Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja od rana nie moglam nic napisac bo jak klikam odpowiedz to mi sie w tym okienku pokazuja jakies cholerne reklamy dwie

... 

ja tez czekam na piekną ciepłą wiosne ciekawe czy sie doczekam

a foci jak nie ma tak nie ma

witamCzesc!Co tu tak cichooooJa od rana nie moglam nic napisac bo jak klikam odpowiedz to mi sie w tym okienku pokazuja jakies cholerne reklamy dwie
Bylam sie zwazyc i jestem PRZERAZONAAAAAAAAAA!!!!!!Trzy tygodnie temu mialam 7kg na plusie a teraz nagle wyszlo ze juz razem 12kg jest!Ja nie wiem jak to mozliwe wogole bo nawet apetytu nie mam i jem na sile i ti tylko owoce i warzywa!Pije ok 3-4l dziennie roznych napoji za to,glownie wody!Brzuch boli mnie jak cholera dzis!Jutro z rana do lekarza ide bo ryczec mi sie chce z bolu:-(Zbiera mi sie na wymioty i jestem tak slaba,ze ledwo stoje:-(Ach...musialam sie wyzalic...
:-)ja sie cieszylam bo cale zycie kosciotrup
8kg zostalo;-)alez u nas od tygodnia szopki odchodza ze spaniem wieczorenym i drzemka ....
Nastka z bolami chodzi spac o 22... budze ja przed 8 rano a ona o 14 na drzemke nie chce isc. A jak juz zasnie to tylko na pol godziny.... i zadnych oznak zmeczenia o 22...
IZKA- jak u ciebie z tym spaniem ?

najpierw pol godz zucanie,placzu a poznbiej pooooowoli zasypia

ok 45 min usypiania,zadko kiedy krocej