• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

katarzyna- no to swietna dziewczynka... super dala rade...cos niesamowitego...

u mnie dzis spoko calkiem fajny dzien...tylko na koniec moj M mnie wpienil i mu sie dostalo... niech nie dzwoni co godzine...a niech ma za swoje..oj zla jestem na niego...

reklama
Paula- relaaax !

Alex -a myslalam ze to ty ;)

Kasia i Miska- to ja tez uwazam to za porabany pomysl...jak pisalam, ja nie dalabym rady, nie moglabym nawet spojrzec a jak bym spojrzala to bol wyszedl mi oczami i chyba kazalbym sie zasypac razem :baffled: Balabym sie ze bym je wyjmowala ...normalnie spazm bym dostawala...nie wiem, ale to naprawde nie najlepszy pomysl.
I wiem ze jakby to byla wina szpitala to juz dawno by trabili, tym bardziej ze siedza, leza i przykrywaja sie pieniedzmi.... a oni cicho siedza...

witam wzystkie Mamusie !!! co robicie zeby nie zwariowac siedzac w domu??

Ja tez gotuje(teraz rowniez malemu),sprzatam,bawie sie ze szkrabem,obiadek pozniej spacerek i troche schodzi:tak::tak:wracam ok 3-4 i czas na nasz obiad;-)i tak dzien za dniem:-)

Czesc....:-)

Mala-gorzatka- to nie ja o wiek pytalam....:no::no2::huh::rolleyes:

To ja bylam:-D:-D:-D:sorry2:
To ja w tym roku 30:sorry2:

Princi
a dobrze zrozumialas??bo pierwsze slysze ze do domu przychodza w trakcie ciazy:confused::confused:Ciaze musisz zglsiv do GP i czekac az przysla list kiedy masz USG i tyle,pozniej wizyty u midwife ale w przychodni:tak::tak::tak:

Malgorzatka az czytac nie moge:no:tak mi zal tej dziewczyny,mimo ze moze to jej wina,Bedzie z tym musiala zyc a to najgorsza kara.Nosic dziecko 9 mies i taki final:-(:no:ja bym nie przezyla chyba:-(:-(:-(
Moze nie bierz malej na pogrzeb,bedzie dziecko przezywac:no::no:moze pozniej zle sypiac:confused:Ja mysle ze daruj sobie albo niech ktos z nia poczeka przed:baffled:

A my znow spimy z malym.Jedna noc w tyg chyba spi sam:baffled::baffled:A dzis w nocy to juz mi zostalo 5cm:sorry2:spal w poprzeg:confused:

Ja tez witam sie z kawusia od rana i lece sie ogarnac troszeczke:-)
Chcialam tylko ponazekac,ze moja corcia od wczoraj mowi: 'elefi' na slonia i 'manki' na malpke:szok::crazy:Tyle wpajania,polskie bajeczki i tysiac zakupionych bajeczek do czytania w Polsce,a Ona i tak raz uslyszy po angilesku i od razu gada:zawstydzona/y:A myslalam,ze dam rade najpierw nauczyc Ja polskiego,ale chyba juz sie poddam,niech wogole cokolwiek zacznie porzadnie mowic w koncu,a nie slowkami ciagle:sorry2:

Ostatnia edycja:
Zapomnialam:zawstydzona/y:
Kasia brzusio cudny:tak:;-)az zatesknilam:zawstydzona/y:
Co do coreczki to ucz ja kpchana,ucz.Pozniej rozrozni jezyki:tak::tak:
Mojej kolezanki corka uczy sie trzech naraz;-):-)
Z racji ze jej mezczyzna jest wlochem a mieszkaja w Niemczech:-)oni dogaduja sie po niemiecku.Aneta mowi do niej po polsku a on po wlosku tez:rofl2::rofl2::rofl2:Łucja ma 3 latka ale znac 3 jezyki to skarb:tak:na poczatku jej sie wszystko mieszalo ale idzie jej coraz lepiej:tak::-)

Moj synek dzis zaczyna mowic nowe slowka:-)bylo mama,baba a teraz mowi dzia dia dzia:-):-):-):-)

Witam z ranca.Skończyło się spanie tydzien minął i znowu szkoła.A tak sie dobrze spałodo 9:-).
Katarzynka to tescie tez sie przeprowadzaja na nowe,ale chyba będą dalej mieszkac od was co?Nie martw sie mi tez wszystko idzie zawsze w tyłek i boczki,nawet jak w ciazy nie jestem.I tak jestem niewymiarowa,bo góra chuda,nogi w miare a wszystko sie odklada w p...
Kwiateczek ty masz 30,nie wiem dlaczego ale myslałam, ze jesteś dużo młodsza.Chyba pokazywałas nam fotki kiedys.Ja mam 29,a juz myslalam ze to ja tylko taka stara dupa jestem:-D
Malogorzatka też mysle ze to chore,i że to tylko okazja dla plotkarzy.ale każdy robi jak uważa.A jak tam mebelki dowieźli?
Paula no co się dziwisz nie ma go cały weekend i sie martwi o ciebie.W koncu jestes cieżarna.
Alex to niedziela udana.A jak Oliwierek juz pewnie nie nadążasz za nim tak szybko chodzi?A jak z zachowaniem,pewnie grzeczny,nie to co mój mały.Taki urwis,aby tylko brojić wtedy jest cichy igrzeczny.Ale jak mu nie dajemy czegos albo nie pozwalam brojić to wtedy jest marudzenie,placz i rzucanie sie na podłoge.

No ja lece bo w tym tyg musze posprzatać do końca tamtą chatke i wziąść sie za tą,żeby nie sprzątać po wyporwadzce.A za tydzien w środe kolejni goscie teściowa ze szwagierką.:happy:

Izka to ty widze goscinnie caly czas:-D:-D:-D
No rzeczywiscie mlodo wygladam ale ma to tez wady:baffled:wiecznie byl problem w Pl zeby wejsc do jakiegos lokalu a nigdy dowodu nie bralam:baffled:tutaj tez jest problem kiedy kupuje piwko:wink:fajna jest mina tych bab jak mowia 30:szok:jak ty to robisz:-D:-D:DW zeszlym tyg kupowalam noz w wilkinsonie i tez musialam okazac sie dowodem(pokazuje prawko bo tu robilam)i kobieta do mnie ze mam tyle lat co ona a tak mlodo wygladam:-D:-D
Problem w tym ze dla Polakow wygladam na 23-25 lat a dla Anglikow widac nie bo alkohol od 21 lat.Dziwne to dla mnie.Dziecko lat nie dodaje bo tu dzieci maja dzieci:baffled:ufarbowalam wlosy na braz wiec wygladam troszke powazniej ale i tak sie pytaja:sorry::sorry:na mojego G tez wolali ostatnio a on to napewno wyglada na 21:szok:ma 32 wiec nie wiem czemu oni taki problem maja:no:

Hey dziewczyny :) Niedawno temu byla u mnie pielegniarka w domu :tak: Przeprowadzila "wywiad chorobowy", poinformowala mnie o badaniu krwi i usg. Zadzwonila gdzie trzeba i umowila na spotkania, super nawet nie musze sie z domku ruszac :-D Usg mam za dwa tyg i tak samo badanie krwi. Moze macie racje,ze to zalezy od regionu, ja mieszkam w Stoke on Trent w dobrej dzielnicy widocznie hahaha :) Kolezanka stad jednak tak nie miala... chyba szczesciara ze mnie :tak: Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkie ;-)

reklama
paula- ale slodko spi....hehehehe

kasia- nie martw sie moja od czasu do czasu do mnie "mummy" na mojego "daddy"....a my jej wogole tego nie uczylismy... moze to sprawka ang bajek w tv...oczywiscie bye i hello to na pozadku dziennym :-D

izka- niom mebelki dowiezli kochana, ale czesc idzie do zwrotu bo rogi sa zgniecione, a na drzwiach od szafy mamy jakis czarny nadruk...:wściekła/y:. Moj zadzwonil i ich zjechal bo meble drogie byly a oni takie cos przysylaja. Czekalismy 3,5 tyg ciekawe ile teraz kaza nam czekac, ale ja juz mam dosyc grzebania w tych workach:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry