alex3meyer
Matka gagatka
Czesc :-)
Oj strasznie dawno tu do Was nie zagladalam....wybaczycie...?:-(
Oliwier jest juz tak zajmujacy, ze w ogole brak mi czasu ostatnio na wszystko....

Malgorzatka- straszne to co piszesz!

. Ja tez sie uparlam na porod naturalny, ale jak nie szlo nic do przodu i powiedzieli, ze cesarke trzeba robic, to nie zastanawialam sie chwili....Fakt- podpisywalam papiery, to ryczalam, bo tak strasznie chcialam rodzic naturalnie, ale dzis z perspektywy czasu uwazam, ze cc bylo super
No i przede wszystkim nie zagrozilam zyciu dziecka, co jest najwazniejsze...
Iza- macie nowy domek? GRATKI!!!
:-)Jak chlopaki znosza przeprowadzke? Chca, czy nie bylo latwo ich przekonac?
Katarzyna- a jak Ty sie czujesz? Suwaczek widze sunie do przodu....;-)
:-)
A co do likierow to ja tez lubie, oj tak....
Oba- sheridansa i baileysa....mmmmmniam 

Oj strasznie dawno tu do Was nie zagladalam....wybaczycie...?:-(
Oliwier jest juz tak zajmujacy, ze w ogole brak mi czasu ostatnio na wszystko....

Malgorzatka- straszne to co piszesz!

. Ja tez sie uparlam na porod naturalny, ale jak nie szlo nic do przodu i powiedzieli, ze cesarke trzeba robic, to nie zastanawialam sie chwili....Fakt- podpisywalam papiery, to ryczalam, bo tak strasznie chcialam rodzic naturalnie, ale dzis z perspektywy czasu uwazam, ze cc bylo super
No i przede wszystkim nie zagrozilam zyciu dziecka, co jest najwazniejsze...
Iza- macie nowy domek? GRATKI!!!

:-)Jak chlopaki znosza przeprowadzke? Chca, czy nie bylo latwo ich przekonac?Katarzyna- a jak Ty sie czujesz? Suwaczek widze sunie do przodu....;-)
:-)A co do likierow to ja tez lubie, oj tak....
Oba- sheridansa i baileysa....mmmmmniam 

wspolczuje bardzo tej kuzynce:-
Wogole generalnie bezsensowne jest,ze to tylko rodzaca moze podjac taka decyzje,bo wiadomo ze to i zmeczenie wczesniejsza proba porodu i szok i zlosc i wszystko naraz w kobiecie wtedy jest i mozna nie slyszec argumentow i myslec tylko:kurde!konczcie juz!....i nieszczescie gotowe
Juz niedlugo i bede miala kolejne szczescie przy sobie i cala przerazona jestem coraz to bardziej
a czuje sie ok,dziekuje ze pytasz:-);-)dzis tylko mi doskwiera strasznie lopatka cos,odetchnac glebiej nie moge nawet
skoro chcial cesarki to nie bez przyczyny