Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasia Ty tez

dala mi aplikacje i powiedziala zeby porozmawiac z partnerem i jesli sie zdecyduje to ja przyniesc
w ciagu 2 tyg da znac bo ona ma szefa i musi z nim pogadac ale jak dla mnie to wygladalo ze poprostu musi powiedziec
ile godz chce tyle moge robic ale nie na sprzataniu bo ta posada jest rano
wiec pytam sie co a ona ze na kasie
rozmieniac pieniadze.Tlumaczyla mi mniej wiecej co sie tam jeszcze robi:-)skoro tak sie zaangazowala to chyba bedzie ok nie???co myslicie:-)
podobny chyba do Ciebie
ale oczeta taty

myslalam ze to placa tylko bezrobotnym,caloetatowo bezrobotnym
dzwonili z gp ok 16 ze mam podejsc bo mi cisnienia nie wpisali a musza i poszlam,a tam 159/89,wiec natychmiast zadzwonili do szpitala,a ci kazali mi sie szybko zglosic,bo do tego te skurcze i mgielki przed oczyma czasami - cos sie dzieje znaczy sie
ale okazalo sie,ze jak narazie ok,cisnienie powoli wrocilo do normy....mam sie nie denerwowac,odpoczywac i co najgorsze:zadnej cesarki!!!!!!!!bo mam za slaba krew i grozi to krwotokiem i doktor sie nie zgodzi na cesarke,chybaze sytuacja do tego zmusi podczas porodu
epidural jak najbardziej,podobno szpital namawia na niego bo uspokaja matke i daje komfort porodu,mialam juz wiec potwierdzam,ale liczylam na cesarke jednak
Ale oczywiscie radze poczekac i powtorzyc test,a brzuszek to moze Cie generalnie pobolewac na samych poczatkach;-)
Tez robili mase badan , ogolnie po 6 godz powiedzieli mi ze mam jechac do domu ... 
no wlasnie nie,bo epidural dostajesz na poczatku,warunkiem jest tylko,ze musisz miec minimum 4cm rozwarcie juz...wiesz,ja sie ciesze bo normalnie nie wyobrazam sobie rodzic bez znieczuleniaKurcze ale dziwnie to zabrzmialo ze namawiaja do znieczulenia .... mam nadzieje ze masz na mysli gdy mama juz jest zmeczona albo juz ma dosc bolu....bo tak na wstepie to watpie zeby dawali zastrzyk...![]()
ale tez niezle zdziwiona bylam z podejscia lekarki i faktu,ze doradzaja brac znieczulenie