katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
Paula - ja tez tak mam,ze czasami to sie zastanawiam po co ja wogole jakas dyskusje z M zaczelam,bo juz o takie pierdoly sie czasami kloce,ze szok
Hormonki robia swoje
Oststnio juz sie staram hamowac jak moge,bo nawet do Nikusi cierpliwosci mi brakuje
Juz bym chciala urodzic i zeby malenstwo bylo z Nami i wszytsko wroci do normy,bo sama mam dosc tych moich wybuchow

Fajnie,ze juz mebelki macie...my jeszcze daleko w polu z zakupami dla Julci
Przez ta przeprowadzke nawet czasu nie mielismy wybrac lozeczka czy wozeczka i juz mi sie koszmary zaczely w nocy,ze rodze szybciej a tu nic kompletnie nie kupione
:-(
kwiateczek - a wzielismy to 2bed w koncu i czekamy na sprawdzenie referencji,ciekawe ile im to zajmie w agencji
Pewnie w weekend sie nie uda wyprowadzic na nowe,niestety....
Alez Wam dluuuugo idzie to zabkowanie!!!!A gryzaczki te do lodowki tez nie pomagaja?!Strasznie dlugo sie wyrzynaja.Nie dziwie sie,ze kobito zmeczona jestes...
malagorzatko - no my tez debatowalismy nad tym czy w koncu wziasc ten flat i zanim dalismy kase to jeszcze raz poszlismy zobaczyc tam i wyglada ze wszystko ok
Mieszkanie super kurcze,mysle,ze sciemniali caly czas zeby cene podbic i tak na prawde to nikogo nie mieli tam
ale pewnie z czasem,jak na kazdym miejscu,cos sie znajdzie na minus,ale to juz chyba tylko we wlasnosciowym mozna wszystko idealnie pod siebie miec
a nie wiem kiedy sie takiego doczekam
jak tam urzadzanie nowego miejsca Wam idzie?
syla - oj,to fajnie ze mala juz dobrze
co do sterylnosci to mnie sie zdaje,ze i tak czlowiek chocby nie wiem jak sie staral to jak masz kurcze pecha raz to i mala kruszynka zarazka wystarczy i nieszczescie jest gotowe
my narazie uniknelismy podobnych chorob,ale przeraz mnie mysl,ze niektore dziciaczki np caly czas zdrowe jak rybki a od 3-4'ego roku zycia sie zaczyna choroba za choroba i pobyc sie cholerstwa nie mozna.Moj brat tak ma z corami,a caly czas od urodzenia cud miod zdrowe byly
ja teraz pakowanie,pakowanie i to w miare stopniowo,bo dzis spakowalam 3/4 kuchni i Nikusi zabawki i juz umieram doslownie-nie wiem jak w nocy sie z boku na bok przekrece bo krzyz to na siedzaca mnie boli jak diabli teraz pod wieczor,a na lezaco 100 razy gorzej jest
a powolutku robilam
niestety ktos musi to zrobic a sama jestem,bo tescie tez akurat w ten weekend sie przeprowadzaja,a M w pracy
ale Nikusia dzielnie pomagala pakowac oblozone papierem talerzyki i szklanki do torby na podlodze wiec sie nie schylalam za duzo
z misiami szlo gorzej,bo nagle wszystkie chcialy sie bawic z moim dzieckiem

Fajnie,ze juz mebelki macie...my jeszcze daleko w polu z zakupami dla Julci

kwiateczek - a wzielismy to 2bed w koncu i czekamy na sprawdzenie referencji,ciekawe ile im to zajmie w agencji

Alez Wam dluuuugo idzie to zabkowanie!!!!A gryzaczki te do lodowki tez nie pomagaja?!Strasznie dlugo sie wyrzynaja.Nie dziwie sie,ze kobito zmeczona jestes...
malagorzatko - no my tez debatowalismy nad tym czy w koncu wziasc ten flat i zanim dalismy kase to jeszcze raz poszlismy zobaczyc tam i wyglada ze wszystko ok

syla - oj,to fajnie ze mala juz dobrze

ja teraz pakowanie,pakowanie i to w miare stopniowo,bo dzis spakowalam 3/4 kuchni i Nikusi zabawki i juz umieram doslownie-nie wiem jak w nocy sie z boku na bok przekrece bo krzyz to na siedzaca mnie boli jak diabli teraz pod wieczor,a na lezaco 100 razy gorzej jest