• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hey dziewczyny :) Niedawno temu byla u mnie pielegniarka w domu :tak: Przeprowadzila "wywiad chorobowy", poinformowala mnie o badaniu krwi i usg. Zadzwonila gdzie trzeba i umowila na spotkania, super nawet nie musze sie z domku ruszac :-D Usg mam za dwa tyg i tak samo badanie krwi. Moze macie racje,ze to zalezy od regionu, ja mieszkam w Stoke on Trent w dobrej dzielnicy widocznie hahaha :) Kolezanka stad jednak tak nie miala... chyba szczesciara ze mnie :tak: Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkie ;-)

heyka dziewczyny :)

princi do mnie też na początku ciąży położna przyszła do domu, żeby mnie poznać, przeprowadzić wywiad chorobowy, nawet krew mi pobrała do badania :) to na pewno zależy od tego gdzie się mieszka :)

kwiateczek, ale ten Twój bąbelek słodko śpi he he :-) my też śpimy z naszą córcią i jakoś dziwnym trafem mi też zostaje jakieś 5 cm he he :-D:-D:-D tak mnie to moje maleństwo spycha, że szok.

Mała-gorzatka ale z tymi meblami narobili. oby szybko to odkręcili.

Izka Ty to się narobisz ostatnio, a to przeprowadzka, a to goście, a to następni he he :-D a gdzie czas dla Ciebie?

katarzyna s oj to już się boję w jakim języku moja córcia będzie wolała mówić. też bym chciała żeby najpierw polskiego się nauczyła.

a u mnie nic ciekawego, więc nie będę zanudzać.

KWIATECZEK, Super fotki, slodka dzidzia ;-)

U nas dzisiaj pada, ponuro, glowa mnie boli juz kolejny dzien, moze przez ta pogode, sama juz nie wiem.........maly spi, robie obiadek, a tu jakos pusto???? halo???? ;-)

czesc Alex, u nas juz lepiej, młody zdrowy ale robimy cała serie badan na ta lamliwosc ... ehhh juz mamy oboje dosyc lekarzy, nie mowiac ile kasy na to idzie:dry: no ale co zrobic...

planujemy tez troche badan w uk, m.in genetyke na ta chorobe ktorej tu nie robia:baffled:

a jak u was?? widzialam ze wiosna juz zawitala;-)

Miska dzieki :-)taki spi polamany ze tylko go poprawiam bo tu gdziec na rece,to noga zawinieta:baffled:boje sie ze mu krew nie dojdzie:baffled:ja jak sie polozylam kiedys na rece i usnela to taki bol mnie obudzil ze G nie mogl rozmasowac:no:teraz mam to w glowie:baffled:
Martucha witaj:-) my sie chyba nie znamy:wink:
Twoj synek ma lamliwosc kosci::confused:

reklama
Martucha boshh oby sie okazalo ze nie:no:ale cos mu sie stalo ze tak mysla??
Witam sie tak na marginesie:-)
Maly znow pobudke nam zafundowal:baffled:od 1 do 3 rano boshhh ja juz nie wiem co jest.Tak co noc:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry