Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kwiateczek- a mowilam ci ze zabki mu pewnie ida i nie warto maluszka meczyc w tym stadium rozwoju jakimis naukami. Napewno go bolalo, biedaczek nie mogl spac, budzil sie i pewnie chcial sie poprzytulac. U mnie bylo tak samo...tylko ze moja darla sie w nocy jak popazona jak nie spala z nami, chciala czuc dotyk...a ja myslalam ze ona taa kaprysnaa to tez byly zeby...dokladnie jak u was. No ale kazdy sie uczy na bledach. Zobaczysz ze jak skoncza sie zeby bedzie spal y 1000% lepiej.
Poza tym ona nas tak zaskakuje.... ona wogole po polsku do nas nie gada dziewczynyona mowi:
up,down, bus, pig, apple, mummy, hello, bye, car, ball, catch, kick...
:-)
Przespala mi wczoraj cala noc... Zaczela spac przez cala noc jakies 1.5 m-ca temu, ale przez te zeby znowu zaczela sie budzic w nocy i bez butelki nie zasnela z powrotem... Dzis przespala do 5.30, zjadla butelke, o 7mej usnela i dala mi pospac do 9tej!!!!!!!!!!!!!!!
... Ja zanim zaszlam w ciaze to chodzilam 12 m-cy w roku, bo jak juz masz ta opalenizne, to chcesz ja utrzymac...
nie wiem czy ja wezme w koncu slub.Pinka jak na koniec poda wszelkie dane ze swojego slubu to podlicze i zobacze

im wiecej jezykow sie zna tym lepeij.Anglicy bardzo cxzesto sie denerwuje o to bo sami sa leniwi i nie chce im sie nauczyc zadnego
Duzo moich znajomych samo tak przyznalo bo wszedzie angilski jest dosc znany i nie musza

chce isc choc trozszke z nim na dwor

Super, że macie fajne mieszkanko i, że Twój zadowolony z pracy. A jak realia w Polsce? Jest ok.? Jak to oceniasz, mając porównanie żyjąc w Anglii.
W ciągu dnia też tak coś tu skubnie tam skubnie. Taki okres chyba 

ja to bylam w stanie blogoslawionym takze tylko soczek