Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja mysle zebys doprosila sobie i to ze dwie pary wiecej na wszelki wypadek
mojemu bratu tak poodmawiali w ostatniej chwili a pozniej na sali byly przeswity
Nie wazne jaka rasa jesli jestescie ich pewne
W Polsce wszystcy wszsytkiego zazdroszcza zreszta tutaj tez:baffleD:ja w Pl mialam kolezanke od szkoly zawsze jak jechalam to sie spotyklalysmy.Kiedy zaszla w ciaze nawet nie powiedziala
(synek straszy od mojego o4 mies)pozniej pisalal kiedy przyjezdzasz itd pogadamy a jak przyjechalam to z braku czasu zapominala ze jestem
wiec teraz nie pisze
czasem onana gg ale zadko.zawsze ja dzwonilam do wszystkich ale juz dos.Mam jedna tylko kolezanke ktora daje zanc aja dzwonie bo kiepsko z kasa maja.ale daje znac.nie czeka namnie.

wszystko przeczytalam ale zapomniałam co ktorej odpisac:-

chodzilam jak zoombie!!!!!!!!!!!!!

:-(
bo szkoda gadac widze ze wszystkie to przerabiałysmy przykre jest to ze ludzie tak sie od siebie odsuwaja i to praktycznie bez powodu..............czesc dziewczyny!
zagladam tu pierwszy raz. mam pytanie moze jest tu ktos z okolic weymouth?

witajce dziewczyny
mam na imie agnieszka mieszkam w manchester i jestem mamusia polrocznej Nicolechcialabym sie tu zadomowic
hihi moge???????
![]()