• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
karola--ja sama zmienialam mleko...bo jak sie pytalam lekarza to mi powiedzial zeby sobie wybrala jakies inne jak dane dziecku nie odpowiada, to samo powiedziala mi polozna :-) Najwazniejsze to obserwowac maluszka :tak:

Ja tez zmienilam sama NA APTAMIL 1 ale maly wolal ciagle wiec znow zmienilam na aptamil 2:tak:i z tym jestesmy do dzis:-)myskle ze ok 11mies przejdziemy juz na 3ke:tak:
Pamietam ze HV zwrocila mi uwage ze powinnam to skonsultowac z lekarzem ale tyle.Na aptamil 2 maly czul sei najlepiej:tak:
a dzis nam znow wiwinal.Tatus ubieral go na lozku,odwrocil sie po cos a on spadl:no:qu....do szpitala beidiem bo az mu krew poszla z noska.:szok::szok:upadl na reke a potem na twarz:no:myslalm ze go zabije.patrzyl na niego a mimo to....a w szpitalu sie ze mnie smiali i powiedzieli ze wszystko ok a przy nastepnym juz nie bede tak panikowac:szok::szok::angry:idioci a ja myslalm ze mu sie cos stalo!!!G to zamarl,bialy w momencie:no::-(:-(:-(boshh ile to trzeba znies

Oj no to napewno sie wystraszylas:szok: wyobrazam sobie co mama moze czuc w takiej sytuacji dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo tylko malutki pewnie mnial przezycie:-(. No ale jak wszytko dobrze to szybko zapomni.
Ja jutro sprobuje kupie inne mleczko zobaczymy. Bo mala sie meczy a ja razem z nia:-(:-(:-(.

karoal- witam cie serdzecznie wsrod nas...

hej dziewczyny a ja od kilku dni mam zatwardzenie i wczoraj wieczorem wypilam Figure... i jak mnie z rana zlapalo to do teraz nie moge wyjsc z ubikacji... cos okropnego ale smieje sie ze zalatwie sie za caly tydzien albo dluzej... wiem ze nie powinnam w mojim stanie ale juz tak mnie bolal brzuch ze musialam...

karola, ja uzywam hipp, albo cow & gate.
kwaitek wspolczuje strachu, ja przy pierwszym tez panikara bylam, a teraz to poprostu uwazam:-) cuz doswiadczenie:-):-) ale wierz mi cdzieci sa jak koty, rzadko cos im sie zlego przytrafia. mi tez pare razy krew sie zatrzymala, a potem okazywalo sie, ze wstaje i goni dalej.

Ostatnia edycja:
karola -witam serdecznie:-)ja tez uwazam,ze to wina mleka,my uzywalismy SMA i bylo super do samego konca:tak:Ale slyszalam tez dobre opinie wlasnie o COW&GATE wlasnie;-)
paula - ja tez mialam ten problem,ale jakos przeszlo samo:sorry2:ale sie meczylam straszliwie....dobrze,ze Ci herbatka pomogla-czasami trzeba sobie dopomoc jakos,niestety:sorry2:ja dzis paracetamol lyknelam,bo glowa mi peknie po prostu....generalnie cala polamana jestem i gardlo mnie boli i kataru poczatki,wiec chyba mnie rozlozy:dry:dobrze,ze akurat w poniedzialek do lekarza to podpytam jak moge sie leczyc:tak:
kwiateczek - to sie strachu najedliscie:-(jak kik pisze,niestety-doswiadczenia trzeba nabywac czasami i dzieki takim sytuacjom.....bo pozniej dziecko tak szaleje,ze nie nadazysz plakac nad kazdym uderzeniem:-p;-)

a my dzis w WW bylismy i bylo super,bo cala droge do tamtad Nika sama szla,a to kaaaaaaaaawal drogi:-)ale za to po wyjsciu cala ta droge sie darla,wyrywala,plakala,kopala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie chciala wyjsc z Wacky i cala scene musiala narobic:wściekła/y:dopiero jakies 5 minut od domu sie uspokoila w miare:wściekła/y:
jutro tylko na spacerek,bo powoli trzeba Ja przyzwyczajac calkiem bez wozka sie poruszac:dry::baffled:

wiecie moze kiedys sie oswoje z takimi upadkami ale teraz to naprawde sie przestraszylam a jak zobaczylam ta krew:szok::szok:
My uzywamy aptamil2 po cow@gate nie za bardzo bylo:no:
oki ide odpoczac bo dzis sie dzialo:no:dobranoc

reklama
kwiateczek- dobranoc kochana i spokojnejjjjjjjj nocy zycze!!!!!!

katarzyna- dzieki slonko... no to wskakuj do lozka i odpoczywaj... szybko cos na gardlo oby nie bylo gorzej...zdrowiej szybciutko... mnie tez od 3 dni cos boli gardlo i mam kaszel boje sie troszke aby nie pobudzac macicy za bardzo... bo w pierwszej ciazy na poczatku 8 miesiaca wyladowalam w szpitalu tuz po przeziebieniu tak strasznie kaszlalam ze dostalam wczesnych skurczow... i teraz strasznie sie boje...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry