• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kwiateczek - ty wogole nie mysl ze cos z twoim dzieckiem jest nie tak...i wogole nie przejmuj sie ze ono nie przesypia calej nocy i to jeszcze samotnie w osobnym lozeczku w innym pokoju....
Moja ostatnio, gdy idziemy sie ulozyc do snu, zaczyna szalec na lozku, klepac poduszki...a teraz to nawet chce schodzi z lozka :rofl2: coraz lepiej... niedlugo usypianie stanie sie koszamrem.... Takze wszytsko przed toba.
Twoj malec ma dopiero 8 m-cy... kazdy maluszek jest inny, ale moze mu sie chce tylko pic w nocy a nie jesc, co ? Moze co drugie podanie butki zrob z mleczkiem a tak to wode. On teraz co 1,5 h je w nocy ??

Tak czasem mysle..teraz to jest taka ksiazkowa moda- zeby dziecko najlepiej po ukonczeniu 3 m-ca spalo w swoim lozeczku, w osobnym pokoju bezwarunkowo i juz powinno spac cala noc... bo inaczej tlumacza ze dziecko nie wie gdzie jego miejsce, ze to jest noc i takie tam.... boze czy my kiedys wszytskie mielismy swoje pokje od 3 m-ca zycia, nie potrzebowalysmy tulenia w nocy... ? Czy przez to jestesmy jacys inni ???? Jak czytam to mi sie wlos jezy.
Ciekawe co wymysla za 10 lat...

reklama
witam.

kwaiateczek, to ze dzieci nie przesypiaja nocki,to nic nie normalnego. moj dopiero nie dawno przsypia cala nocke. sredni po 4 m-ca przesypial, a najstarsza dopiero okolo10 m-cy,jak przerwalam cyca.

kwiateczek sesje zdjęciowa mialam w poniedziałek po slubie doszły dodatkowe koszta bo znowy fryzjer makijaż trzeba było zrobić,samochód który specjalnie przyjechał aby porobic zdjęcia z nami oczywiście nie za darmo;-)ale warto było mimo,że trwała 11 godzin
mała-gorzatka dokładnie, w Polsce standart to pokój z kuchnią lub dwa pokoje i czasami dwoje dzieci to gdzie tu myśleć o osobnym pokojudla dziecka, w polskich warunkach mało realne.A my się wychowywaliśmy w takich warunkach i jestesmy normalni i bardziej zaradni niż ta cała anglia razem wzięta:tak:
kwiateczek mi tez było gorąco w ciąży a całe życie zmarżlok byłam niesamowity

Czesc!
A ja ostatnio czytalam,ze dzieci ktore od urodzenia sa czesto na rekach i tulone i spia z rodzicami i generalnie takie cieplo dostaja w maxymalnej ilosci to wyrastaja na bardziej pewne siebie i zaradne:tak:No....jesli to prawda to moja Nika conajmniej premierem zostanie:-D

Spadamy do Wacky Warehouse juz:tak:Milego dzionka!Co robicie na obiad?Bo mi juz pomyslow brak....Zup nikt nie chce jesc:no:A z mies tylko kurczka Nika i M jedza i juz bokami Im wychodzi:-p....Kurde - najgorsze to wymyslanie obiadow:sorry2:

Witam wszystkie mamy jestem nowa na forum chetnie bym sie dolaczyla do pogaduszek i sama mam troche pytan :-)
Mam problem moja malutka ostatnio jest bardzo niespokojna kopie nozkami, prezy sie ,marudzi placze podejrzewam kolke ale dziwne jest to ze to wszystko dzieje sie rano.
Kupe robi raz dziennie taka luzna i zolta a dzisiaj rano zrobila taka zielonkowa i tez byla luzna nie wiem moze brzuszek ja boli?:-( (dodam jeszcze ze karmie mieszanka)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry