• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!
Dawno mnie tu nie bylo..Ja tak na szybcika...

Dostalam ta wiadomosc na nk:
Mysle ze wam sie przyda :-)
no i zazdroszcze tez chcialabym miec u nas poslich lekarzy a mamy tylko nablizej do Coventry.

ZUKASZ DOBREGO SPRAWDZONEGO DENTYSTY? GINEKOLOGA? PEDIATRY ? ORTOPEDY ?
Problemy z dziaslami ? Problemy z bolem kregoslupa?
ZAPRASZAMY DO NASZEJ PRZYCHODNI! OD PONIEDZIALKU DO SOBOTY OD 9.00-21.00 :)

3-4 ABBEY PARADE
W5 1EE, HANGER LANE
LONDON

STACJA METRA HANGER LANE STATION

TEL: 0208 9979191, 0808 145 8686

Zapraszamy równiez na nasza strone internetowa!
Medyk - polska klinika w Londynie

Powolaj sie na Nasza Klase -udzielimy ci rabatu £ 5 na nasze uslugi !

Pozdroweczka!mam nadzieje ze pomoglam choc troszke :happy:

reklama
Paula bidulko,bedzie dobrze:wink:ja w ciazy tez wszystko lapalam,ciagle mnie cos bolalo,ciagle cos bylo.Cala ciaze:szok::szok:

Mamusia blaneczki ja tez jkestem zainteresowana tym tematem ale w sumie nic ne wiem:no:moj znajomy jest w trakcie zalatwiana ale przez agencje:tak:tam jest polka i ona zalatwia.Wiem ze to zalezy ale trzeba miec wklad od 10% wzwyz,drudzy moi znajomi kupili prosto od banku 3 bed hause za 94 tys ale nie widze ich zeby sie spytac:sorry:mnie ciekawi jak to wyglada bez wplaty wlasnej,ile rata i jak gdyby sie noga podwinela...:baffled":

Kasia o Usg nic nie wiem ale jesli wejdz do jakiegos polskiego sklepu i wez culture taka gazete tam jest mnnostwo oglaszen rowniez lekarzy:tak::tak:ja mam ale sa w roznych czesciach Londynu a nie wiem gdzie mieszkasz:sorry:

Co do nas to ciekawe jak dzis nocka:sorry:oby przespana:wink:W pracy cienko przeda chyba niedlugo zamkna:baffled:

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore biora pigulki? jakie bierzecie? chodzi mi glownie o dwuskladnikowe, bo jedne mi niesluza a poza tym chce miec miesiaczke ;-) myslalam o spirali ale chyba poczekam z nia az bedzie 2 bobas na swiecie!

Hejka
Sorki ze wam nie odpisuje,ale goscie dopiero dzis pojechali po południu.Jestem padnieta,bo tylko odjechali a ja sie wziełam za porzadki.a do tego chyba zbliza sie @.
Katarzynka s ja za bardzo nie lubie przeprowadzek,ale do tej to tak mnie ciagnie ze mogłabym juz dzis sie pakowac.Ale jeszcze musze poczekac bo za 2 tyg bedziemy dopiero sie przenosic.A z tymi drzwiami to koszmar,tak wczesnie wstawac musisz wspołczuje.

A ja mam pytanie do dziewczyn ktore biora pigulki? jakie bierzecie? chodzi mi glownie o dwuskladnikowe, bo jedne mi niesluza a poza tym chce miec miesiaczke ;-) myslalam o spirali ale chyba poczekam z nia az bedzie 2 bobas na swiecie!

ja biore pigulki:tak:wole je bo zawsze mozna zrezygnowac:-)bralam tez przed ciaza ale przestalam bo wyszlo male zamieszanie.jestem szczupla osoba a oni mi dali takie z konska dawka:szok::szok:kiedy bylismy w PL zapytalam o nie i kazal mi zmienic bo o mojej wagi to za duza dawka hormonow:no::no::no:Po przyjezdzie poszlam zmienic ale bylo troche poblemow:baffled::baffled:Tutaj mi powiedzieli ze wlasnie takie maja byc by mnie chronic:szok::szok:barany.nie moge sobie przypomniec jak sie nazywaly:no::confused:dostalam w koncu inne ale nie moglam dostac okresu w przerwie,dzwonilam do mojego gina i kazal mi poczekac na @ i zaczac tak jak pierwszy raz ale mimo to nie bylo:no::no::no:nafaszerowali mnie chyba taka dawko hormonow ze jak mialam slabsze to sie popapralo wszystko.Przerwalam w koncu.
Teraz biore znow bo troche sie balam po ciazy:sorry2::sorry2::sorry2:mam yasmin:-)sa ok jak dla mnie;-)nie mam problemow.Zreszta nawet juak bralam w Pl pigulki to nigdy nie mialam problemow typu mlodsci czy tycie choc moje kolezanki po tych samych mialy:tak::sorry2::sorry2::sorry2:
No ale to byl wyklad:nerd::nerd::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A u nas noc straszna ja juz nie mam sily:no:nie wiem co jest:baffled:wierci sie strasznie w nocy:baffled:czasem sprawia wrazenie ze mu zimno:confused:biore go do siebie to sie przytuli i drzemie choc tez sie wierci ale jakos spi:confused::confused::confused:boshh
juz nie wiem co jest grane:confused:
Ide kawusie zrobic bo padne:baffled:

