reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Kwiateczek to podaje ci reke:tak::tak::tak::tak: no masakra sie dzieje za chwile powiem wam ze i tu sie nie bedzie opłacało siedziec:tak::tak:zobaczycie......................
Syla -minimum 16 godzin jak masz jeszcze jakies pytania to wal smiało:tak:

reklama
Czesc!Co tu tak cichoooo:confused::szok:Ja od rana nie moglam nic napisac bo jak klikam odpowiedz to mi sie w tym okienku pokazuja jakies cholerne reklamy dwie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bylam sie zwazyc i jestem PRZERAZONAAAAAAAAAA!!!!!!Trzy tygodnie temu mialam 7kg na plusie a teraz nagle wyszlo ze juz razem 12kg jest!Ja nie wiem jak to mozliwe wogole bo nawet apetytu nie mam i jem na sile i ti tylko owoce i warzywa!Pije ok 3-4l dziennie roznych napoji za to,glownie wody!Brzuch boli mnie jak cholera dzis!Jutro z rana do lekarza ide bo ryczec mi sie chce z bolu:-(Zbiera mi sie na wymioty i jestem tak slaba,ze ledwo stoje:-(Ach...musialam sie wyzalic...

katarzyna s i jak brzusio, lepiej już? nie przemęczaj się tak, Ty to za dużo robisz, zamiast częściej sobie odpocząć.

Pinka dzięki za info.

A ja mam dość tej zimy, czekam na wiosnę. Tak mi brakuje słońca :-(

syla- oh ..o wiosnie morzesz pomarzyc... idzie mroz....juz sie trzese na sama mysl...

kasia- tak, ty powinnas wiecej odpoczywac, bo ty ciagle piszesz ze cos robisz. Pisz jak sie czujesz kochana. Napisz co lekarz powiedzial, co ci kazal wziasc na taki bolejacy brzuch- chryste , ja czegos takiego nie mialam w ciazy...

witam dziewczynki.ostatnio lezalam dwa tygonie bo zlapalam takich silnych skurczy i bol brzucha ze konieczny byl odpoczynek.mama pytanko do osob mieszkajacych na Hounslow i okol. nie wiecie o jakiejs parze ktorz szuka pokoju?mam ladna dwojke na poddaszu dostepna od 17-go pomozcie.buziaczki.

alez u nas od tygodnia szopki odchodza ze spaniem wieczorenym i drzemka ....

Nastka z bolami chodzi spac o 22... budze ja przed 8 rano a ona o 14 na drzemke nie chce isc. A jak juz zasnie to tylko na pol godziny.... i zadnych oznak zmeczenia o 22 :szok:...
IZKA- jak u ciebie z tym spaniem ?

Syla- nie ma za co :-D:-D:-D ja tez czekam na piekną ciepłą wiosne ciekawe czy sie doczekam:confused::confused::confused:
Katarzynka- ty to jak sado-maso normalnie wciaż biegiem juz widze to twoje dziecię jak sie narodzi za mamuską bedzie tak struś pedzi wiatr zobaczysz!!!!!zwolnij troszke i odpocznij:tak::tak::tak: a foci jak nie ma tak nie ma:no::no::no:
Gosia- u na staki okres tez był nie dawno mała to mi o 24 zasypiala ale na szczescie juz to minelo i teraz 21 i spi czasami 22........wydaje mi sie ze nasze dzieci sa za mało zmeczone bo wiem to jakz wiki biegamy na dworze duzo to pada jak kawka a jak kilka dni w domu jestesmy bo pada to cieżko ja uspac:sorry2::sorry2:

reklama
Czesc!Co tu tak cichoooo:confused::szok:Ja od rana nie moglam nic napisac bo jak klikam odpowiedz to mi sie w tym okienku pokazuja jakies cholerne reklamy dwie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bylam sie zwazyc i jestem PRZERAZONAAAAAAAAAA!!!!!!Trzy tygodnie temu mialam 7kg na plusie a teraz nagle wyszlo ze juz razem 12kg jest!Ja nie wiem jak to mozliwe wogole bo nawet apetytu nie mam i jem na sile i ti tylko owoce i warzywa!Pije ok 3-4l dziennie roznych napoji za to,glownie wody!Brzuch boli mnie jak cholera dzis!Jutro z rana do lekarza ide bo ryczec mi sie chce z bolu:-(Zbiera mi sie na wymioty i jestem tak slaba,ze ledwo stoje:-(Ach...musialam sie wyzalic...
witam
Kasia ja tez tak mialm niby malo jadlam a ogolnie przytylam 23kg:szok::-)ja sie cieszylam bo cale zycie kosciotrup:sorry2:8kg zostalo;-)
Co z brzusiem teraz?dobrze sie czujesz??

alez u nas od tygodnia szopki odchodza ze spaniem wieczorenym i drzemka ....

Nastka z bolami chodzi spac o 22... budze ja przed 8 rano a ona o 14 na drzemke nie chce isc. A jak juz zasnie to tylko na pol godziny.... i zadnych oznak zmeczenia o 22 :szok:...
IZKA- jak u ciebie z tym spaniem ?

u nas tez wyczyny przy drzemce:szok::szok:najpierw pol godz zucanie,placzu a poznbiej pooooowoli zasypia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ok 45 min usypiania,zadko kiedy krocej:no::no:
nareszcie piatek i po pracy teraz urlopowanie:tak::tak:
ide jesc barszczyk czerwony z ziemniaczkami,wiekinie jadlam:-p:-p:-p

Do góry