mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Do mam w ciazy... kochane dbajcie o siebie.... ja wiem ze mozecie nie cierpiev czosnku...ale chyba nie tak bardzo jak ja
pomimo to w ciazy sie bardzo z mobilizowalam i lykalam czosnek...bleeeeeeee
Zawsze przygotowywalam sobie szklanke z sokiem, kroilam pol glowki czosnku na grubsze plastry i lykalam tak zeby nie dotknelo mi zadnej czesci gardla
Zawsze rano i wieczorem... poki go nie pogryziecie wlasnymi zabkami nie bedzie od was czuc czosnku 
Kwiateczek- czyli juz jestescie po 1-wszym upadku....sobie wyobrazam jak musialas sie wystraczyc. Ja , pomimo ze moj czasem ma na moja oko, gdy ona siedzie gdzie na lozku, krzesle...to mam ja sama na oku....bo tak cos do konca facetom nie wierze, bo oni poki sie ic nie stanie to mysla ze juz tak bedzie cacy, a tu prosze... niby patrza a jednak...
karola- tak oni tak mowia, ze powinna sie pani skonsultowac z lekarzem, a jak pojdziesz do lekarza to on bedzie sie na ciebie patrzyl jak nie z tej planety czemu sama tego nie zrobilas... zreszta sama sie musisz przyzwyczaic ze czasem tu decyzje bedziesz musiala podejmowac sama, bo w PL to ze zmiana mleka sie lata do pediatry
Jakie najlepsze... nie ma najlepszego, bo kazdy dzieciaczek ma inny "brzuszek" Slyszalam ze najbardziej wartosciowe jest cow&gate ale moja wlasnie po nim szalala i przestawilam ja na Aptamil. Ale duzo poleca tez SMA. Musisz sprobowac sama.
A my dzis robilismy muffinsy, nastka oczywiscie po raz kolejny postarala sie i zadbala o to zeby cala chata byla w mace
Mialam sprzatania po lokcie
Ale wyszly pyszne. Z malinkami :-) Moj za jednym posiedzeniem zjadl 7 szt
Kasia- widze ze problem obiadu u ciebie...u mnie tez... moi lubi A LA GOLABKI (bez zawijania w kapuste) w sosie pomidorowym, znasz to? Zawsze zrobie z pol kg mielonego i wychodzi na jakies 3-4 obiady (na zapas ) hehehe
Osttanio zajadaja sie tezzapiekanka z tunczyka, tez robie farsz na zapas, zamraam a potem tylko makaron gotuje ;-).... wiesz ja to pomyslow na 100 ale mi sie ostatno robic nie chce hehehe
pomimo to w ciazy sie bardzo z mobilizowalam i lykalam czosnek...bleeeeeeeeZawsze przygotowywalam sobie szklanke z sokiem, kroilam pol glowki czosnku na grubsze plastry i lykalam tak zeby nie dotknelo mi zadnej czesci gardla
Zawsze rano i wieczorem... poki go nie pogryziecie wlasnymi zabkami nie bedzie od was czuc czosnku 
Kwiateczek- czyli juz jestescie po 1-wszym upadku....sobie wyobrazam jak musialas sie wystraczyc. Ja , pomimo ze moj czasem ma na moja oko, gdy ona siedzie gdzie na lozku, krzesle...to mam ja sama na oku....bo tak cos do konca facetom nie wierze, bo oni poki sie ic nie stanie to mysla ze juz tak bedzie cacy, a tu prosze... niby patrza a jednak...

karola- tak oni tak mowia, ze powinna sie pani skonsultowac z lekarzem, a jak pojdziesz do lekarza to on bedzie sie na ciebie patrzyl jak nie z tej planety czemu sama tego nie zrobilas... zreszta sama sie musisz przyzwyczaic ze czasem tu decyzje bedziesz musiala podejmowac sama, bo w PL to ze zmiana mleka sie lata do pediatry
Jakie najlepsze... nie ma najlepszego, bo kazdy dzieciaczek ma inny "brzuszek" Slyszalam ze najbardziej wartosciowe jest cow&gate ale moja wlasnie po nim szalala i przestawilam ja na Aptamil. Ale duzo poleca tez SMA. Musisz sprobowac sama.A my dzis robilismy muffinsy, nastka oczywiscie po raz kolejny postarala sie i zadbala o to zeby cala chata byla w mace
Mialam sprzatania po lokcie
Ale wyszly pyszne. Z malinkami :-) Moj za jednym posiedzeniem zjadl 7 szt
Kasia- widze ze problem obiadu u ciebie...u mnie tez... moi lubi A LA GOLABKI (bez zawijania w kapuste) w sosie pomidorowym, znasz to? Zawsze zrobie z pol kg mielonego i wychodzi na jakies 3-4 obiady (na zapas ) hehehe
Osttanio zajadaja sie tezzapiekanka z tunczyka, tez robie farsz na zapas, zamraam a potem tylko makaron gotuje ;-).... wiesz ja to pomyslow na 100 ale mi sie ostatno robic nie chce hehehe

ale żadziej