heyka dziewczyny :-)

ja przychodzę się pożalić :-( dziś znów mam wolne, a powinnam być w pracy :-( jutro niby mam pracować, ale to się okaże. pochodziłam wczoraj trochę po hotelach, pubach i restauracjach w okolicy, ale nigdzie nikogo nie szukają (na tą chwilę). zostawiłam jedno CV, w dwóch miejscach telefon i to tyle. jeszcze w piątek ruszę, może uda się coś znaleźć.

Miśka T co do pigułek, to ja w Polsce brałam LOGEST a tutaj po ciąży, jeszcze jak karmiłam CERAZETTE. nie wiem na ile jedne czy drugie są dobre. teraz nie biorę żadnych, bo zauważyłam, że przy pigułkach mam migreny :crazy:

kwiateczek nie wiem co jest z tym wierceniem się, ale moja Oliwcia też się strasznie wierci, jak śpi, normalnie szok :szok: wydaje mi się, że jej za ciepło, więć przykrywam ją tylko kocykiem w nocy, ale to nie zawsze pomaga.

katarzyna s ale macie z tymi drzwiami i z tą "polską" agencją, szok :szok:

Mała-gorzatka jak tam urządzanie mieszkanka?

Syla ja tez bralam Logest:-)pozniej po przerwie Minulet ale tu nie ma:no:
Co do wiercenia sie to pewnie mu zimno tez bo szybko tem spadala ostatnio,za zimno bylo:baffled:jeszcze to ogrzewanie co chwile sie zalacza bo okna nie szczelne a jak wylacze to zimno i trzeba wstawac wlaczac:sngry::angry:czekam co zrobia teraz ale jak nie zmienia lub nawet nie doloza drugich,zeby byly dubeltowwe to sie wyprowadzamy:tak::evil:szkoda mi troche bo takie wlasnie chcielismy ale coz:baffled:znow kasa,wykladziny itd a u nas w pracy powiedzieli-ostatnie 2 tyg:baffled::baffled:teraz juz bedzie cieplej wiec mamy czas.jestem w trakcie zalatwiania tych benefitow ale wszyscy chhca znac date kiedy zamykaja a ja wciaz nie wiem:baffled:ale zlozone,tyle z glowy.Teraz czekac i podac date:-):wink:workingu nie chca mi dac choc baba w citizenie mi wyliczyla ze sie nalezy juz teraz:szok:a oni nie chca mi dac nawet formularza:no::angry::angry:jutro ide do niech znow moze mi pomoze ,oby tylko byla ta sama bo e wtorek tylko zmarnowalam czas.a ile ludzi jest tam teraz:szok::szok:nawet bnie wiedzialam ze jest Polka 2 razy w tyg:szok:ale do niej ludzi tez tyle...poszlam do angielki i wyszlam szybciej niz od polki znajpoma:tak:
oki lece juz bo padam:baffled:ciekawe jaka noc mnie czeka:sorry:Dobranoc:wink:

reklama
A mi kochane to tak opadly sily .... wystarczylo tylko pozwozic nasze graty... i ja nie mam sily na nic. Nic mi sie nie chce. Dzis z bolami konczylam porzadkowanie dolu a tu jeszcze cala gora i stos rzeczy w garazu....:baffled:kiedy ja to zrobie.... ? Ostatnio wogole jakas podlamana chodze.... nie wiem o co chodzi...ale jakas chandre mam czy cus :confused:

kwiateczek- u mnie to samo...tylko czasem jest lepiej a czasem gorzej.... Na nowym mieszkanku poki co ladnie nam spi i na drzemki i w nocy, choc wczoraj i przedwczoraj sie bardzo krecila... myslalm ze jej zimno, przykrywalam ja a ona sie odkrywala gdy tylko poczula cos na sobie...wstawalm do niej do 2 w nocy...az ja wzielam ,.polozylam u nas.... przytulila sie, i spala do rana choc bardzo sie wiercila....moze kolejne zeby, moze zly sen, moze za duzo wrazen...tez ten temat draze :tak: ale ja czasem biore, bo sama jestem zmeczona a w dzien tez musze funkcjonowac....

syla- napewno cos znajdziesz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry