• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

cześć dziewczyny :-) witam się po małej przerwie :-)
w czwartek wróciliśmy z Polski, pobyt średnio udany, rozchorowałam się zaraz po weselu mojego brata (zatoki mnie wzięły) i dwa dni z łóżka nie mogłam wstać, tak mnie głowa bolała, na szczęście dostałam antybiotyk i szybko pomogło. wesele było bardzo fajne, brat szczęśliwy :tak:
rozpisałyście się trochę na tym naszym forum ;-) super! i witam nowe mamy :-)
moja królewna zaczęła stawiać pierwsze, samodzielne kroczki :tak::tak::tak: jak się cieszy, a jak ja się cieszę :-D

Pinka gratuluję zaręczyn! :-)

reklama
tajchi- dzieki mi nic... ale maly troszke choruje ma goraczke i biegunke od wczoraj... juz nic mu nie pomaga... a ci lekarze to jacys zacofani tylko antybiotyk i paracetamol... na szczescie ze nic tobie sie nie stalo i malenstwu... uwazaj na siebie...

mamy maluszkow - co jest bardzo wazne w karminiu maluszka niezaleznie czy piersia czy mieszanka...czeste odbijanie podczas jedzenia. Polozna tak mi po urodzeniu Nastki powiedziala.
Pamietam jak Nastulaka miala miesiac, dwa, trzy... to my ciagle ja do odbicia dawaismy. Jak jadala 40ml to cztery razy sobie bekala... jak 60 ml to 4-5 razy... potem im starsza byla tym zadziej.... ale moze cos jest w tym czestym odbijaniu

syla- gratulacje pierwszych kroczkow..no i fajnie ze wesele bylo super.

Czesc dziewczyny chyba wczoraj zapeszylam mowiac ze mala juz lepiej!!!
Dzisiaj jeszcze gorzej od rana placz marudzenie kopnie nuszkami nadymanie wszystko naraz a zapomniala bym ze ma kolke no i tego mleczka co zmienilam jej (aptamil) to chyba jej nie smakuje bo wezmie pare lykow i placze macha glowka i wypluwa jestem wymeczona. A po wypiciu odrobinki wariuje!!!:-(:-(:-(
nie wiem co mam robic chyba pojde zaraz do sklepu i kupie inne mleczko?:-(

Hejka wszystkim

Kasia to gratuluje,parki nie będzie ale za to ciuszki się przydadza.Ale mąż bedzie mial babiniec.:-)

Syla witaj, fajnie ze wesele udane,

Tajchi no to dobrze ze maluszkowi nic sie nie stało.

Kwiateczek no ja to mam juz drugie ale jak nam sie wywalil ostatnio na spacerze i zarył w chodnik nosem i troszke krew mu poleciala to byłam blada.

Paula zdrówka dla syncia a moze juz mu przezło co ?

Karola a moze inne mleczko,moj jak był maly to tylko SMA podchodziło.Aptamil jak dawalam to tez nie chcial pic i sie krzywil.Mi sie wydaje ze ten aptamil ma taki dziwny smak.podaj pze kilka dni i obserwuj.No i wazna rzecz tak jak napisala Malogorzatka odbijanie.Moj pierwszy synek nie mial kolek,ale zawsze mu sie odbijało,niezdazylam go podniesc do pionu a juz mu sie odbijalo.Młodszy za to dlugo trzeba bylo czekac zeby mu sie odbiło i własnie mial kolki.

A u nas wczoraj temperatura na dworzu skoczyla,nie ma przymrozkow,ale za to cała noc wialo strasznie i leje deszcz od wczoraj nonstop.Jeszcze dwa tyg i bedziemy miec gosci z PL.
Juz sie nie moge doczekac.
uciekam pa

reklama
KASIA, Gratuluje 2 corci,tak jak Izka mowi, nie bedziesz miala problemow z ciuszkami, ;-) Gratki!!!

SYLA, witaj w domu ;-) po weselu, dobrze ze cie polscy lekarze szybko na nogi postawili;-)

KWIATECZEK, czytalam co sie malemu wydarzylo i jak cie potraktowali w szpitalu, szok!!! oni naprawde sa nieodpowiedzialni, dobrze ze malemu nic sie nie stalo!!!!

KAROLA. a moj synek to byl ewenement chyba wsrod dzieci ;-) jak pil mleko to chyba 2 czy 3 razy w zyciu mu sie odbilo!!!! i to wszytsko, i raz w zyciu mial kolke!!! naprawde nieodbijalo mu sie, mi polozna mowila ze to niekonieczne, a kolek zero!!!

Loes dzisiaj w playgroup, mam 1,5 godz dla siebie, czyli czas na ugotowanie obiadu;-) i tyle, M pojechal do JC. podpisac liste i uzupelnic dokumenty, ciagle czekamy na pieniazki, oj ciezko nam ciezko...... z szukaniem pracy tez nie lepiej......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry