylam je wszystkie myc to myslalam,ze juz nie dam rady pomyc reszty:baffled:Ale dokonczylam i az M zauwazyl(!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:!!!!!!!)jak wrocil,ze bialutko w lazience i sie mozna przejrzec w kaflach jak w luserkach:-DOch...jak milo byc docenionom:-DOd razu energia naplynela nowa:-):-p

czesc!! w srode bylam pierwszy raz na scanie,jezu jakie to jest niesamowite!!!jak to dzieciatko sie przeciagalo,kopalo,drapalo po twarzy nie do opisania wrazenie...ciagle nie moge o tym zapomniec:tak:.

u mnie na swieta jak zwykle bedzie pelno ludzi,najgorsze to przygotowanie,bo wszyscy w pracy i trzy osoby musza sie wszystkim zajac,ale damy rade..pozdrawiam...

a mam pytanko czy ktoras z Was rodzila w wodzie?

reklama
czesc!! w srode bylam pierwszy raz na scanie,jezu jakie to jest niesamowite!!!jak to dzieciatko sie przeciagalo,kopalo,drapalo po twarzy nie do opisania wrazenie...ciagle nie moge o tym zapomniec:tak:.

u mnie na swieta jak zwykle bedzie pelno ludzi,najgorsze to przygotowanie,bo wszyscy w pracy i trzy osoby musza sie wszystkim zajac,ale damy rade..pozdrawiam...

a mam pytanko czy ktoras z Was rodzila w wodzie?
superancko ze ci sie podoba!!! fajnie co!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry