• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

mama z uk-fajowo ja tez wlasnie planuje.termin mam dopiero na 17 czerwca,ale to tak szybko zleci.

dzis w nocy obudzil mnie bol jajnika,czy taki bol jes normalny?czytam rozne fora i mowia tam ze to norma.przechodzilyscie taki bol w czasie ciazy?

reklama
aandzia - mnie tez od czasu do czasu bola;-)a jak kaszle albo kicham to juz dla pewnosci sie zwijam w klebek najpierw bo czuje ze mi sie powyrywaja zaraz:-pa co do nospy - ja radze sie wstrzymac,mi np lekarz mowil,zeby nie brac...radze najpierw spytac lekarza,bo kazdy organizm jest inny.

Ostatnia edycja:
katarzynka- tak tez czesto mam okropne bole... i skacze z miejsca w miejsce... to lozko to sofa... maly spacerek... i ponownie w kolko... a dodatkowo jeszcze bole podbrzusza... no ale jakos wytrzymam do urlopu i w polsce pojde do gina i on z pewnoscia cos poradzi... bo tu tylko relaks i odpoczynek... i tak w kolko slysze od gp...

ANDZIA moja znajoma rodzila we wodzie i w sumie nie wiem jak to sie skonczyla:no:wiem ze polozne troche byly zle na nia bo porod trwal dlugo i tak wchodzila do wody i wychodzila az one byly zle:no:
Mama z uk ja myslam ze woda sie sama jakos podgrzewa a one dolewaja?!to pewnie dlatego byly zle bo to dlugo trwalo a woda stygla:-)ja myslalam o takim porodzie ale moj trwal 9 godz to by sie nalay tej wody:-D:-D albo by mnie wyrzucily:-D
A ja ubralam w koncu choinke.Caly dzien jestem zalatana jeszcze obiadu nie mam:dry::baffled:
to moja choinka.Miala byc duza ale jak widac sie nie miescila,przesadzilam z checiami:-D:-DZobacz załącznik 104620
Zobacz załącznik 104621

A Konradek sie nie zachwycil,kinomanbiak telewizor zobaczyl a choinki nie:-D:-D kiedy zaczail dopadl bombke i zdjal:dry:co to bedzie ,musze postawic wyzej:dry:czyli bez tej jednej czesciej to byl lepszy pomysl:dry::-)

heyka dziewczyny :-) ale naskrobałyście. nie nadrobię, sorki.

Witam serdecznie Mamę z U.K. ;-)

kwiateczek
prześliczna choinka - naprawdę piękna.

ja w tym roku zdecyduję się na jakąś małą choineczkę, taką bardziej symboliczną, bo moja mała to na pewno cały czas by siedziała w choince :-)
.

reklama
hejka, a ja wlasnie ide pod prysznic i spac.jutro M idzie na 'race of champions' na wemblay i caaaaaaaaaly dzien bedziemy znowu same:-(:-(:-(nie mam pomyslow na zabawy juz,ale moze pokleimy sobie cos plastelinka....w co sie bawicie w domu???????na spacerek nie pojdziemy pewnie bo moja mala top czysty szatan i wszedzie ucieka,a ja nie mam sily Jej gonic juz:zawstydzona/y:wiec zawsze czekamy i wyruszamy z tatkiem;-)
spadam-milych snow maminki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry