syla333
Fanka BB :)
Ojojoj, ale się rozpisałyście ;-)
Co do porodu, to fakt, że nie ma co planować. Ja od początku ciąży byłam nastawiona na poród naturalny, chociaż bałam się okropnie, bo też należę do tych, którzy strasznie boją się bólu. W rezultacie miałam cesarkę, bo okazało się, że mała była ułożona pośladkowo. Po fakcie to nawet się cieszyłam, bo nie czułam żadnego bólu, nawet po powrocie do domu.
Listę zakupów świątecznych będę robić jutro, też nie będę się wygłupiać, no bo kto to zje. Jeszcze choinkę muszę kupić, przyozdobić domek, kupić prezenty i świętujemy

katarzyna s gratulacje dla Twojej pociechy za siusianie do nocniczka :-)
mala-gorzatka a Twojemu bąbelkowi też gratulacje za pomysłowość siusiania na nocniczek
Przynajmniej rozumie do czego on służy 
Idę spać kochane mamunie, bo padnięta dziś jakaś taka jestem. Kolorowych snów.
Co do porodu, to fakt, że nie ma co planować. Ja od początku ciąży byłam nastawiona na poród naturalny, chociaż bałam się okropnie, bo też należę do tych, którzy strasznie boją się bólu. W rezultacie miałam cesarkę, bo okazało się, że mała była ułożona pośladkowo. Po fakcie to nawet się cieszyłam, bo nie czułam żadnego bólu, nawet po powrocie do domu.
Listę zakupów świątecznych będę robić jutro, też nie będę się wygłupiać, no bo kto to zje. Jeszcze choinkę muszę kupić, przyozdobić domek, kupić prezenty i świętujemy

katarzyna s gratulacje dla Twojej pociechy za siusianie do nocniczka :-)
mala-gorzatka a Twojemu bąbelkowi też gratulacje za pomysłowość siusiania na nocniczek
Przynajmniej rozumie do czego on służy 
Idę spać kochane mamunie, bo padnięta dziś jakaś taka jestem. Kolorowych snów.

ciasta maja cholernie drogie i ja pieke metrowiec (z przepisu mamki),tort jakis kremowy tylko z owocami i makowiec i nic nie bede kupowala....i tak liczylam na skladniki to 100 razy taniej wyjdzie upieczenie samemu i starczy na wigilie i jeszcze swieta spokojnie
jak dlugo czekalas?rownne 6tygodni?
Nika zadko ma katar i wogole jakas na szczescie niechorowita jest,ale na pewno sie przyda,wiec dziekuje ja tez za porade
Cos czuje ,ze nerwowa wroce
Te polskie sklepy ostatnio faktycznie za ostro ceny podnosza