• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

paula - BOMBAAAAA!!!!!cudenieczko!!!i macha cioteczkom juz:-)
kwiateczek - powinny byc wplaty na wyciagu,ale oni chyba co miesiac placa.ja nigdy nie zaznaczalam,ze chce co tydzien czy co miesiac i mam raz w miesiacu zawsze,od poczatku.A wczoraj dostalam list,ze od 5'ego stycznia bedzie rowne 20£ na tydzien juz,zamiast 18 z groszami:-)

reklama
Dopiero dzisiaj mam czas cosik napisac, jeszcze jestesmy troszke zmeczeni po powrocie, Leos nadal ma kaszel ktorego sie nabawil przed wyjazdem w przedszkolu, i ja nadal mam katar, tylko troszke mniejszy, fajnie bylo ale szybko przelecialo, bo to tylko tydzien, ale powiem wam ze sie ciesze ze juz wrocilam do domku ;-) dzisiaj kupilismy prawdziwa choinke i zrobilam 60 pierogow, wsadze do zamrazalnika i juz!!! Bylam tez na usg w Polsce i ciesze sie bardzo bo moj torbiel poki co zniknal!!!! wiec to bardzo dobra nowina!!!! no a teraz powrot do rzeczywistosci czyli zmaganie sie z angielskimi urzedami i poszukiwanie pracy przez meza...... oby szybko sie udalo!!!!

PAULA, doczytalam ze bedzie coreczka, GRATULACJE!!!

miska- witam w domku... nie bedzie az tak zle zobaczysz wszystko sie ulozy... maz znajdzie prace... a wy wyzdroeirjecie... pozdrawiam goraco i trzymzm kciuki... powodzena...

kwiateczek niedawno wypełniałam formy i była tam opcja do zaznaczenia czy chcesz co tydzień czy co miesiąc, zależy jak zaznaczyłas tak Ci powinni przysyłać:tak:
miska to dobrze że torbiel zniknał i miło Cie witac z nami z powrotem
paula7 fajny ten Twój Skarb

Miska fajnie ze wrociliscie,wszystko sie ulozy zobaczysz:tak::tak:A tak przy okazji to ledwo przyjechalas i juz tyle zrobilas a ja w domu i nic nie mam:no::no:Az wstyd:no:Chcialam zrobic pierogi ale nie mam maszynki do mielenia:dry::dry: Moj brat moze mi teraz przywiezie:tak:ale to juz po swietach:baffled:
Tajchi dzis wzielam wyciag z bankomatu i sa tam jakies pieniadze moze to wlasnie te jakies75 f::tak::tak:
Ide zaraz cos obejrzec i lulu:-)Slodkich snow zycze:-);-)

Witam się wieczorowo :-)
kwiateczek te 75 funtów to na pewno CHB, ja tez dostaję raz w miesiącu.
paula7 super, że dzidzia zdrowa, a Ty szczęśliwa :tak::tak::tak:
katarzyna s masz rację ciacho i tak było pyszne ;-)

a ja dzisiaj jakiegoś doła podłapałam :sorry: tęskni mi się za rodzinką w Polsce. Swoją drogą widziałyście ceny biletów? jak poszły w dół :szok::szok::szok: ceny są połowę niższe niż 2 miesiące temu - szok po prostu.

i jeszcze tak na temat świąt: macie jakiś fajny pomysł na sałatkę świąteczną? czy raczej sałatki żadnej nie robicie. ja tradycyjnie robię szałot (sałatkę warzywną), ale myślę o jeszcze jednej.

Miska- widze ze tak masowo pierozki robisz i zamrazasz jak ja :-)

Paula- no bobo fajniusie...mozna patrzec :-)

Kwiateczek- no to byl ang lekarz co tak wychwalal :rofl2:

Syla - mi tez teskno... ale... takie sa losy emigrantow :baffled:

Lece sie umyc

reklama
czesc babeczki

nie zagladałam wczoraj bo mnie tez wirus dopadl myslalam ze mi wczoraj żoladek wyskoczy tak mnie bolal i na wymioty mnie brało......................ale nafaszerowalam sie lekami i juz lepiej ale dzis w nocy moj mnie obudzil ze teraz on ma to samo:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: co zas winstwo bleeeeeeeeeeeee ja zaraz myykam do pracy choc chetnie po trzech oststnio nieprzespanych nocach kulała bym sie pod kołderką:-D:-D:-D:-D

Acha Tesciowa wczoraj dotarla i od dzis zacznie sie piekło:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

pozdrawiam i mykam bo sie spoznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry