• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

kasia- w maskach.... ??? U nas jeszcze nie widzialam takiego przypadku....:baffled:

Pinka- to byly z platkami owsianymi, rodzynki, wiorki kokosowe, zurawinka....no i zniknely... a przeboje z tymi naukami macie...ale ksieza tacy sa, przechodzilismy koszmar jak mielismy mala chrzcic wiec teraz juz wiem. Zadko trafia sie taki "ludzki" ksiadz

Syla- a ty wsiadaj i sie nie martw tak bardzo... taka sama panika bedzie za miesiac , dwa , cztery...takie samo zagrozenie.

Ta swinska grypa to rzeczywiscie moze byc problem, choc wprowadzili podobno na lotniskach "srodki ostroznosci" na samoloty z USA, Meksyku, Wloch...
no ale naprawde zdani jestesmy na siebie samych... tak naprawde maski nam nie pomoga- bo wystraczy ja zdac, umyc rece, za jakis czas dotknac swoich ubran na ktore gdzies tam w powietrzu spadly zarazki tej grypy , potrzec sobie nos czy liznac palec...i juz wszytsko gotowe... powazna sprawa

reklama
kasia- kiedys, kiedys czytalam o bolach wzrostowych ale totalnie o nich zapomnialam zeby tobie podsunac mysl. Widzisz, zeby sie skonczyly to bole wzrostowe sie zaczely. Te dzieci zanim urosna to ilez musza przejsc.

Podziwiam cie Kasia i Paule ze tak radzicie sobie w tej ciazy z dziecmi, domem...naprawde podziwiam, bo ja mam strach w oczach:eek:

Witam
Pinka co ksiadz ja to bym mu powiedziala zeby sie d...ugryzl:angry:nie ma innego gdzies w poblizu?normalnie laske robi,powiedz mu czy jest z powolania ksiedzem bo kazdy moze zejsc z drogi prawosci;-)ale zawsze tez moze3 wrocic;-)a on powinien przyjac kazda duszyczke:tak:co za baran:no:
A o wypiekach nie wspomne:baffled:ogolnie nie lubie cias ale jak czytam i widze co wy wyprawiacie to bym zjadla:sorry:
Kasia cos slyszalam o takich bolach ale nie myslalam ze az takie sa:szok:szok:a jak doszlas ze to akurat dlatego placze:sorry:

Dziewczyny dzieki zxa pamiec:tak:
wiec MAM PRACE:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
zaczynam za tydzien we wtorek o 14ej.mam training naijpierw a potem praca od 16ej:-)no i w srode zaczynam o 16ej:tak:
Uzgodnilysmy przyszly tydz tak bo G bedzie mail napewno tydz zwolnienia wiec bedzie w domu;-)pozniej to bedziemy uzgadniac z tyg na tydz:tak:kobieta naprawde super:tak:ja nie wiem czy bym chciala taka osobe ktora raz moze tak pracowac,potem tak...:baffled:16 godz na tydz;-)powinnam zatrzymac wiec JA,mam nadzieje:sorry:
Co do G to bedzie mial ten zabieg co ja na przegrode nosowa:sorry:nie moze oddychac,wiaze sie to z jego chrapaniem rowniez:baffled:ma tez cos z gardlem i jesli to nie pomoze to maja cos mu tez tam robic:szok::szok::baffled:jest posrny:-D:-D:-Dach te chlopy.zabieg trwa 30 min,potem budza i troche boli bo schodzi wszytsko:baffled::baffled::no:

Oki lece spac bo maly zabkuje,cd....oby sie nie budzil znow ale....narka:-);-)

Syla dzieki,mam nadzieje ze bedzie dobrze:tak:jak by nie bylo to doczynienie z kasa bedzie a to zawsze sa klopoty:baffled:mam nadzieje ze to jakos wydaja,ksieguja itd:sorry:zobaczymy jak bedzie we wtorek:tak:
Jak mnela am nocka bo u nas nie bardzo:no:Konradek czesto sie budzil mimo ze mu dalam calpol wieczorem:baffled:wstal juz 6.40:baffled:zazwyczaj jak sie budzi w nocy to spi do 8ej:tak:ale nie ostatnio:sorry:
Oki lece szybko kawusie zrobic bo zaraz do Joob Centre musze isc,dzis wizyta:baffled:mam nadzieje ze juz nie bede musiala chodzic:no:

kwiateczeka- no to swietnie gratulacje... ciesze sie razem z toba...

A u mnie strasznie... noc nie przespana zasnelam po 24.00 a mala tak szalala w brzuchu ze sie obudzilam o 5.30 i juz nie moglamspac...
jestem zla... zmeczona...i wypapowana jak balon...
wszystko mnie boli nic mi sie nie chce... ale cierpliwie czekam do piatku....

Edytka, Paula współczuję nocy :sorry2: U nas dziś spokojnie było, mała spała, ja się wyspałam

Edytka nic się nie martw o pracę, na pewno wszystko będzie dobrze.

Paula trzymam kciuki - byle do maja :-)

My zaraz mykamy na spacerek, bo pogoda póki co ładna. Miłego dzionka :-)

Syla mam nadzieje ze tak bedzie:tak:
Paula byle do piatku a pozniej zrob pare czwiczen,moze male co nieco z mezem:-D:-D:-DI SOK JABLKOWY LUB MALINOWY,POBUDZAJA podobno skurcze:-)

Ja juz po J C i wiecie nadal musze tam chodzic:baffled:znowu trafilam na taka ze szok:no:ciezko bylo sie dowiedziec i zapomnialam sie spytac czy musze dalej wypelnic te papiery skoro mam prace:baffled:juz sama nie wiem,skoro dalej musze chodzic....boshhh i jeszcze maly zaczal krzyczec...nic nie wiem:no::angry:kazala tylko zadzwonic i umowic sie na spotkanie i poinformowac ze pracuje,kiedy za ile itd...w sumie juz jej powiedzialam:angry:boshhh:no:nic jak trzeba to trzeba:sorry:moze potem mi powiedza ze nie musze chodzic:sorry:tym czasem ma spotkanie nastepne 15 maja:tak:

reklama
kwiateczek - gratulacje z powodu pracy!!!!!!!!!!

dzis odkrylismy u Nas,ok 10minut od domu playcentre w parku:tak:piekny,wielki plac zabaw i 2 piaskownice wypelnione piaseczkiem i zabaweczkami i roweryki,zabawki,samochodziki tak po prostu postawione do zabawy:szok:i stoi tez taka dobudowka a wsrodku kredki,stoliki,ksiazeczki,itp:szok:i przejsc mozna na druga czesc tego playcentre i tam jeziorko dobrze zabezpieczone,trawka wysoka,laweczki,domki tipi,bujaczki:szok:normalnie bajera!!!!!!i wszytsko za free:szok::szok::tak::tak::-):-)bedziemy tam codziennie teraz:-Dszkoda,ze nie mam tu jakiejs mamuski blisko,ktora by ze mna chodzila:-(a polakow to tu raczej malo,na placach zabaw same angielki z malymi wyjatkami i raczej w grupkach juz:confused2:dzis widzialam jedna polke,ale z malenstwem takim maciupenkim i raczej niezbyt chetna do poznawania mamy ze starszym szatanem:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry