Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja wam nie pomoge bo moj synus maly:-)
Kiedy juz ja zobaczyl to za bombke sie zabral ale odpuscil:-):-) kurcze cos klawiatura szwankuje
ie pisze liter
No i najlepsze sa wyglupy - wisiec do gory nogami, znalezc sie na plecach u taty, dzis na przyklad bardzo spodolay sie jej FIKOLKI !!!!! Alez mielismy ubaw 
Oczywiscie pomyslowosc dzieci nie ma granic. Ale jaka zdziwiona byla ze choinka sie przewrocila
Po co komu taki sklep!U mojego turka juz moge rzeczy na swieta kupic,a w rasowym polskim sklepie wielka d....pa!!!!!!!!!
ciekawe ile jeszcze razy poleci do swiat

;-)powaznie to moze na poczatku jak swiat robil sie ciekawszy to puzle i klocki i kredki wystarczaly....ale teraz lepiej wejsc na rog kanapy i spasc na dol,albo wisiec gdzies jak malpka przerazliwie krzyczac....
wczoraj 1.5h kleilysmy plastelinka i juz mi rece odpadaly,mala na poczatku chciala to jesc bo zwykle z Nia lepie figurki na tort i zjada resztki
a pozniej to juz tylko:'mama sssssssssss'(czyt.waz)'mama kot','mama dzidzia'....i tak w kolko!!!
dzis do Wacky Warehouse w koncu!!!!!
;-)

:-):-):-):-):-)
a moja gwiazda nie spałac cały dzien chyba ze 3 razy ja kładałam a ona nic wiec drzemki popołudniowej nie było
zasneła o 20 dopiero na noc-i jeszcze w tej nocy krecia sie jak najeta oszalec mozna

choinka od połowy w doł jes prawie bez bąbek juz