Dziekuje Wam mamuski za gratulacje

Cieszymy sie badzo z dziewczyneczki,bo bedzie latwiej na pewno wzgledem finansowym,bo faktycznie ciuszki mamy juz;-)Ale i fajnie mozna bedzie laseczkom pokoik wspolny zrobic,typowo dziewczynski:-)

Nie pisane cos w mojej rodzinie miec facecikow,bo brat juz trzecia panne w drodze ma,kuzyn druga,no i my tez
paula - zdroweczka dla szkraba zycze...i jak?juz troszke lepiej jest ogolnie?
karola - ja bym calkiem mleczko zmienila i sprobowala,jak pisalam-tez polecam SMA

ale chyba bym tak wogole napierala u lekarza o porade,albo u HV,bo cos jest nie tak a jak przyprzesz ich do muru to zaraz znajda rade

duzo sil i cierpliwosci zycze mamuska,trzymam kciuki za Was;-)
kwiateczek - oj,najgorsze to wyyyycie

czlowiek ze skory wychodzi,znam z doswiadczenia,choc Nam Nika w koncu sie uspokoila w nocy,dzieki cierpliwosci i delikatnemu tlumaczeniu ze nie ma co plakac,ale Ona wieksza juz jest i latwiej Jej tlumaczyc
Mamusia Blaneczki-rety!cale wieki sie nie odzywalas!jak malutka?my chyba postawimy na imie Paulina,ale M sie upira narazie przy Sara,a mi jakos nie pasuje....zobaczymy kto wygra walke
Miska T - moja tak samo nie miala kolek prawie,no....dwie miala i to z mojej winy bo zjadlam raz musztardy troche a raz majonezu czy tam ketchupu

a Niak to na takie rzeczy sie prezyla od razu

najgorsza kupa zalatwiania przed Wam

Zycze,zebyscie szybko odpowiedz jakas dostali,bo ciezko jak diabli na pewno...a przez agencje pracy Twoj M probowal cos znalesc?
Lece,bo Nika fochy ma i sie myc nie chce,a sie obsikala

Krzyczy i dyskutowac probuje jak nie wiem