• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

na prawde cicho cos sie zrobilo:tak: ja mam dzisiaj skan na 14 i troche mam stracha czy wszystko okej pamietacie ze krwawilam? siedze w domu ciagle na zwolnienu i marze zeby wrocic do pracy bo od siedzenia w domu zwariuje :baffled: trzymajcie kciuki zeby z malenstwem bylo ok
Milego dnia!!!!

reklama
Ojej wczoraj wialo i dzis widze ze tez. Moze i calkiem cieplo ale od wiatru jest nieprzyjemnie.

Wszytscy chyba odpoczywaja po dlugim weekendzie :)

Kasia- hallo.zamelduj sie :)

Weri- bedzie dobrze. Czekamy na wiadomosci po skanie.

DLA Konradka
Sto lat! Sto lat - wujek krzyczy. Ciocia wręcza kosz słodyczy, dziadek w nowej swej koszuli, babcia Cię do siebie tuli. Mama torcik dekoruje, tato wszystko to filmuje. Skąd to całe zamieszanie? Urodzinki masz kochanie.

Idzie misio... Idzie słonik...
Idzie lalka... No i konik...
Wszyscy razem z balonami...
Z najlepszymi życzonkami...
Bo to dzień radosny wielce...
Masz już jeden roczek więcej..

dla Konradka!!!

:-) Kochany Kondradku dziś są Twoje Urodzinki i z tej okazji:

dużo zdróweczka, uśmiechu i radości,
wielu wspaniałych przygód i samych słonecznych dni

życzy Oliwka z rodzicami :-)

najlepsze zyczenia dla konradka....sto lat...sto lat....

Dziekujemy slicznie za zyczenia:tak::tak::tak:

588212]Ojej wczoraj wialo i dzis widze ze tez. Moze i calkiem cieplo ale od wiatru jest nieprzyjemnie.

Wszytscy chyba odpoczywaja po dlugim weekendzie :)

Malgorzatka ja tez dochodze caly czas do siebie ale po kolei:tak:

Paula gratuluje jeszcze raz:-)biedna,jak czytalam posta to sie poplakalm ale najwazniejsze ze macie corcie ze soba,zdrowa jak ryba i obys Ty szybko wykurowala sie:tak:sciskam Was wszystkich mocno razem Kondziem:happy2::happy2::happy2:

Malgorzatka z ta znajoma czy kuzynka to wspolczuje,pewnie nie myslala ze tak wyjdzi a teraz placi wysoka cene za ta:baffled:szkoda mi ich ale ludzka glupota nie zna granic,skoro proponowali mieli ku temu powod.Moja kolezanka miala cesarke i ma cieniutka,krociutka blizne bardzo nisko,niewidoczna prawie:no::-)pewnie mniejsza niz ja mam w srodku:-D:-D:-D

Ada gratuluje,niunius sliczny:tak::tak::-)pisz i pytaj jesli czegos nie wiesz,ja na swierzo jestem i chyba wszystko przeszlismy:baffled::sorry2:
Paula Ty tez jesli masz problem pytaj kochana,zawsze pomoge jesli bede wiedziec;-)

Ewelina jak domek:-)jestem ciekawa jak wam poszlo z tym wszystkim:sorry2:jesli bedziesz miala kiedys czas to napisz na priv jak i co!!!jesli mozesz chyba ze bedziesz w Skegness szybciej:rofl:no i czekamy na fotki:tak::tak::tak:

U nas urodzinki super byly,na dworze:tak::tak:zaczelismy na szczescie ok 2ej juz bo ok 5 deszcze nas zlapal i do domu ucieklismy:baffled:wrzuce pare fotek,prosze ogladac bo usune pozniej,niechce tak na otwartym sie pokazywac:confused::sorry2::sorry2:
dzis bylismy u lekarza z malym sprawdzic oczka bo tak tarl wczesniej ale lekarz kazal juz krople odstawic:tak:ale za to na twarzy ma pelno malych,czerwonych krostek,bledna i wychodza:baffled:pytalam czy to alergi ale nie,mamy oilatum do kapieli i crem do ciala DiproBase bo ogolnie sucha ma skore:confused:

A ja bylam wczoraj w pracy:-)w kasynie,siedzialam i rozmienialam kasiorke:tak:fajnie bylo tylko pogoda niespecjalna wiec busy nie bylo:-D:-D:-Ddzis jeszcze ide na 4ta .wczoraj zamneli o 10.30 wiec luz,tak tesknilam za Kondziem:sorry2::sorry2::sorry2:jeszcze dzis:baffled::-D:-D:-D

pierwsi goscie..Zobacz załącznik 132318

Zobacz załącznik 132319

Zobacz załącznik 132321

DSCF5289.jpg

DSCF5297.jpg

Tak tylko kilka,z dziecmi jeszcze byly ale nie tylko wiec nie bede wstawiac:sorry:

Czesc :-)
Ale zdiec!!!
ada- sliczny synus! :tak::-)

Mala- gorzatka- ale Nastka duza juz....:tak::tak: sliczne te foteczki....:tak::-)

Kwiateczek- spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe dla Konradka! !100 lat!!!!
A ze zdiec i Twojego opisu widac, ze imprezka sie udala.... no to swietnie! :-)

My na weekend wyjechalismy wglab kornwalii i tak jakos dopiero teraz zagladam :zawstydzona/y: sorki :zawstydzona/y: ...ale bede juz teraz czesto....:tak::-):-)

hej ja na krociutko....
otoz.....hehehe...

03 maja o 17:50 przyszla na swiat moja truskaweczka Julia...2.956kg, 48cm, apgar 10/10 w 36 tygodniu - wczesniaczek troszke....
dzis dotarlysmy do domku po 3 dniach pobytu w szpitalu po emergency cesarian section...

zamelduje sie jak tylko bede w stanie ulozyc jakos wszystko,bo narazie mysle,ze swiat stoi na glowie:sorry2:

witam

ale mnie głowa boli ajajajjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! pada za oknem jak nie wiem wrecz leje a ja do pracy brrrrr najlepiej to bym sobie pospała :tak::tak::tak:
dostałam wczoraj @ al jakąs dziwną bo raz jest a raz nie:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ehhh....
moja gwiazda tyle ostatnimi czasy zaczeła gada ze szoku doznałam jak katarynka wszystko za nami powtarza:tak::tak::tak: hehehe ojciec sie smieje ze gaduła z niej po mamie:-p:-p:-p

Goska- tak patrze na ciebie i nasowa mi sie pytanie czy myslałas o zmianie koloru włosów????????????
Kwiateczek- zdjecia cudne widac ze mały happy;-))))) a ty ładna babeczka jestes mezulo tez niczego sobie;-))
Alex -dawaj focie jakies pochwal sie jak było:tak::tak::tak:
Izka- no no jaka ty sie ostatnio swiatowa zrobilas ehhehe a tak na poważnie co tam ciekawego gotuja?? moze zapodasz jakisz pyszny przepis na obiad bo ja czasami to juz nie wiem co gotowac....
Kaska- jak tam u ciebie jak sie czujesz???????????? tylko nie mow ze tez juz urodzilas......................:shocked2:

ok mykam do roboty buziaki dla was

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry