• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!
Melduje sie:-p
ale tu cisza:-p

Kwiateczek dawaj mi tu fotki sukienki:-)
jejku nie strasz mnie ta pandemia ja sie tak boje ze szok!:szok:
juz jest ofiara jedna u nas w miescie zmarla dziewczynka poprostu jestem przerazona!

Aneczka masakra z tymi powodziami ogladam wiadomosci i szok:szok::baffled:

Gdzie reszta dziewczyn?

reklama
witam.
u mnie goraco jak w garnku.pewnie niedlugo padac bedzie. duchota.
od wczoraj siedze , jak na szpilkach bomojej siostrze wczoraj wieczorem wody zaczely odhodzic i kazali jej czekac 30 godz. ma dopiero jutro rano sie stawic i wtedy beda myslec co calej. nie ma skurczy nic. mam nadzieje, ze to sie dobrze skonczy.
do tego ten angielski i szkola dzieciarni,zakupy itp. ten gorac.
z tego wszystkiego , to nawet za bardzo jesc mi sie nei chce.
a i dzisiaj dzieciaki dostaly info ze szkoly, ze tu pare mil od nas 3-5 mil, jest przypadek swinskiej grypy. mialam jechac do b-ham, ale nigdzie w takim razie sie nei wybiore, bo musialabym tamtendy przejezdzac.
sasiada psy wlaza mi na ogrod i robia sobie toalete, a ten nic.
moze od wrzesnia bede chodzic na angielski i cale szczescie, ze ma wtc, bo tak musialbym placic 235 f za semestr. strasznie podrozalo.
lece dalej. milego wieczorku.

KWITECZEK sukieneczka spoksik butki tez :tak:
i zycze zeby weselicho bylo tak samo udane :-) a tak wogole Kwiteczek czy ty mieszkasz nad morzem? czy tam jest fajna plaza?
znacie mozze jakies fajne mniejsce na\wyjazd na\weekend?

rzeczywiscie cos cichutko na forum .... pogoda dopisuje :-) ale ja troszke obawiam si na sloneczko wychodzic z Diana (znacie moze jakis dobry krem ochronny dla niemowlat?)

co z ta pogoda sie dzieje u nas duchota sloneczko, a w polsce deszcze :confused:

A co do tej grypy to ja nieslyszalam w naszym miescie ale wiesci sa przerazajace :shocked2::shocked2:

Hej....

Ale pustki

kwiateczek- sukienka, do polowy fajna -reszty nie widac, ale kolorek ma sliczny , butki bede pasowac napewno

Ja juz przestalam myslec o tej grypie w kategoriach zachorowania a nie daj boze umieralnosci, bo tak prawde mowiac to jakby tak codziennie podawali ile osob zmarlo na zwykla grype a ile na swinska to z pewnosci na ta zwykla jest wiecej ofiar i nikt o tym nie mowi.
To mnie najbardziej denerwuje to to, ze tyle sie trabi o higienie, o tym zeby nie kichac na boki, na polki z towarami, na innych....a oni i tak kichaja gdzie popadnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry