mala-gorzatka28
Fanka BB :)
kwiateczek - ty wogole nie mysl ze cos z twoim dzieckiem jest nie tak...i wogole nie przejmuj sie ze ono nie przesypia calej nocy i to jeszcze samotnie w osobnym lozeczku w innym pokoju....
Moja ostatnio, gdy idziemy sie ulozyc do snu, zaczyna szalec na lozku, klepac poduszki...a teraz to nawet chce schodzi z lozka
coraz lepiej... niedlugo usypianie stanie sie koszamrem.... Takze wszytsko przed toba.
Twoj malec ma dopiero 8 m-cy... kazdy maluszek jest inny, ale moze mu sie chce tylko pic w nocy a nie jesc, co ? Moze co drugie podanie butki zrob z mleczkiem a tak to wode. On teraz co 1,5 h je w nocy ??
Tak czasem mysle..teraz to jest taka ksiazkowa moda- zeby dziecko najlepiej po ukonczeniu 3 m-ca spalo w swoim lozeczku, w osobnym pokoju bezwarunkowo i juz powinno spac cala noc... bo inaczej tlumacza ze dziecko nie wie gdzie jego miejsce, ze to jest noc i takie tam.... boze czy my kiedys wszytskie mielismy swoje pokje od 3 m-ca zycia, nie potrzebowalysmy tulenia w nocy... ? Czy przez to jestesmy jacys inni ???? Jak czytam to mi sie wlos jezy.
Ciekawe co wymysla za 10 lat...
Moja ostatnio, gdy idziemy sie ulozyc do snu, zaczyna szalec na lozku, klepac poduszki...a teraz to nawet chce schodzi z lozka
coraz lepiej... niedlugo usypianie stanie sie koszamrem.... Takze wszytsko przed toba.Twoj malec ma dopiero 8 m-cy... kazdy maluszek jest inny, ale moze mu sie chce tylko pic w nocy a nie jesc, co ? Moze co drugie podanie butki zrob z mleczkiem a tak to wode. On teraz co 1,5 h je w nocy ??
Tak czasem mysle..teraz to jest taka ksiazkowa moda- zeby dziecko najlepiej po ukonczeniu 3 m-ca spalo w swoim lozeczku, w osobnym pokoju bezwarunkowo i juz powinno spac cala noc... bo inaczej tlumacza ze dziecko nie wie gdzie jego miejsce, ze to jest noc i takie tam.... boze czy my kiedys wszytskie mielismy swoje pokje od 3 m-ca zycia, nie potrzebowalysmy tulenia w nocy... ? Czy przez to jestesmy jacys inni ???? Jak czytam to mi sie wlos jezy.
Ciekawe co wymysla za 10 lat...

A z mies tylko kurczka Nika i M jedza i juz bokami Im wychodzi
....Kurde - najgorsze to wymyslanie obiadow