• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
no tak to bywa . mnie co niektorzy zaczeli wkurzac i wole nie denerwowac sie :-D:-D:-D

chociaz ostatni m-c dal mi niezle w kosc, ale nie ma tego zlego , co y na dobre nie wyszlo.

Ostatnia edycja:
dokladnie po za tym widze jak niektorzy pisza to odrazu mam dosc jakas wogole na tamtym forum niezdrowa atmosferka panuje,cos nie przypadlo mi do gustu czytam tylko informacje wiadomosci:-)

ja czesciej jestem na mojej wyspie. bywalam na innym forum, ale juz nie bywam:dry:
teraz to czekam, az w koncu zostane ciocia. normalnie przezywam, jakbym to ja miala rodzic.
milej nocki.

Ostatnia edycja:
ja czesciej jestem na mojej wyspie. bywalam na innym forum, ale juz nie bywam:dry:
teraz to czekam, az w koncu zostane ciocia. normalnie przezywam, jakbym to ja miala rodzic.
milej nocki.
dzieki kobiety:-)
Kornasia ja mieszkam nad morzem,miasteczko tu jest ladne,plaza tez ale woda troche w morzu brudnawa:no:taka rdzawa:baffled:

kik oby bylo wszystko dobrzez siostro i daj znac jak cos.
shila witaj:tak:
co wy za forum tam mialyscie:szok:ze az ucieklyscie:szok:

kwiateczek, to takie lokalne forum. tylko ludzie sie pozmieniali, innym palma odbila itp.
a ja bylam na innym podobmym forum, ale z jakiegos powodu zostalam zbanowana i nie moge sie doprosic wyjasnien:angry: no , ale nic.
napewno dam znac co z siastra, sama zaraz jajo zniose:tak::tak::-D:-D

reklama
Kik to trzymam kciuki za siostre dawaj znac:-)
zostalas zbamowana na bham?:baffled:

Kwiateczek a gdzie dokladnie nad morzem mieszkasz?
my myslimy gdzies pojechac na weekend ktorys nad morze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry