• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc :-)
Oj strasznie dawno tu do Was nie zagladalam....wybaczycie...?:-(

Oliwier jest juz tak zajmujacy, ze w ogole brak mi czasu ostatnio na wszystko....:baffled::sorry2:

Malgorzatka- straszne to co piszesz! :szok::szok::szok:. Ja tez sie uparlam na porod naturalny, ale jak nie szlo nic do przodu i powiedzieli, ze cesarke trzeba robic, to nie zastanawialam sie chwili....Fakt- podpisywalam papiery, to ryczalam, bo tak strasznie chcialam rodzic naturalnie, ale dzis z perspektywy czasu uwazam, ze cc bylo super :tak:No i przede wszystkim nie zagrozilam zyciu dziecka, co jest najwazniejsze...:tak:

Iza- macie nowy domek? GRATKI!!! :tak::tak::-)Jak chlopaki znosza przeprowadzke? Chca, czy nie bylo latwo ich przekonac?

Katarzyna- a jak Ty sie czujesz? Suwaczek widze sunie do przodu....;-):tak::-)

A co do likierow to ja tez lubie, oj tak....:tak: Oba- sheridansa i baileysa....mmmmmniam :tak::-D

reklama
hej mamcie robicie smaka na te likiery tez uwielbiam!!!!!!!!!!!!!

ale jeszcze musze czekac aby sobie posmakowac... ale wytrzymam jeszcze 10 tygodni... u mnie ok dzidzia skacze... dzis w nocy mialam straszna zgage a do tego obudzilam sie cala obolala... Nikki juz w domku a maz w pracy jak zwykle...zostajemy na caly weekend sami oj nie wiem co mam juz z nim robic...

MALGORZATKA, smutna sprawa, pewnie i tak sie prawdy niedowiesz jak naprawde bylo, szkoda dziecka no i matki chyba tez, w koncu to duza tragedia, mysle ze bedzie pewnie bardzo zalowac swojej decyzji....

U nas dzisiaj mgla od rana bylo, potem troche slonka, kolejna noc nieprzespana przez zeby, to juz 2 tydzien, jestem wykaczona malym i jego humorkami, dobrzez ze juz w poniedzialek do przedszkola idzie to sie troche chlopak rozerwie no i ja tez ;-)

Malgorzatka jestem w szoku:szok::szok:boshh ja bym nie przezyla tego:no:wspolczuje bardzo tej kuzynce:-(:-(:-(ciekawa jestem co sie stalo,ja juz bylam przygotowana do cesarki ale ominelo mnie:sorry2::sorry2:czasem kobiety sie nie zgadzaja i jest ok ale skoro lekarz kazal czemu nie chciala,czy nie byl zbyt przekonujacy????

Malagorzatko - to kurcze przechlapane,bo bedzie sobie do konca zycia wypominala:dry:Wogole generalnie bezsensowne jest,ze to tylko rodzaca moze podjac taka decyzje,bo wiadomo ze to i zmeczenie wczesniejsza proba porodu i szok i zlosc i wszystko naraz w kobiecie wtedy jest i mozna nie slyszec argumentow i myslec tylko:kurde!konczcie juz!....i nieszczescie gotowe:no:maz,albo ktos uprawniony powinien tez brac jakis udzial w decyzji,nawet za kobiete wtedy...
Alex - a mknie czas jak cholera:-pJuz niedlugo i bede miala kolejne szczescie przy sobie i cala przerazona jestem coraz to bardziej:-p:zawstydzona/y:a czuje sie ok,dziekuje ze pytasz:-);-)dzis tylko mi doskwiera strasznie lopatka cos,odetchnac glebiej nie moge nawet:baffled::wściekła/y:
jutro jedziemy do centrum,bo kumpela wpadla z mezem na urlop do swoich znajomych i przy okazji spotkamy sie na spacerku na pogaduchy:tak:wiec dzionek zapowiada sie fajnie i wkleje foty bo na pewno jakies porobimy przy okazji i bede miala swiezynki w koncu;-)

malagorzatka- cos strasznego... o czym myslala ta twoja kuzynka... nie moge sobie tego wyobrazic jak mozna byc tak bezdusznym.. przeciez z pewnoscia podali jej jakies racjonalne powody dlaczego chca zrobic cesarke... nie dociera to do mnie... szkoda dzidziusia...

Dziewczyny dzieki,oby sie cos znalazlo a tym czasem musi byc jak jest:tak:
Ja tez mysle ze powinin mezczyzna decydowac wtedy.Kobieta moze byc w szoku i podjac zla decyzje:dry:ja tez nie chcialam ale zdecydowalam sie dla dziecka:tak:ale lekarz tez chyba moze podjac decyzje w razie zagrozenia zycia a w tym przypadku dziecka:confused:skoro chcial cesarki to nie bez przyczyny:no:
A do naszych ciezarnych mam mowie wiecej odpoczynku.Trzeba uwazac.Zadnego prania dywanow,przesuwania mebli itd:nerd::nerd::nerd::nerd:odpczynek,odpoczynek itd:tak::tak::tak:
Wazylam dzis Kondzia i ma 9200g:tak:jest caly czas na lini:-)drobniutki troche do tych dzieci tutaj ale mama chuda to i synus drobny:sorry2::sorry2::-D:-D
Kupilismy tez mu troche ubranek juz 12-18mies:-)super sa ale trzeba poczekac jeszcze:sorry2::sorry2::sorry2:

Czesc dziewczyny :) Pomyslalam sobie ze przypomne sie wam, oczywscie tym ktore mnie jeszcze pamietaja ;) no i oczywiscie powitam wszystkie nowe mamuski i przyszle mamuski.
A tak mieszy nami mowiac to potrzebuje waszej pomocy. Wyszukiwarka nie jest pomocna wiec moze ktoras z was bedzie cos wiecej wiedziec na ten temat. Zauwazylam u swojej niuni zrosniete scianki pochwy. Umowilam sie juz z GP na ogledzieny ale to dopiero na wtorek. CZy ktoras z was sie moze z tym spotkala, albo slyszala od kolezanki o takim przypadku? Zastanawiam sie co czeka moja dziewczynke i jak to moze wygladac, bo zakladam ze beda ja rozcinac. Mam tylko nadzieje ze nei na zywca. Tyle ze tutaj to wszystko jest mozliwe.

A tak w ogole to pbiecuje zagladac, podczytywac i poznac te mamuski, ktorych jeszcze nie znam no i bardziej sie przypomniec tym ktore mnie moze jeszcze pamietaja ;)

Alex oj tak nareszcie domek z ogordkiem mamy.A czas leci Oliwierek coraz wiekszy chlopak.

Małogorzatka a ja to w sumie do Ciebie bo jutro mnie nie bedzie caly dzień.
Kochana to dla ciebie
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.

reklama
Izka- BARDZO DZIEKUJE za zyczenia. Bardzo mile jestem zaskoczona. Sciskam i przesylam sil do przeprowadzki.

ara - zagladaj wiecej :) Prawde mowiac nie wiem jak oni do tego podejda ale z tego co czytalam hen hen dawno to ze trzeba uwazac z uzywaniem sudokremu u dziewczynek bo to moze byc przyczyna ...choc nie wiem czemu :nerd: ...ale idz do lekarza, a na zywca to napewno jej nie beda nic robic ....no co ty

A moja dzis poszla spac o 23 :szok: zawsze miedzy 21-22 to chrapie... a dzis...:confused:
Tak sie wychasala po poludniu ze myslalam ze padnie a nawet nie dotrwa do 21....a tu prosze....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry