• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej Kobitki:tak:
Już myślałam, że się lepiej czuję ale wygląda na to, że czeka mnie wizyta u lekarza. Amol pomógł na zatoki ale teraz rzuciło mi się na gardło i zaczynam kaszleć. Może dlatego, że przestałam się smarować jak już się lepiej poczułam.
Kik jak będzioesz jechać już do tego cudownie ciepłego miejsca to z przyjemnością będę niosła Twoje bagaże:-D jak mnie ze sobą weźmiesz :-D.
W Szkocji porzydałoby się więcej ciepła i słońca:-)
Starsznie tęsknie za ciepłym Polskim latem.........
Jak się na prawdę lepiej poczuję to napiszę, pozdrawiam cieplutko :-)

Sara123 takie lato ze straszne powodzie podobno sa, mowilam mamie dzisiaj ze mam nadzieje ze sie polepszy bo przeciez mamy jechac za dwa tygodnie, ale cos slabo to widze:-(:-(no nic, zobaczymy.

witam
cos cichutko tu bardzo:szok::szok:
u nas wczoraj bylo troszke chlodnniej ale teraz znow sloneczko:-)przez dwa dni byly takie mgly ze wygladalo jakby sie cos palilo:szok:tak woda parowala,nawet w dzien:baffled:

Ja dochodze do siebie teraz:sorry:brzuch mnie bolal wczoraj bardzo,popalilam troche co nie pale normalnie i dlatego:baffled:
jutro moze pojade po kiecke:-)
oki uciekam bo zaraz idziemy do lekarza,pamietancie na kontrole na 8 mies:sorry:

acha nadal nie mam revenal pack:angry::angry:

gdzie nasze mamy z noworodkami:-)pokazywac sie tu--Kasia,Paula co u Was,dawac fotki jakies:tak:

reklama
No co to ma znaczyc,gdzie sie podziewacie:baffled:wiem ze cieplo ale pisac no tu troche:sorry:

Zaraz jade po sukienke wiec pokazywac sie bo nie pokaze:-D:-D:-D:-D

WIECIE moj G dostal payslip z listem o 6 stopniu pandemi:szok::szok:jak dbac o higiene,i jakiekolwiek obiawy gdyby sie pojawily to podali linie tel aby skonsultowac objawy:no:boshhh a my niedlugo jedziemy na lotnisko:szok:ale sie tykam:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry