Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Balabym sie ze bym je wyjmowala ...normalnie spazm bym dostawala...nie wiem, ale to naprawde nie najlepszy pomysl.witam wzystkie Mamusie !!! co robicie zeby nie zwariowac siedzac w domu??

wracam ok 3-4 i czas na nasz obiad;-)i tak dzien za dniem:-)Czesc....:-)
Mala-gorzatka- to nie ja o wiek pytalam....![]()

Ciaze musisz zglsiv do GP i czekac az przysla list kiedy masz USG i tyle,pozniej wizyty u midwife ale w przychodni

tak mi zal tej dziewczyny,mimo ze moze to jej wina,Bedzie z tym musiala zyc a to najgorsza kara.Nosic dziecko 9 mies i taki final:-
moze pozniej zle sypiac
Ja mysle ze daruj sobie albo niech ktos z nia poczeka przed

A dzis w nocy to juz mi zostalo 5cm
spal w poprzeg

Tyle wpajania,polskie bajeczki i tysiac zakupionych bajeczek do czytania w Polsce,a Ona i tak raz uslyszy po angilesku i od razu gada
A myslalam,ze dam rade najpierw nauczyc Ja polskiego,ale chyba juz sie poddam,niech wogole cokolwiek zacznie porzadnie mowic w koncu,a nie slowkami ciagle

;-)az zatesknilam

Łucja ma 3 latka ale znac 3 jezyki to skarb
na poczatku jej sie wszystko mieszalo ale idzie jej coraz lepiej
:-)

wiecznie byl problem w Pl zeby wejsc do jakiegos lokalu a nigdy dowodu nie bralam
tutaj tez jest problem kiedy kupuje piwko
fajna jest mina tych bab jak mowia 30
jak ty to robisz

ufarbowalam wlosy na braz wiec wygladam troszke powazniej ale i tak sie pytaja
na mojego G tez wolali ostatnio a on to napewno wyglada na 21
ma 32 wiec nie wiem czemu oni taki problem maja
i jak muslicie ile miejsca dla mnie zostaje jak spi z nami

5 cm

Zobacz załącznik 116924
Przeprowadzila "wywiad chorobowy", poinformowala mnie o badaniu krwi i usg. Zadzwonila gdzie trzeba i umowila na spotkania, super nawet nie musze sie z domku ruszac
Usg mam za dwa tyg i tak samo badanie krwi. Moze macie racje,ze to zalezy od regionu, ja mieszkam w Stoke on Trent w dobrej dzielnicy widocznie hahaha
Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkie ;-)
. Moj zadzwonil i ich zjechal bo meble drogie byly a oni takie cos przysylaja. Czekalismy 3,5 tyg ciekawe ile teraz kaza nam czekac, ale ja juz mam dosyc grzebania w tych workach