• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
witam:)
dlugo mnie nie bylo ,chyba nie nadrobie:sorry2:
dzis bylismy w klinice mlody wazy 6700:-phv sie wystraszyla ale druga powiedziala ze dobrze jezeli je co 3 godziny:tak: M teraz jest w domu bo ma chore kolano, zebrala mu sie woda i ledwie chodzi:sorry2:to chyba kara za to chlanie z kumplem:-D teraz juz z tydzien go nie bylo, przypomnialam dzisaj mezowi ze obiecal mi przed porodem ze pozniej kumpel nie bedzie przychodzil i powiedzial ze o tym zapomnial, teraz mnie za to przepraszal:sorry2:
w koncu sie wyspalam przez dwa dni bo Kondzio przespal dwie nocki:-):-)wczoraj od 22 do 5 rano spal:-) ciekawe jak bedzie dzis....:-p
kik trzymam kciukasy za siostre!!!:-)

Czesc dziewczyny, wrocilam!!!! Tak teraz szybciutko, bo dopiero dotarlismy, ale jutro postaram sie nadrobic zaleglosci z calego tygodnia... Pozdrawiam wszystkie~!!!

witam.
maggusia, nie na bham, na innym podobnym , jak to forum, dla mamusiek.

wczoraj wieczorem w koncu pojechali do tego szpitala, zostawili ja na noc , dali 2 tableki i zobaczymy. no wlasnie ja chyba bardziej przezywam niz ona :-D:-D:-D:-Dale to moze dlatego, ze w sumie ona nie wie co ja wlasciwie czeka. mam nadzieje, ze lekko jej to pojdzie.:tak::-)sorry, ze tak pryznudzam.

dzisiaj mam dzien zakupowy. wypatrzylam deske na kibelek, w krztalcie kwaitka, ale tez sa z rybkami i muszelkami. zastanawiam sie ktora wybrac. bardziej to dla dzieci ma byc niz dl amnie, wiec moze te rybki wezme. tylko pokaze wam na ebay:
SEALIFE TOILET SEAT IN BLUE RESIN WITH CHROME FIXINGS on eBay (end time 02-Jul-09 17:54:47 BST)
Designer Novelty Printed Toilet Seat Sunflower Design on eBay (end time 04-Jul-09 09:16:39 BST)
albo taka Fish Fun Seat on eBay (end time 25-Jul-09 16:12:45 BST)

:-):-) maja jeszcze jablko, ser, kwiaty, zolwie, rybki. ciezki wybor haha

Ostatnia edycja:
dzien doberek :-):-) u nas znow zapowiada sie piekna pogoda :-):-) oby tak dalej bo na yahoo czyt ze maja byc straszne deszcze w uk i w poludniowo zach czesci nawet powodzie :confused::confused:

kik jak dla mnie kwiateczek:-)ale jezeli mialabym wybierac miedz rybkami to z niebieskim tlem :-)

Joklis witaj:tak:widzialam zdjecia, zazdroszcze:tak::tak:

Kwiateczek sukienka sliczna. Ja wciaz poszukuje czegos dla siebie a tu tydzien zostal, strsznie wybredna jestem ale jakos nic normalnie mi sie nie podoba:-(:-(

Goraco dzisiaj, troche na sloncu posiedzialam ale taki skwar ze wymieklam.

Do mam ktorych dzieci przechodzily biegunki,

Moja juz 3 dni jest po biegunce....i 3 dni NIC a NIC nie je.... normalnie NIC...tylko pije. Czy u was tez tak bylo. Wiecie przez te 3 dni zrobilam jej mnostwo posilkow, do koloru do wyboru, ale nic nie chce. Moja Nastka ktora zawsze miala wilczy apetyt.......:baffled:

Oj Aneczka, slicznie bylo, slub sie udal, szkoda tylko, ze do domu trzeba bylo wracac... Uswiadomilo mi to, jak bardzo chcialabym mieszkac w takiej scenerii i klimacie... Tylko zycie tam strasznie drogie, a i dwojka musialaby pracowac,zeby sie utrzymac... A co z dzieckiem? No ale coz, pomarzyc warto... Chcielismy sobie nawet przedluzyc wypad, i po powrocie do domu wskoczyc w samochod i wyjechac gdzies na dlugi weekend, ale stwierdzilismy, ze trzeba oszczedzac na przyszly rok...

reklama
mala , tak bywa. zoladek musi troche odpoczac, powiedz jej, ze jak bedzie glodna niech ci powie, a narazie dawaj jej picia ile wlezie, zeby sie nei odwodnila i moze zje zwykly polski suchy chleb,albo tosta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry