• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
kasia - gratulacje !!!!!!!!!!!!

karolka- jeszcze na rynku jest sma i cow &gate....ale jak po tych wszytskich bedzie tak sie zachowywac i bardzo malo jesc to chyba musisz isc do lekarza.... bo moze malutka bedzie potrzebowac specjalnego mleka tylko na recpte... bo ona jest za malutka zeby nie pic mleczka- przeciez mleczko o jej jedyny posilek jak narazie.
Pamietacie dziewczyny...PINKA tak miala, az wyladowala z mala w szpitalu i dali jej takie inne mleko, na recepte.

Witam dziewczyny,nocka znow straszna.Godzina wycia takiego ze szok:no:wczoraj poszedl spac o 6ej wiec dzis wstal wczesniej6.30 ale to i tak dlugo mimo tej nocnej przerwy::-(ale pozniej o 8ej usnal i spalismy to 10.30:szok::szok::-):-):-):-)ale sie wyspalam:-p:-p:-p
Karola moze poczekaj jeszcze,dziecko musi sie przyzwyczaic:tak::tak:u nas tez to trwalo ze dwa dni:sorry2:pozniej szamal a jak nie to do lekarza rzeczywiscie.Pilnujesz zeby sie odbilo??bo u nas to byl glowny problem,odbijalo sie raz na 20:baffled::baffled::baffled:nawte tzrymalam 2godz az godzina nastepnej butli przyszla a on i tak nie beknol:baffled::sorry2:teraz juz inaczej ale jak spi zawsze sie wierci juz nie wiem co to.W dzien normalnie a jak spi to cos musi byc:baffled:
Syla witaj spowrotem:-)
Kasia gartki coreczki:-):-):-):-):-)na ubrankach troszke zaoszczedzisz rzeczywiscie:-D:-D:-D:-D
lece szybko do sklepu po miecho.Maly teraz spi,tatus skonczyl wczesniej wiec ;-);-);-)chociaz chory od piatku,w koncu wzial tabletki:evil::evil::evil:
to narka

Robie przerwy w odbijaniu tylko to wyglada tak zaczynam ja karmic wyije tak ze 20, 40 ml robie przerwe a ona tak zaczyna lakac i sie napinac bo jej przrwalam a kiedy juz w koncu sie jej odbije :-( to nie chce dalj jesc placze itd. jak juz pisalam wczesniej
Dziwne bo wczoraj wieczorem ladnie jadla dzisiaj znou to samo:no:

karola - nie wiem ile twoja mala pochlania mleka na jedno posiedzenie ale odbijanie co 40 ml to napewno za duzo... gdy ona ma koleczki. dawaj ja czesniej do odbicia. Jak nie chce potem jesc, to uspokoj ja, pomalutku znowu daj jej mleczka. Sobie wyobrazam jak jestes zmeczona.

Dziekuje Wam mamuski za gratulacje:tak:Cieszymy sie badzo z dziewczyneczki,bo bedzie latwiej na pewno wzgledem finansowym,bo faktycznie ciuszki mamy juz;-)Ale i fajnie mozna bedzie laseczkom pokoik wspolny zrobic,typowo dziewczynski:-):tak:Nie pisane cos w mojej rodzinie miec facecikow,bo brat juz trzecia panne w drodze ma,kuzyn druga,no i my tez:-D
paula - zdroweczka dla szkraba zycze...i jak?juz troszke lepiej jest ogolnie?
karola - ja bym calkiem mleczko zmienila i sprobowala,jak pisalam-tez polecam SMA:sorry2:ale chyba bym tak wogole napierala u lekarza o porade,albo u HV,bo cos jest nie tak a jak przyprzesz ich do muru to zaraz znajda rade:sorry2:duzo sil i cierpliwosci zycze mamuska,trzymam kciuki za Was;-)
kwiateczek - oj,najgorsze to wyyyycie:sorry2:czlowiek ze skory wychodzi,znam z doswiadczenia,choc Nam Nika w koncu sie uspokoila w nocy,dzieki cierpliwosci i delikatnemu tlumaczeniu ze nie ma co plakac,ale Ona wieksza juz jest i latwiej Jej tlumaczyc:sorry2:
Mamusia Blaneczki-rety!cale wieki sie nie odzywalas!jak malutka?my chyba postawimy na imie Paulina,ale M sie upira narazie przy Sara,a mi jakos nie pasuje....zobaczymy kto wygra walke :-D
Miska T - moja tak samo nie miala kolek prawie,no....dwie miala i to z mojej winy bo zjadlam raz musztardy troche a raz majonezu czy tam ketchupu:sorry2:a Niak to na takie rzeczy sie prezyla od razu:baffled:najgorsza kupa zalatwiania przed Wam:baffled:Zycze,zebyscie szybko odpowiedz jakas dostali,bo ciezko jak diabli na pewno...a przez agencje pracy Twoj M probowal cos znalesc?
Lece,bo Nika fochy ma i sie myc nie chce,a sie obsikala:angry: Krzyczy i dyskutowac probuje jak nie wiem:sorry2:

Mamusia Blaneczki-rety!cale wieki sie nie odzywalas!jak malutka?my chyba postawimy na imie Paulina,ale M sie upira narazie przy Sara,a mi jakos nie pasuje....zobaczymy kto wygra walke :-D
Hej milo ze chociarz Ty jeszcze mnie pamietasz :zawstydzona/y::-p:-D
Nie odzywalam sie bo czasu nie mialam , i zasiedzialam sie na Lipcowkach zamknietym :rofl2:
malutka ok przechodzi okres buntowniczy i wyjacy :wściekła/y::-D
Mnie osobiscie bardziej sie podoba Sara :-pheehee:-p Bo Paulinki to znalam wszystkie ociezale i znudzone i jakies takie smutne :sorry2:sorry serio taka prawda ? a dla Synka jakie mialo byc ?
a Weronika mowi juz cos ? chodzi do przedszkola czy niee?

Maxin wywoluje Cie :tak::tak::tak: mam pytanie do Ciebie :tak:
a jak Pinka co u Niej ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry