mala-gorzatka28
Fanka BB :)
jak przy kazdym wirusie higiena jest najwazniejsza....
However, the available scientific evidence shows that these basic face masks don’t protect people from becoming infected.
The best way to protect yourself and stop the spread of flu viruses is by using and disposing of tissues and washing your hands
However, the available scientific evidence shows that these basic face masks don’t protect people from becoming infected.
The best way to protect yourself and stop the spread of flu viruses is by using and disposing of tissues and washing your hands
ale to narazie,a codziennie cos innego sie dzieje i mutuje,wiec oby wogole ucichlo,bo z ptasia tez wielki szal byl i ucichlo
G jest w szpitalu,tak dzis panbikowal ze szok-jak dziecko
a mnie jak zawozil to nawet nie wszedl
ja nie czekaalam bo tutaj nie dadza ci nic.mi przyslala mama,chyba nawet jeszcze mi troche zostalo jesli bys chciala
a pytalam sie lekarza mowil ze jak malo krwi to mozliwe ze nie poronie i tego musze sie trzymac z reszta byle do jutra mam skan o 7.45 rano to sie dowiemy co i jak trzymajcie za nas kciuki!

w przyszlym tygodniu ide do gp,bo zostawilam im w srode forme na to 500£ sure start maternity grand do wypelnienia i babka w recepcji powiedziala,ze bez wizyty spoko mi to lekarz zrobi a dzis zmienila zdanie i przez nia musze czekac az do poniedzialku bo dzis juz nie bylo miejsc